Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie verblijf aan zee

Vakantie aan zee

De rustgevende zeelucht van de Mediterranée

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Aan zee

Genieten in een huisje aan zee

Het geklets van de golven op de achtergrond

Zachtjes, om mijn vriendinnen Celia en Aurora niet wakker te maken, sluip ik door de kamer. Voorzichtig schuif ik de deur open en glip ik naar buiten. Een paar tellen later sta ik op het strand. Als je net zoals ik van vroege wandelingen langs het strand houdt, is een vakantie aan zee in de Mediterranée wel wat voor jou. Ik wend mijn gezicht naar de zon en vang de eerste zonnestralen op. Hoewel het nog vroeg is, voelt het zand al aangenaam warm onder mijn voeten.

Ik adem de zilte zeelucht diep in, het vormt een belofte voor de komende dagen. Meteen realiseer ik me dat ik met een strandvakantie helemaal tot rust zal komen.

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn adresjes aan zee

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Bestemmingen aan het strand van de Mediterranée

Wanneer ik terugdenk aan al mijn vakanties aan zee, schieten meteen geweldige herinneringen meteen bij mij te binnen. Zo kon ik tijdens deze reizen op de schitterende Griekse eilanden als Zakynthos en Lefkas blijven genieten van de prachtige vergezichten over de zee. Maar ook in Italië, Portugal en Spanje ontdekte ik al snel adembenemende bestemmingen aan zee waar ik mijn vakantie doorbracht. Neem nu Remetzo Villas: een schitterend plekje op het Griekse eiland Kefalonia, pal aan Vrahinari Beach. Geniet je hier tussen de locals van de zon, de stilte en de natuur. Alleen al van het uitzicht kon mijn vakantie aan zee niet meer stuk.

Plekjes met uitzicht op zee

En zo deed ik nog talloze ontdekkingen van plekjes met een indrukwekkend uitzicht op zee. Bij Ellotis Beach op Kreta liet het zicht op zee me niet meer los. Vanaf het strand, bij het zwembad en ook bij de taverna van dit adresje blijf je dit indrukwekkende uitzicht zien. Het azuurblauwe zeewater bleef maar fonkelen in mijn ogen. Een paradijsje op aarde! En had ik al verteld over de bijzondere vakantie op een zeilboot langs de Griekse eilanden? Dat is pas een unieke ervaring voor zeeliefhebbers als ik… Hoewel ik zoveel bijzondere ontdekkingen heb, ik trek het liefst naar een bestemming aan zee.