Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Fly & drive vakantie Griekenland

Fly & drive vakantie Griekenland

Ontdek de eilanden met de auto

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Fly drive
  4. Griekenland

Wegdromen aan de Griekse kust

Een fly & drive vakantie naar Griekenland

Eindeloze vergezichten op de Middellandse Zee, groene bergen en kleurrijke haventjes. Als ik aan Griekenland denk, dwalen mijn gedachten al snel af naar alle reizen die ik maakte naar dit bijzondere land! Zo weet ik nog goed hoe ik tijdens mijn fly & drive vakantie met een huurauto over smalle bergweggetjes reed. Hier genoot ik in alle stilte van het prachtige uitzicht en belandde ik op de meest unieke logeeradresjes in Griekenland, weg van de massa. Het voordeel aan een vakantie met de auto is dat je op je eigen tempo elk magisch plekje kan ontdekken. Dit vind ik heerlijk!

Wil je nóg meer zien? Naast het bergachtige vasteland bestaat Griekenland uit zo’n 6000 eilanden. Ook als je wilt eilandhoppen kan je dus op eigen tempo jouw favorieten bezoeken. Nog een voordeel? Je kan op verschillende vakantieadresjes verblijven. Gelukkig heb ik de meest unieke plekjes al voor jou uitgezocht.

Bekijk hier de last minute vakanties naar Griekenland of lees je alvast in door een kijkje te nemen op mijn blog.

Griekenland heeft mijn hart veroverd!

 

 

Wist je dat...

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn Griekse adresjes

Ondek de mooiste plekjes tijdens een fly & drive in Griekenland

Griekenland heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik denk nog altijd terug aan die heerlijke zomeravonden. We dronken verkoelende retsina en klonken op het fantastische Griekse leven. Yamas! Proost! Het liefst ga ik op een fly and drive vakantie in Griekenland. Zo kan ik zelf op ontdekking om de omgeving te verkennen. De eeuwenoude, unieke archeologische sites, de prachtige stranden, de huisjes met blauwe daken in Santorini... Ik krijg er geen genoeg van!

Ook in Griekenland ontdekte ik heel wat unieke en kleinschalige adresjes. Op Corfu of Zakynthos bijvoorbeeld, zijn er prachtige plekjes met zicht over de Ionische Zee. Ik zou je soms liever geheim houden, maar uiteraard wil ik ze ook graag met jou delen. Ik kom graag tot rust bij deze unieke plekjes.

Zo reed ik laatst in mijn huurauto richting het bergdorpje Palaiokastro op Chalkidiki. En terwijl ik omhoog rijd, zie ik hoe de lucht steeds weer van kleur verandert. De zon zakt langzaam naar beneden en ik geniet intens van het uitzicht. Via iemand die ik ontmoette in een haventje, hoorde ik over dit plekje. Ik had er wel een auto voor nodig, verzekerde de Griek me. En zo geschiedde… Eenmaal aangekomen kan ik niet anders dan immens blij zijn. Dit kleinschalige plekje in de bergen van Griekenland had ik voor geen goud willen missen!

De Griekse eilanden ontdekken met een huurauto

Elk Grieks eiland is anders! Op ieder eiland is veel te ontdekken. Kefalonia bijvoorbeeld, dat net uit een film komt, met zijn prachtige witte stranden en azuurblauwe zee. Of natuurlijk Kreta, waar ik graag ga stappen in de mooie Samariakloof of geschiedenis opsnuif in Knossos.Zomaar een greep uit de talloze prachtige eilanden die Griekenland rijk is. Allemaal zijn ze uniek op hun eigen manier. Ik ben er dol op te ontdekken hoe de eilanden eruitzien, wie de mensen zijn die er wonen en wat de mooiste plekjes zijn van de Griekse eilanden. Precies dat is de reden dat een huurauto bij mijn vakanties altijd is inbegrepen. Zo kan ook jij de omgeving gaan verkennen tijdens jouw fly & drive vakantie in Griekenland.