Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Zonvakantie in december

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. December

Zoek de mediterraanse zon op in december

Waar gaat de reis heen?

Stiekem vind ik het niet erg om thuis te zijn in de laatste maan van het jaar. Ik sluit het jaar het liefst zonnig af bij één van mijn adresjes in de Mediterranée. Doordat je midden in de winter vertrekt, krijg je een hele andere belevenis aan je vakantie. 

De temperatuur is aangenamer, het zonnetje is zachter en het is rustiger. Hierdoor kun je op je gemak allerlei leuke uitstapjes maken.

Wist je dat?

Een vakantie bij mij is altijd inclusief verblijf, vlucht en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek zonnige adresjes in december

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in december

In de winter sta ik het liefst met mijn voeten in het witte zand in Fuerteventura. Op dit Canarische Eiland kan ik altijd rekenen, omdat het er vrijwel altijd lekker weer is. Het eiland kent zelfs de meeste zonuren van Europa, maar liefst 3000! Ook trek ik mijn rondreis dan graag door naar Lanzarote. Omdat dit eiland bij de kust van Marokko ligt, is er een warm en droog klimaat. Ideaal voor mijn winterse zonvakantie!

Zonvakantie december boeken

Wat is nu fijner om de winter door te brengen bij één van mijn zonnige Europese bestemmingen? Bekijk snel mijn favoriete winterse adresjes voor december hierboven. Op zoek naar meer inspiratie om te overwinteren? Ik heb ook al mijn winterzon vakanties op een rij gezet.