Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie Spaanse eilanden

Vakantie Spaanse eilanden

Ieder eiland zijn eigen charme

  1. Home
  2. Spaanse eilanden

Zoveel cultuur op zoveel eilanden

Dompel je onder in het Spaanse eilandleven

Spanje is een heerlijk vakantieland waar je altijd terecht kunt voor een warm zonnetje. Daarom reis ik zowel in de zomer én in de winter naar deze zonnige bestemming. Het leuke is dat Spanje twee grote eilandengroepen kent waar je onwijs veel kunt ontdekken.

Als je zin hebt om te gaan eilandhoppen over de Spaanse eilanden kun je kiezen uit de Balearen of de Canarische Eilanden. Gegarandeerd een bijzondere zonvakantie!

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Balearen

Canarische Eilanden

Ontdek mijn adresjes op de Spaanse eilanden

Eilandhoppen tussen de Spaanse eilanden

Ik heb ontdekt dat Spanje zoveel moois te bieden heeft, waardoor ik zoveel mogelijk tijdens mijn vakantie wil zien, ruiken en proeven. Het fijne is dat je niet verplicht bent om op één vakantieadresje te blijven. Je kunt bij mij een rondreis boeken zodat je kunt gaan eilandhoppen tussen de Spaanse eilanden. Met een eigen huurauto die inclusief is bij je fly & drive vakantie kun je makkelijk van het ene vakantieadresje naar het andere verblijfje rijden.

De Balearen

De eilandengroep Balearen bestaat uit vier eilanden, namelijk Ibiza, Formentera, Mallorca en Menorca. Op alle vier de eilanden kun je genieten van het Mediterrane klimaat. Dat betekent dat er veel zonuren zijn en maar weinig neerslag. Ik vind het heerlijk om hier een echte strandvakantie te vieren, vanwege de mooie witte stranden en kristalheldere water.

De Canarische Eilanden

De eilandengroep Canarische Eilanden bestaat uit maar liefst zeven eilanden: La Palma, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, El Hierro, Fuerteventura en Lanzarote. Door de warme zon kom ik hier regelmatig voor een winterzon vakantie. Ik ben fan van het variërende landschap van deze eilandjes. Je ziet hier namelijk veel lavawoestijn, prachtige oerbossen, unieke duinen en vulkanische maanlandschappen. Ik kom heel vaak de Canarische pijnbomen tegen.