• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

El Chorro Villas

Tanja
Tanja Toegevoegd op: 8/01/2020

Spanje Andalusië

Ontspannen en genieten - In de zomer van 2019 tien dagen verbleven... beste vakantie ooit! Onze tweelingdochters van 3,5 vinden het privé zwembad geweldig. Naar de supermarkt rijden was steeds een avontuur, we zijn zo per toeval in een restaurant beland bovenop een bergtop, we zijn middenin dorpse festiviteiten beland,... ongelooflijke reis en wat een vriendelijke mensen! Dit jaar gaan we zeker opnieuw boeken met Eliza!

Finca La Hacienda

Joeri
Joeri Toegevoegd op: 3/01/2020

Spanje Tenerife

Niet zo een toffe afsluiter - Mooie lokatie, Ruim appartement dat volledig is ingerricht. Van prijzen van drank en eten was hier nergens iets te vinden, de eigenaar bleef steeds zeer vaag vertellen kleine prijzen,kleine preizen. Na lang aandringen kregen we te horen 15€ /pers avondeten. Bij de eindafrekening haalde de waard een klein papiertje boven waarop enkel wat gekribbel stond en werd een bedrag naar boven gehaald om u tegen te zeggen. Hier kregen we geen ennele uitleg over. Als we op een andere plaatsen waren gaan eten hadden we veel goedkoper er van af gekomen. Spijt komt steeds te laat en weeral heb ik te veel vertrouwen getoond aan vreemde mensen. Mijn advies, ga elders eten zowel voor ontbijt als avondeten.

Azzure Vista Villa

Dennis en Karin
Dennis en Karin Toegevoegd op: 10/12/2019

Griekenland Zakynthos

Helemaal tot rust! - Wat een mooie locatie. De weg erheen wordt op internet beschreven als slecht of zeer slecht, maar dit valt reuze mee en is goed bereikbaar. Zeer rustig gelegen villa met het strand van dafni beach zeer dichtbij. Top bestemming! Eliza, wederom bedankt en tot de volgende keer.

Azzure Vista Villa

Fam. Hoeksta
Fam. Hoeksta Toegevoegd op: 10/12/2019

Griekenland Zakynthos

Genieten van Zakynthos - Wat hebben wij genoten van een weekje Zakynthos en het mooie appartement Azzure Vista. Gastvrij ontvangen en mooie tips gekregen om te gaan doen op het eiland. Boottocht naar het schipwrak is zeker een aanrader. Net zoals de plekjes Keri en Kampi, wat een uitzichten. Daarnaast lekker relaxen bij het zwembad of Dafni Beach. Wij hebben een heerlijke week gehad.

Azzure Vista Villa

Jannet en Peter Vrisekoop
Jannet en Peter Vrisekoop Toegevoegd op: 10/12/2019

Griekenland Zakynthos

Een onvergetelijk paradijsje - Na vele jaren Eliza ervaringen weten wij inmiddels dat een reis boeken naar één van de vele bijzondere ontdekkingen garant staat voor genieten, ontspannen en de whouw factor. Wij hadden het idee dat het allemaal niet nog mooier kon qua natuur beleving, plek en ontspanning tot we aankwamen bij ons laatste plekje op Zakynthos, Azzure Vista Vila. Een stukje paradijs op Zakynthos, in het natuurgebied van de beschermde turtles, met compleet panorama uitzicht op de rotskustlijn en de prachtige zee. De eigenaren gaven ons een hartelijke rondleiding op de ook door hen zo geliefde plek. Normaal touren wij wat af, maar nog niet eerder zijn we zo weinig weg geweest van ons plekje dat alles omvatte wat je maar kon wensen. Op 5 minuten lopen de heuvel af loepen we zo het strand op van Dafni Beach waar we heerlijk hebben gegeten bij het gezellige en gastvrije restaurant van de familie “Fish Tavern Antonis” waar ze heerlijke verse vis bereiden, maar ook diverse andere overheerlijke gerechten. In alle opzichten een aanrader dus. Nagenietend van deze trip kijken we alweer uit naar een snelle terugkeer naar deze bijzondere plek.

