Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie Cycladen Griekenland

Vakantie Cycladen

Authenticiteit op de Griekse eilanden

  1. Home
  2. Griekse eilanden
  3. Cycladen

Overal wit en blauw

Een unieke eilandengroep in Griekenland

De Cyladen vormen een Griekse eilandengroep van ruim twintig eilandjes die zich bevinden in de Egeïsche zee. De eilandengroep dankt haar naam aan de bijzondere ronde vorm waarin de eilanden liggen. Tijdens een vakantie naar de Cycladen vind je uitgestrekte stranden, een azuurblauwe zee en een verrassende Grieks keuken. Het bekendste eiland van de Cycladen is Santorini. Op dit bijzondere eiland relaxte ik op uitgestrekte stranden, zwom ik in verlaten baaitjes en genoot ik van de allermooiste zonsondergangen. Ik vergeet nooit meer het moment dat ik voor het eerst de typische wit-blauwe huisjes zag, omgeven door de azuurblauwe zee. Ik wandel dan ook graag door de straatjes van de vele charmante dorpjes.

Ben je op zoek naar een uniek vakantieadresje op de Cycladen? Deze Griekse eilandengroep stal meteen mijn hart! Ik deel graag met jou met fijnste plekjes voor een vakantie naar de Cycladen.

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn adresjes op de Cycladen

Eilandhoppen tussen de Cycladen

Op Santorini ontdekte ik de meest bijzondere adresjes voor een ontspannen vakantie. Geen massahotel met buffet, maar bijvoorbeeld slapen in mijn eigen traditionele molentje. Mijn vakantieadresjes zijn veelal kleinschalig opgezet, met maar een klein aantal kamers en een gastvrije eigenaar. De Griekse gastheer of gastvrouw heeft alle aandacht voor jou en zal je met open armen ontvangen. Een huurauto is altijd inbegrepen, dus je kunt gemakkelijk het hele eiland verkennen. Of neem de ferry en hop naar één van de kleine eilandjes in de buurt. Een vakantie naar de Cycladen is werkelijk magisch!