Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie Dodekanesos Griekenland

Vakantie Dodekanesos

Een stukje Griekse oudheid

  1. Home
  2. Griekse eilanden
  3. Dodekanesos

Op reis naar Rhodos en Karpathos

Eilandhoppen tussen het helderblauwe zeewater

Tijdens mijn reizen door de eilandengroep Dodekanesos veroverde de verschillende Griekse eilanden een plekje in mijn hart. Overal waar ik kwam, werd ik met Griekse gastvrijheid ontvangen. Ik werd verliefd op de authentieke bergdorpjes en de idyllische strandjes…

De eilanden Rhodos en Karpathos zijn bestemmingen waar ik graag terug komen. Ik heb er al wat pareltjes mogen ontdekken! En die deel ik met alle liefde.

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn adresjes op de Dodekanesos

Unieke eilanden van Griekenland

Deze unieke eilandengroep heeft nog zoveel meer te bieden! Of je nu op een korte vakantie gaat, of gaat eilandhoppen, er is voor ieder wat wils. Gelukkig heb ik tijdens mijn verschillende reizen wat adresjes voor je kunnen verzamelen. Heb ik jou al enthousiast gemaakt voor een kleinschalige vakantie naar dit paradijs?

Historisch Rhodos

Zo blijf ik op Rhodos onder de indruk van de middeleeuwse architecturen. Iedere keer dat ik op avontuur ben op dit indrukwekkende eiland, bezoek ik altijd de vlindervallei. Dit is een beschermd natuurgebied met beken, watervallen en houten bruggetjes, in de zomer zijn hier duizenden vlinders te vinden. Rhodos is een zeker eén van de meest sfeervolle eilanden van de Dodekanesos groep.

Kleurrijk Karpathos

En op het eiland Karpathos vind ik het heerlijk om op ontdekkingstocht te gaan. De groene heuvels, afgelegen baaien en witte bergdorpjes wisselen elkaar af. Keer op keer geniet ik hier van lokale visgerechten die vers voor me worden bereid. Tijdens mijn bezoeken aan dit eiland bezoek ik altijd het het pittoreske stadje Olympos. De smalle straatjes, lokale architectuur en mooie uitzichtpunten maken het plaatje compleet.