Vakantie in een appartement

Van authentiek tot stijlvol

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Appartement

Unieke appartementen in de Mediterranée

Geniet samen of met de hele familie

Vaak beloop ik de onbekende paden in mijn eentje, maar zo nu en dan heb ik mijn fijne vrienden die mee gaan op vakantie. Zo verbleven we vorig jaar in een van de sfeervolle appartementen van op Kreta. Deze appartementen lagen direct aan het strand met een prachtig uitzicht op zee. De gezellige avonden in de charmante dorpjes, zonnen op ongelofelijke stranden en de verrukkelijke maaltijden in de lokale restaurantjes… Het was echt een onvergetelijke tijd!

Ik kan blijven genieten van een vakantie in een stijlvol appartement, of ik nu alleen ben of met vrienden, het blijft fantastisch!

Wist je dat?

Een vakantie is bij mij altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek mijn appartementen weg van de massa

Rust, privacy en vrijheid

Tijdens mijn reizen door de Mediterranée heb ik mogen verblijven in unieke en stijlvolle appartementen. Voor mij is het verblijven in een appartement misschien wel de fijnste manier om mijn vakantie door te brengen… Helemaal mijn eigen plekje, ver weg van de massa en met prachtige vergezichten over de natuur. Zo kon ik bij Appartementen Mezzao blijven wegdromen over de bloeiende natuur. En bij Appartementen Azzure Vista op Zakynthos genoten mijn vriendengroep en ik van het Griekse zonnetje op de comfortabele ligbedden… Verblijven in een appartement is altijd een geweldig idee.

Logeren in een appartement op een unieke locatie laat mij elke keer weer ontspannen. Ik kan blijven genieten van de rust, privacy en de vrijheid die er heerst. Met de huurauto voor de deur ben je meteen klaar voor ontdekkingstocht, op zoek naar nog meer rust, stilte en vrijheid… Precies zoals een vakantie hoort te zijn.