Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Zekerheden voor jouw vakantie

Alle garanties & financiële zekerheden

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Zekerheden

Financiële bescherming voor jouw vakantie

Complete zekerheid dat jouw vakantie financiëel is beschermd

Bij vakantie hoort een zorgeloos gevoel. Daarom vinden wij het belangrijk je ervan te verzekeren dat je nergens over in hoeft te zitten als je bij Eliza was here een reis boekt. Eliza was here is daarom bij enkele betrouwbare partners aangesloten. Zo kan jij altijd met een fijn gevoel vertrekken én thuiskomen.

Eliza was here begrijpt jouw behoefte aan financiële zekerheid over jouw vakantie, juist in deze bijzondere tijden. Om onze gasten deze zekerheid te kunnen bieden, zijn wij onder andere aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee kunnen wij garanderen dat jij jouw vooruitbetaalde reisgeld niet kwijt bent, zelfs wanneer wij de vakantie niet meer kunnen leveren.

Ook zijn wij aangesloten bij andere keurmerken, waardoor wij bescherming voor jouw vakantie kunnen garanderen.

SGR

De reizen die Eliza was here aanbiedt, vallen binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling onder de garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Jij kan dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Zekerheden SGR

Lidnummer: 3609

www.sgr.nl

ABTO

Eliza was here is aangesloten bij SafeShops.be. Wij verwijzen hiervoor naar deze pagina. De Belgian Association of Travel Organisers vertegenwoordigt en verdedigt de belangen van reisorganisatoren op nationaal en internationaal vlak. Zo kan de consument zorgeloos reizen.

Shopping Secure & E-commerce Europe

Shopping Secure is het internationale keurmerk in online shopping van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de Nederlandse brancheorganisatie van bedrijven die het Thuiswinkel Waarborg voeren en die het keurmerk bewaakt. De leden van de branchevereniging werken volgens de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Deze gedragsregels verwijzen naar Europese en nationale wet-, regelgeving en richtlijnen, bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechtering. Meer informatie hier. Gebaseerd op de Shopping Secure certificering is Eliza was here aangesloten bij de European Multi-Channel and Online Trade Association (E-commerce Europe), een Europees keurmerk voor webwinkels (https://www.ecommerce-europe.eu/)

            
Shopping Secure  Ecommerce-europe

Geschillencommissie Reizen

Deze commissie behandelt klachten van consumenten tegen een reisorganisator of boekingskantoor. Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor het boeken en/of uitvoeren van de reis. De belangrijkste onderwerpen die de commissie kan behandelen zijn:

  • De accommodatie
  • Begeleiding tijdens jouw reis
  • Het reisprogramma
  • Het vervoer