• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Mas Caldes

Anniek Chiau
Anniek Chiau Toegevoegd op: 19/09/2017

Spanje Catalonië

Catalonië op zijn best - Onze week bij Mas Caldes was buitengewoon. Allereerst is deze B&B bijzonder goed gelegen. 15 minuten van de luchthaven, niet ver van steden als Girona, Vic en Barcelona en op een half uurtje rijden van de Costa Brava. Naast de interessante locatie waren wij bijzonder onder de indruk van de gastvrijheid van Helen en Chris. Wij werden enthousiast onthaald en kregen elke dag deskundige tips om onze uitstapjes nog beter te plannen. Hun lijst met interessante adresjes om 's avonds uit eten te gaan vond ik helemaal te gek. Meermaals boekten zij voor ons een tafeltje en genoten wij van de geweldige Catalaanse keuken. Tot slot is de sfeer er ééntje zoals het in een echte B&B hoort te zijn. Huislijk, gezellig en zonder veel poespas. Wij voelden er ons m.a.w. 100 procent thuis en willen beslist nog eens terug.

Rio Moments

Erik
Erik Toegevoegd op: 18/09/2017

Portugal Costa Verde (Porto)

Prima relaxen - Rio Moments is een mooi en proper hotel, met bijzonder vriendelijk onthaal. Het ligt op een uurtje rijden van Porto, te midden van de wijngaarden. In de buurt zijn er wel een aantal bezienswaardigheden die een daguitstap waard zijn (Porto of Amarante), maar in de eerste plaats kom je hier om te relaxen. En daar heb je een aangenaam zwembad voor, wandelpaden, etc… De uitbaters zijn bijzonder behulpzaam en hebben heel veel tips om je dagen door te brengen. Het ontbijt is zeer goed (en loopt tot 11u30), op vraag bereiden ze 's middags een snack. Het heeft niet echt een restaurant, maar ze bestellen eten voor je bij een cateringservice en dienen het mooi op. Eigenlijk een soort restaurant waar je drie uur op voorhand moet bestellen. Wat je krijgt is lekker, de porties zijn enorm en de prijs is zeer schappelijk. Laat je niet afschrikken door het laatste stuk van de weg: het is niet zo steil als het eruit ziet. :)

Villa Amare la Vita

Inge
Inge Toegevoegd op: 12/09/2017

Griekenland Zakynthos

Fantastisch - Net terug na 3 weken in deze heerlijke bungalow te mogen verblijven. Wat hebben we genoten, van alle gemakken voorzien en dat uitzicht iedere dag! Heerlijk bed, fijne douche en jacuzzi en een keuken met voldoende pannen en servies als je de behoefte hebt om te koken. Enige minpunt; er is (te) veel fel wit licht in de bungalow. Buiten lijkt het een landingsbaan met alle lampjes. Opgelost door alle lampjes los te draaien, zodat we konden genieten van de sterrenhemel. Veel muggen, dus de horren zijn een uitkomst! Kortom genieten met een grote G!

Monodentri Villas

Patricia en Bart
Patricia en Bart Toegevoegd op: 10/09/2017

Griekenland Lefkas

Fantastische vakantie! - Wij waren hier vanaf 15 augustus 10 dagen, in huisje Dafni, met 2 volwassenen en 2 kinderen (6 en 10 jaar). Fantastische plek, heerlijk rustig tussen de olijfbomen. Schattig huisje, klein maar groot genoeg en van alles voorzien. Het zwembad was heerlijk en we kregen een fles wijn bij aankomst en een blik olijfolie bij vertrek. Lefkas is prachtig en we hebben met de huurauto goed rond gereden. Prachtige stranden en heerlijk eten, kortom een echte aanrader! In augustus wel veel wespen, wat het soms lastig maakte om buiten te eten. Geen last van muggen gehad.

Eleonas Votsalakia

Iris Struijs
Iris Struijs Toegevoegd op: 8/09/2017

Griekenland Samos

Top Vakantie! - Top vakantie! Wij kunnen deze accommodatie aan iedereen aanraden. Wij hadden huisje 12 en deze had enorm veel privacy. De inrichting was goed, alles was wel aanwezig. De airco is ook een groot voordeel. Zwembad is lekker groot en wij hadden een prachtig uitzicht op zee. - Restaurants die we aan kunnen bevelen: * Bill & Salome (vatsalaki) * Kamara (votsalakia) * Finikas (votsalakia) Maar ons hoogtepunt was restaurant Stella in Balos Beach. Vanaf zee de borden volgen en je komt uit in een tuin. De kok komt aan je tafel om te vragen wat je wilt eten. Wij hebben hem gewoon zijn gang laten gaan en hij heeft ons verrast met heerlijke gerechten. Echt een aanrader. Wel een duurdere prijsklasse dan in votsalakia, maar het is het dubbel en dwars waard. - Uitjes die we kunnen aanbevelen: * Rit met de auto van Votsalakia naar Drakei. Drakei zelf is niets, maar de route ernaar toe is erg mooi! Wij hebben op die rit gezwommen bij Limniomas. Hier kun je mooie vissen zien tijdens het snorkelen. Neem wel waterschroeven mee, er zitten vaak zee-egels. * Een rit te paard en daarna zwemmen met een paard. Erg leuk om te doen. Mooie rit en het zwemmen is een erg leuke ervaring. Voor elk niveau. Mijn dochter kan heel goed paardrijden, de jongste van 9 had geen ervaring en ikzelf ben bang voor paarden. Toch hebben we allemaal genoten. Wel van te voren boeken, http://www.horseridingsamos.gr/en/. Het is wel 5 kwartier rijden vanuit Votsalakia. * Pythagoras grot. Leuk om te zien, maar verwacht niet veel. De weg ernaartoe is te voet denk ik nog best zwaar. Wij hebben het met onze huurauto gedaan, maar die kon de steile bergen soms maar net aan. Naar boven is nog wel even een steile klim met niet altijd even goede traptreden. Onze dochters van 9 en 11 vonden het goed te doen. Kortom we hadden een super vakantie! Echt een aanrader!

Agios Nikitas Villas

Antoinette van Overbeeke
Antoinette van Overbeeke Toegevoegd op: 8/09/2017

Griekenland Lefkas

Lieve Eliza - Lieve Eliza, De huizen van Agios Nikitas Village waren stuk voor stuk prachtig. Wij hadden gedacht dat we huisje B met zwembad hadden geboekt, maar er blijken 2 huisjes B te bestaan. Mijn tip is houd jullie bij de namen van de verschillende huisjes, want dat is veel duidelijker en daar werken ze daar ook mee! De whirlpool behoorde ook niet tot ons type huisje.. dat was jammer. Maar het gemeenschappelijk zwembad was perfect en rustig (het was maar voor de gasten van 4 huisjes). De rit erheen was een zoekplaatje, maar na enkele keren het gereden te hebben kon mijn man deze weg ook vinden. Boven was een oase van rust, maar de schrik was des te groter als je beneden in Agios Nikitas kwam. Overvol, geen parkeerplaats te vinden, zo ook met het bemachtigen van een tafeltje om te eten. Gelukkig hadden we de auto en hebben we steeds andere leuke plekken bezocht. Opvallend veel oost blokkers die op Lefkas verblijven! Deze klitten met grote groepen bij elkaar en zijn niet vriendelijk. We hebben persoonlijk geen gedoe met hen gehad, maar je hoort ze overal bovenuit en geen bescheidenheid. We hebben een boot gehuurd in Passa en in Syvota en hebben o.a. Meganisi rondom bezocht, erg leuk! Ta Kalamia in Nydri is een waanzinnig leuk restaurant zonder menu, de kok kookt geweldige gerechten! Bij Club Vass in Vassiliki hebben we meerdere dagen verbleven, surfplank of catamaran gehuurd, heerlijk geluncht en na de zee heerlijk in hun zwembad. Er is zelfs een regendouche voor aan het eind van de watersportdag! Paragliden vanaf Exantia is geweldige ervaring! Vanaf het strand bij Katishma ga je met je eigen paraglider naar Exantia, waar je samen de berg afzweeft en uiteindelijk op het strand weer landt! De rit naar Porto Katsiki, het meest zuidelijke strand is geweldig, maar je moet echt 's ochtends vroeg of juist 's middags laat gaan anders is het te druk. Over heel Lefkas zijn goede restaurantjes te vinden. We hebben overal lekker gegeten. Kortom, we hebben de overmatige drukte kunnen omzeilen en hebben zeer genoten van ons zeer schone huis en goed onderhouden park! Bereidwillig en hulpvaardig personeel en Dimitri die geluidloos zijn werk doet om jou in je vakantie modes niet te willen storen! Het waren geweldige weken Eliza! Wij kiezen steeds een ander eiland, maar we gaan absoluut weer met jullie! Hartelijke groeten, Antoinette van Overbeeke

Finca el Tossal

Pietro Ramman
Pietro Ramman Toegevoegd op: 8/09/2017

Spanje Alicante

Finca El Tossal - Zeer rustig aangenaam hotel, vriendelijke bediening, heerlijke keuken, wonderbaarlijk uitzicht over de vallei en ver weg van alle drukte. Qua ontspanning is dit werkelijk de top! Ik heb geen enkel negatief punt te melden, hier komen we nog eens terug.

Monodentri Villas

Fam. Digneffe Fierens
Fam. Digneffe Fierens Toegevoegd op: 1/09/2017

Griekenland Lefkas

Met drie in Monodentri - Het kleinste verblijf maar het staat buiten kijf: het stond op de rustigste plek aan privacy geen gebrek. Bij ontvangst een flesje wijn, zwemmen in de maneschijn. Romantischer kan het niet zijn! Heel het eiland met auto verkend, met prachtige stranden verwend. Te mooi voor woorden.

Agroikies

An Gobart
An Gobart Toegevoegd op: 28/08/2017

Griekenland Kreta

Reiservaring - Als je houdt van stilte, weg van de massa en graag naar de krekels luistert is dit de ideale plek. Breng zeker een bezoekje aan het restaurant van deze accommodatie, beperkte kaart maar super lekker! Je kan ter plekke blijven en genieten van rust en het kleine zwembad of zoals wij vanuit deze accommodatie Kreta verkennen. Centraal gelegen maar rekenen op wat reistijd als je iets wil zien, de wegen kronkelen maar achter elke bocht kan een parel verborgen liggen!

Windmill Villas

Erwin Van Dyck
Erwin Van Dyck Toegevoegd op: 24/08/2017

Griekenland Santorini

Wauw...! - Wat kan ik zeggen... mijn levensliefde werd 45... en dacht dat moet samen als iets bijzonder beleefd worden... wel... it was ! Een fantastische ervaring en gedeelde herinnering is het resultaat ! Verder niet te veel woorden.... ik zocht en heb gevonden ... Bedankt Eliza !

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen