Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie Ionische eilanden Griekenland

Vakantie Ionische eilanden

Een kleurrijk stukje Griekenland

  1. Home
  2. Griekse eilanden
  3. Ionische Eilanden

Een vrolijke eilandengroep in Griekenland

De hele tijd een glimlach op je gezicht

Ben je op zoek naar een uniek vakantieadresje op één van de Ionische Eilanden? Dat snap ik helemaal! De Ionische Eilanden vormen samen een eilandengroep aan de westkant van Griekenland; Corfu, Ithaka, Kefalonia, Lefkas, Paxi en Zakynthos. Alle eilanden zijn prachtig groen en de zee is er azuurblauw; dit is misschien wel de meest tropische eilandengroep van Europa. Elk eiland heeft ook haar eigen charme en identiteit. Geniet van de stilte op het ongerepte Ithaka, wandel door de bergen van Kefalonia of rijd langs de ruige kust van Zakynthos. En vergeet tijdens je vakantie op de Ionische eilanden ook niet de lokale specialiteiten te proberen!

Deze magische Griekse eilandengroep laat zien dat je voor een tropische ervaring echt Europa niet uit hoeft. Voor de hagelwitte stranden en de azuurblauwe kies ik toch altijd weer voor een vakantie naar de Ionische Eilanden.

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn adresjes op de Ionische eilanden

Eilandhoppen tussen de Ionische eilanden

Wanneer je wegblijft van het massatoerisme, ontdek je pas echt de cultuur op de Ionische Eilanden. Daarom ging ik op zoek naar unieke, kleinschalige vakantieadresjes, tussen de locals en dichtbij de natuur. Ik vond vrijstaande, authentieke villa’s maar ook kleurrijke hotels. Veelal gerund door een lieve eigenaar die me maar al te graag al het moois van zijn eiland liet zien. Een huurauto is altijd inbegrepen bij mijn vakanties, dus je kunt naar hartenlust het hele eiland ontdekken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te eilandhoppen.

Wil je meerdere eilanden bezoeken, of wil je verblijven bij verschillende vakantieadresjes tijdens jouw reis? Neem dan contact op met mijn collega’s. We staan je graag te woord.