Promotion

Vakantie Zuid-Spanje

“Neem een glaasje gazpacho” zei Pilar me. Ik was net aangekomen op haar kleinschalige finca, met zicht over de bergen van de Sierra Nevada. De typisch Andalusische koude soep koelde me meteen af. En was vooral heerlijk. “Installeer je rustig,” voegde Pilar eraan toe. “Daarna neem ik je mee naar het strand. We gaan er vers gevangen inktvis met citroen eten voor lunch.” Met een glimlach op mijn gezicht was ik klaar voor mijn vakantie in Zuid-Spanje.

Gastvrij en uniek Andalusië

Andalusië heeft bij mij een speciaal plekje in mijn hart. De regio is temperamentvol en gastvrij. Ik kom er graag elk jaar terug voor een vakantie in Zuid-Spanje. Dan trek ik de bergen in, naar de gezellige witte dorpjes. Gezinnen verzamelen er op de pleintjes onder de sinaasappelbomen om verkoelende witte wijn en sangria te drinken. Of ik ga ontspannen op de stranden van de Costa de la Luz of de Costa del Sol. Een vakantie in Zuid-Spanje is dan ook superdivers!

Een tweede thuis op vakantie in Zuid-Spanje

Tijdens mijn rondritten op vakantie in Zuid-Spanje ontdekte ik al veel unieke plekjes. Die deel ik hieronder graag met jou. De eigenaars stellen met trots hun prachtige finca’s, unieke cortijo’s of luxueuze posada’s open. Het zijn kleinschalige adresjes, weg van de grote massa. Zoals de finca bij mijn vriendin Pilar, een uniek adresje dat als een tweede thuis aanvoelt!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials