Zonvakantie in juli

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Juli

Zoek de mediterrane zon op in juli

Waar gaat de reis heen?

Natuurlijk kan ik een zomervakantie in de maand juli niet ontbreken. Ik vind juli één van de leukste maanden om op reis te gaan. Er zijn dan nog meer zomerse activiteiten te doen, zoals surfen of suppen. Daarnaast zijn er allerlei leuke feestjes en festivals georganiseerd. Je hoeft je zeker niet te vervelen gedurende deze maand op je vakantiebestemming.

Doordat het in deze periode nog langer licht is, kan ik zo genieten van de zonsondergang als ik met mijn wijntje op mijn terras naar het uitzicht kijk.

Wist je dat?

Een vakantie bij mij is altijd inclusief verblijf, vlucht en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek zonnige adresjes in juli

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in juli

In juli zoek ik maar al te graag leuke zomerse activiteiten op. Zo ben ik in de zomer vaak op Sardinië te vinden. Op dit eiland is altijd genoeg te ontdekken, want in juli worden er allerlei muziekfestivals georganiseerd waarbij je kunt genieten van een fijne sfeer en mooie muziek. Naast muziek houd ik ook heel erg van lekker eten. Nu weet ik dat ik dat het Griekse schiereiland, Chalkidiki, bekend staat om haar lokale lekkernijen. Het leuke is dat de Grieken hun gerechten maar al te graag delen door middel van allerlei foodfestivals.

Zonvakantie juli boeken

Om de zomermaand het fijnst door te komen, heb ik hierboven een aantal ideale adresjes op een rij gezet voor je vakantie in juli.