Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Winterzonvakantie

Winterzonvakantie

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon

Beleef een eindeloos zomergevoel

Winterzon bestemmingen in Europa

Wissel de koude dagen in voor de mediterrane zon: voor mij kan de zomer niet lang genoeg duren. Gelukkig zit je binnen een paar uur vliegen al op de beste winterzon bestemmingen in Europa. Na een warme zomer, geniet je hier juíst in de maanden wintermaanden van aangename temperaturen. 

Een zonvakantie in de winter

Een winterzonvakantie kan zoveel meer zijn dan de kou ontvluchten; geniet het hele jaar door van de lekkerste gerechten op Cyprus of wandel langs de uitgestrekte zandstranden van Portugal. Vier de feestdagen samen in het buitenland tijdens de kerstvakantie, of zoek in de krokusvakantie met zijn tweetjes de zon op. Wist je dat het op de Canarische eilanden in de wintermaanden gemiddeld nog zo'n 18 graden is? Daarnaast kun je buiten het seizoen niet alleen van de winterzon genieten, maar ook in alle rust de omgeving verkennen.

Ga jij voor een eindeloos zomergevoel? 

Winterzonvakantie
  • In alle rust genieten
  • Boek voor fijne prijsjes
  • Ontsnap aan de koude wintermaanden

Ontdek mijn adresjes voor een winterzon vakantie

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Waar schijnt de zon in de winter?

Een winterzonvakantie in november, december, januari, februari of maart? Er zijn in Europa genoeg warme landen om te overwinteren. Op slechts een paar uur vliegen ben jij al op een zonnig plekje, ver weg van de massa. Ik raad je aan om de feestdagen eens in het buitenland te vieren. Niets is zo leuk als reizen in de kerstvakantie om zo de de tradities van andere landen te kunnen ervaren!

Ook in 2024 heb ik genoeg adresjes voor jouw winterzonvakantie en natuurlijk kan jij ook bij mij terecht voor last minutes naar de winterzon.

Winterzon in Spanje

In de winter kan je mij vaak aan de Spaanse Costa's vinden. Het is inmiddels mijn tweede thuishaven geworden en ik kan bijna zweren dat de tapas nog beter smaakt in de winter! In Zuid-Spanje kan je vaak nog genieten van temperaturen boven de 17 graden en op sommige Spaanse eilanden zoals Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife is het zelfs nog een paar graden warmer. Doorbreek het lange wachten op de zomer door het Spaanse eilandleven in de winter te ervaren!

Winterzon in Portugal

Ook breng ik graag een bezoekje aan de Portugese zon voor een winterzonvakantie. Portugal heeft voor mij de perfecte combinatie van rust in het binnenland, zon aan de kust en bruisende steden voor een dagje citytrip. Van de Costa Verde tot de Algarve, ik kan hier uren doorbrengen in de winter. Als ik dan mijn favoriete bestemming in Portugal moet kiezen om te overwinteren, dan staat Madeira toch wel bovenaan. Ik krijg geen genoeg van de eeuwige lente op dit bloemeneiland!

Winterzon op Cyprus

Cyprus heeft een mediterraan klimaat waardoor de winter heel zacht is en je veel zongarantie hebt. Dit Zuid-Europese eiland heeft vele gezichten: oneindige plantages vol fruitbomen, pittoreske dorpjes om doorheen te struinen, heerlijke stranden voor een dagje ontspanning en tal van archeologische opgravingen om cultuur op te snuiven. Vergeet vooral de Cypriotische keuken niet, het is een ware culinaire ontdekkingstocht. Lees meer over mijn favoriete eettentjes op Cyprus en laat je inspireren

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease