Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Last minute vakantie Cyprus

Last minute Cyprus

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Cyprus

Zoek je zonnige last minute deals naar Cyprus?

Ben je op zoek naar een last minute vakantie, dan heeft Cyprus ontzettend veel te bieden. Het eiland ligt op het kruispunt van Europa en Azië en je kunt je hier helemaal onderdompelen in de cultuur; van opgravingen en forten tot kastelen. Als zonliefhebber kom jij hier ook helemaal aan je trekken. Er zijn genoeg verborgen stranden te vinden waar je kunt neerploffen op je handdoek. Met de wuivende palmbomen op de achtergrond kom je helemaal tot rust. Boek een last minutes naar Cyprus en binnen 4 weken kun jij de geheimen van dit prachtige eiland ontdekken.

Wat kan je doen op Cyprus?

Aan bezienswaardigheden geen gebrek op dit mooie eiland! Mijn adresjes voor een last minute vakantie zijn verspreid over het eiland terug te vinden. Zoek de verkoeling op aan het zwembad van jouw hotel waar je geniet van het uitzicht op de zee of de glooiende heuvels. Als je een een vakantie hebt geboekt in een appartement, kom je vaak in een country house terecht. Een uniek plekje tussen het landschap waar je het authentieke leven van Cyprus kunt ervaren. De eigenaren vertellen je graag over de historie van hun verblijf. Ga je voor privacy en rust? Dat vind je bij een vakantiehuis op Cyrus. Hier lig je het ene moment aan jouw privézwembad en het volgende moment ga je met je huurauto op ontdekkingstocht naar één van de mooie stranden.

Last minutes Cyprus

Last minute deals

  • Het hele jaar mooi weer op Cyprus
  • Vertrek binnen 8 weken naar de zon
  • Bijzondere verblijven

Ontdek mijn last minutes naar Cyprus

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Last minutes naar het historische Cyprus

Aan natuur is er geen gebrek op dit mooie eiland in de Mediterranée. Zeker in de lente is het een aanrader om de last minutes naar Cyprus in de gaten te houden. Ik reis in deze periode er graag heen voor de opbloeiende natuur, het hele eiland staat dan vol met roze bloemen. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in het Troödosgebergte, maak een tussenstop bij de Caledonia-watervallen en de cedervallei met duizenden cederbomen. Na een goede wandeling is het heerlijk thuiskomen bij jouw kleinschalige vakantieadresje.

Ook voor een culinaire vakantie is Cyprus een bestemming die je zal doen verrassen. Door de ligging heeft het verschillende invloeden en is de keuken zeer divers en er zijn genoeg historische steden om af te gaan. Plof neer op een terras in het authentieke Paphos en geniet van een verkoelend drankje. Of rijd naar Limassol waar jij je ogen uit zult kijken. Naast de fijne culinaire ontdekkingen zijn in deze plaatsen ook bijzondere archeologische bezienswaardigheden te bewonderen die op de Unesco Werelderfgoedlijst staan. Zelf breng ik bijvoorbeeld graag een bezoekje aan Kato Paphos Archeologisch Park of de opgravingen van Choirokoitia.

De beste reistijd naar Cyprus

Het hele jaar door kun je met mij voor een last minute op Cyprus terecht, in zowel de zomer als voor de winterzon. Of je nu in mei of november jouw koffers wilt pakken, het kan allemaal!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease