Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Winterzon vakantie Spanje

Winterzonvakantie Spanje

Op zijn Spaans overwinteren

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Spanje

Overwinteren in het zonnige Spanje

Verruil deze winter de kou voor de Spaanse zon en kies voor een winterzonvakantie in Spanje. Op veel plekken in dit kleurrijke land schijnt het zonnetje nog in de winter. De tapas smaakt misschien zelfs nog beter!

Een zonvakantie in de winter in Spanje

Vooral bestemmingen zoals de kust van Zuid-Spanje of de zonnige Canarische Eilanden zijn fijne bestemmingen om naartoe te reizen tijdens de wintermaanden. Met het hele jaar door zachte temperaturen kun je er heerlijk op uit voor een wandeling door de bergen of een bezoek aan één van de vele dorpjes. Ontdek Spanje en geniet van alle rust tijdens de wintermaanden. Welke plek ga jij als eerste ontdekken? 

 

Ontdek mijn overwintervakanties in Spanje

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Waarom kiezen voor de Spaanse winterzon?

Er zijn veel mensen die Spanje als een tweede thuishaven zien in de winter. Zij pakken hun koffers en gaan voor een maand (of soms zelf langer) richting warmere oorden. Als je niet gemaakt bent voor de kou is het een fijne optie om in de winter een aantal zonnestralen mee te pakken. Een Spaanse zonvakantie in de winter helpt ook zeker tegen de winterdip. Waar je thuis de verwarming hoog stookt, kun je hier in de avond met een trui aan nog fijn buiten zitten. Er zijn nog meer fijne redenen om jouw koffers te pakken naar de winterzon:

  • Vier de feestdagen in het buitenland
  • Ga op workation en vertrek voor een maand
  • Een zonnige getaway met jouw partner
  • Zoek de warmte op in de schoolvakanties

Een winterzon vakantie in Zuid-Spanje

De Spaanse costa's zoals Alicante en Andalusië zijn zeer in trek als winterzon bestemmingen. Regio's als Ronda, Malaga en Sevilla zijn echte aanraders. Als je nu denkt dat je in de winter hier ook toeristen tegen het lijf loopt, heb je dat mis. Het is juist een stuk rustiger waardoor jij op het gemak meer kunt ontdekken van jouw vakantiebestemming.

Overwinteren op de Canarische Eilanden

Het zonnetje breekt zeker op de Spaanse eilanden nog vaak door. Aan vitamine D geen gebrek! Met de huurauto kun jij de eilanden verkennen. Rijd door de unieke landschappen en langs de bijzondere kustlijnen en het wordt een ervaring om niet snel te vergeten. Nieuwsgierig naar de verschillen? Hier lees je alles over de Canarische Eilanden. Hier vind je écht voor ieder wat wils! 

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease