Naar de zon met een winterzon vakantie

Zoek de warmte op

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon

Overwinteren met een zonvakantie

Wissel de koude dagen in de voor de mediterrane zon!

Voor mij kan de zomer niet lang genoeg duren en ik reis dan ook graag de zon achterna. Daarom probeer ik ieder jaar ook tijdens de winter de zon op te zoeken, om te ontsnappen aan de donkere dagen in Nederland. Want wat is er nu lekkerder dan in de winter nog even genieten van de warmte van de mediterrane zon? Op een paar uur vliegen kun je hier al van genieten, wat ook een groot voordeel is als je met kinderen reist.

Ik droom weg als ik denk aan mijn favoriete zonnige adresjes voor een zonvakantie in de winter, waar het eigenlijk nooit écht koud wordt.

Wist je dat?

Een vakantie bij mij is altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto! 

Eliza was here USP's

Ontdek mijn winterzon adresjes weg van de massa

Zonnige winterzon bestemmingen in Europa

Met een grote glimlach op mijn gezicht denk ik terug aan de uitgestrekte zandstranden van Portugal, de temperamentvolle muziek in Spanje en aan hoe ik genoten heb van de lekkerste tapas en Spaanse wijnen op de Canarische Eilanden. Ook Cyprus vind ik een hele fijne plek om heen te reizen, bijvoorbeeld in de kerstvakantie.

Winterzon vakantie boeken

Een zonvakantie in november, december, januari, februari en maart? Er zijn in de Mediterranee zeker een aantal warme landen om te overwinteren. Op slechts een paar uur vliegen ben je al op een zonovergoten plekje weg van de massa. Om de koude winterdagen een beetje zonnig door te komen vind je hieronder mijn favoriete aanbod van unieke adresjes voor een winterzon vakantie in Europa!