Appartementen Azzure Vista

Anneloes
Anneloes Toegevoegd op: 10/12/2019

Griekenland Zakynthos

Heel erg fijn! - Zakynthos is een prachtig eiland en Appartementen Azzure Vista zijn precies zoals de foto's laten zien! Groot, dagelijks schoongemaakt en altijd een contactpersoon (petros zelf of iemand uit de enorme familie) om te helpen!! We hebben een fantastische vakantie gehad met 2 kinderen. Enige punt van feedback zou zijn dat ik niet snap dat je een 6p appartement (of het complex) anno 2019 zónder vaatwasser en wasmachine oplevert...;-)

Appartementen Azzure Vista

Richard en Monique
Richard en Monique Toegevoegd op: 10/12/2019

Griekenland Zakynthos

Geweldig appartement! - In een woord fantastisch! Na 2 uur te laat te zijn aangekomen, stonden de eigenaren van Azzure Vista toch gewoon op ons te wachten om ons een heel hartelijk en gastvrij welkom te heten. Deze lieve mensen lieten ons het appartement zien en hadden zelfs een welkomstpakket voor ons. Het appartement is gloednieuw, modern en zeer goed uitgerust. De bedden zijn goed en ze hadden zelfs een extra topper voor ons gekocht, doordat wij hadden aangegeven dat wij een rugpatiënt bij ons hadden die geen harde bedden kan verdragen. Zo goed hebben wij het nog niet eerder gehad. Ook het uitzicht vanaf ons (grote) balkon (appartement 4) was prachtig; uitzicht op zee en turtle island. Wil je naar Zakynthos, dan is Azzure Vista onze nummer 1 aanrader!

Appartementen Azzure Vista

Fred
Fred Toegevoegd op: 10/12/2019

Griekenland Zakynthos

Prachtig uitzicht - Heel mooi en nieuw appartement. Wij hadden en 3 kamer appartement en die was ruim met een heerlijke veranda. Nadeel is wel dat de woonkamer geen ramen of uitzicht heeft. De slaapkamers dus wel. Alle kamers airco, dagelijks schoonmaak en handdoeken. Vriendelijk ontvangst.

Appartementen Azzure Vista

Manuel
Manuel Toegevoegd op: 10/12/2019

Griekenland Zakynthos

"Weg van de gebaande paden" - Dit was onze 4e keer op Zante: het blijft een prachtig eiland! Drie keer in Keri geweest en nu besloten om de andere kant van de baai te bezoeken: Vassilikos. We hadden bewust gekozen voor een kleinschalig complex met veel rust en dat is precies wat dit complex je biedt. Het overtrof onze stoutste verwachtingen: splinternieuw, een zeer ruim appartement, schoon en modern. Ook de ligging is fantastisch: vanuit ons terras keek je helemaal weg over de baai van Keri, Marathonisi en het dorpje Keri zelf aan de overkant. Ook het zwembad is prachtig gelegen. Petros en zijn staf waren zeer behulpzaam en vriendelijk en stonden 24/7 voor je klaar! Een aanwinst voor "Eliza was here" en voor iedereen die rust op prijs stelt een aanrader. Inderdaad "weg van de gebaande paden".

Arismari Luxury Villas

Cindy
Cindy Toegevoegd op: 10/12/2019

Griekenland Zakynthos

Verwennerij! - Wat een luxe! Wij zijn in september met de familie een week te gast geweest bij arismari, we hebben van elk moment genoten. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Spyridoula met een hapje en een drankje. De villa is nog luxer dan verwacht en aan alles is gedacht. Elke dag kwamen 2 dames en een tuinman alles in orde maken. Ook Spyridoula kwam elke dag langs om te vragen of ze iets voor ons kon betekenen. We voelden ons enorm welkom. Alles is aanwezig om te bbqen, maar ook een restaurant en een beachbar op loopafstand. Vanaf de villa loop je via vlonders naar de zee waar je kunt snorkelen, maar ook het zwembad en de jaccuzi zijn genoeg reden om heerlijk een dag bij de villa te relaxen. Zeker een aanrader!

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe