• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Cortijo Vista Alora

Sandra en Romain
Sandra en Romain Toegevoegd op: 15/10/2019

Spanje Andalusië

Prachtig! - Onze reis naar Andalusie was prachtig en de B&B met Hanneke als gastvrouw, was top! Ideale locatie, we lagen op een klein half uurtje van Malaga, niet ver van Marbella en zelfs Gribraltar was gemakkelijk te doen met de auto. Vanuit de B&B prachtig uitzicht naar Alora. Hanneke verwende ons elke dag met een lekker ontbijt. Hier komen we zeker nog terug. Bedankt Hanneke en Johan.

Cortijo La Haza

MARCUS VAN DER ERVE
MARCUS VAN DER ERVE Toegevoegd op: 13/10/2019

Spanje Andalusië

Het ultimum in vakantievieren - Ons verblijf in La Haza was de beste vakantie die we in jaren hebben gehad - en we zijn redelijk verwend. In alle opzichten hebben Bernadette en Patrick onze verwachtingen ver overtroffen. Inspiring, high-quality place. Super leuk contact met andere gasten dankzij de bijzondere kookkunsten van Patrick en de sfeer die Bernadette met haar sprankelende en wezenlijk-verzorgende karakter tot stand brengt. Every guest is treated like royalty. Chapeau: petje af voor Bernadette, Patrick en La Haza! We miss them (from the moment we set foot home)! Wow!

Estrella Villas

Guido Resseler
Guido Resseler Toegevoegd op: 9/10/2019

Griekenland Rhodos

Beste vakantie ooit - Zeer mooie en comfortabele villa. Eigenaar kwam ons persoonlijk ophalen (vonden de locatie niet). Alles was precies zoals op de site getoond.Eigenaar zeer vriendelijk en zeer uitgebreide informatie gegeven over de streek i.v.m. bezienswaardigheden,winkel-en eetadressen.(Alles stond in een zeer attente ontvangstbrief) Wanneer er iets nodig was of een probleem diende opgelost te worden werd dit direct gedaan.(klein probleem met airco werd binnen de 15 min. opgelost)Wij hebben een fantastische vakantie beleefd van de eerste tot laatste dag.Ook de huurwagen perfect geregeld. Deze vakantie zal ons altijd bijblijven. Groetjes Guido,Izzy en Carina.

Cortijo El Guarda

Pieter & Annelies
Pieter & Annelies Toegevoegd op: 9/10/2019

Spanje Andalusië

Hét recept voor rust en genot - De belangrijkste ingrediënten voor de cocktail ‘Cortijo El Guarda': een ongelooflijk gastvrij en lief koppel Nele en Rudy als eigenaars, meerdere oases van rust om te genieten van een welverdiende vakantie (zwembad, bovenbalkon, terras), een overheerlijk ontbijt met verse en vaak zelfgemaakte lekkernijen, driemaal per week een driegangendiner waarbij de gastvrouw de koksmuts opzet om uw smaakpapillen te verblijden, kamers in Spaans-rustieke stijl met bedden om weg te dromen van de voorbije dag. De ligging op een heuvel zorgt ervoor dat u niet hoeft te bakken in de Andalusische zon, maar kunt genieten van een milder klimaat. Tevens op maximaal twee uur rijden van de toeristische hoogvliegers Sevilla, Cordoba, Granada, Malaga,... De prachtige, ongerepte sterrenhemel bij nacht krijgt u er eveneens bij ‘van het huis'.

Agriturismo Il Melograno

Nick
Nick Toegevoegd op: 8/10/2019

Italië Umbrië

Paradijsje met uitzicht* - Wij verbleven twee weken in Il Melograno. Dit Agriturismo is prachtig gelegen net onder Perugia. De rust is heerlijk. De hotelkamer was prima. Niet te groot maar wel een fijne badkamer. Helaas was het bed wel echt aan vervanging toe. Twee enorme kuilen in het matras waardoor onze nachtrust niet erg fijn was. De voorzieningen rondom waren redelijk. Er is een terrasje waar je kunt zitten en een prachtig zwembad, kleine speeltuin voor kinderen maar geen algemene ruimte binnen waar je even rustig kunt zitten een spelletje spelen bijvoorbeeld. De omgeving is mooi, ruw en niet toeristisch! Wat wij heel fijn vinden. Perugia en Assisi liggen op steenworp afstand maar er zijn tal van steden binnen rijafstand. Wij zijn zowel in Florence als in Rome en Ancona geweest! Conclusie: Voor ons is twee weken op 1 plek te lang. Het bed was drama. De omgeving is ruw en ongerept. Ik zou het gebied aanraden, of ik het hotel zou aanraden, ja! Alleen als ze de bedden vervangen. Maar misschien was dat alleen op onze kamer een probleem. *Eliza neemt contact op met de eigenaar over de bedden

Casas las Mayoralas

Najat
Najat Toegevoegd op: 7/10/2019

Spanje Andalusië

Fantastisch! - Wij kwamen ‘s nachts toe, dus konden niet veel zien. Maar toen ik de volgende ochtend wakker werd, werd ik instant happy toen ik de voordeur opende en het prachtige uitzicht zag!! Uitzicht op de prachtige bergen, zwembad omringd door de natuur en geen lawaai van een drukke stad. Zalige plek om tot rust te komen! Verderop kan je in het restaurant gaan eten. Wij gingen bijna dagelijks. Gloria, de moeder van de eigenaar was er elke dag en was zo vriendelijk en sociaal! Ze spreekt vloeiend Frans. Haar zonen zijn ook supervriendelijk en komen graag even babbelen wanneer het rustig is. Restaurant was proper en het eten was lekker! Indien je met baby's reist zou ik wel van die antislip zwemschoentjes meenemen. Er zijn tegels op het terras, rond het zwembad en thuis. wanneer mijn 1jarig dochtertje rondstapte, gleedt ze vaak uit over de natte tegels (wnr we uit het zwembad kwamen lieten we natte voetsporen achter). Ook zeker iets meenemen tegen insecten en muggen, het is omringd door de natuur dus die beestjes krijg je er als extra bij.😅

Monodentri Villas

Griffith
Griffith Toegevoegd op: 6/10/2019

Griekenland Lefkas

Tot rust komen & kindvriendeli - Echt genieten en even tot rust komen. Wij houden ervan om onze eigen vakantie in te delen. Zelf bepalen wanneer, wat en hoe we de dag indelen. Met het volledig ingedeeld huisje met keuken, bbq, ligbedje, hangmat en eigen zwembad hoef je eigenlijk nergens naar toe. Restaurantje, supermarkt, strand en stadje liggen in de buurt. Zeer vriendelijke gastvrouw en je komt niks te kort. Heb je iets nodig bv. houtskool, olijfolie, parasol, koelbox gewoon even vragen. Meestal hebben ze dat wel ergens liggen. Ook geschikt voor de allerkleinste. Babybedje en -stoel, kunnen worden aangevraagd. Aandachtspunten. - auto vereist en enige rijervaring. Wegen kunnen erg bochtig, onverhard en smal zijn. - ondanks dat je bijna nergens honden ziet, s avond soms last van het geluid van (waak) honden. - voornamelijk geschikt voor mooi weer.

Casa Campos

Elsie Hermans
Elsie Hermans Toegevoegd op: 6/10/2019

Griekenland Lefkas

Heerlijke vakantie - Wij hebben een heerlijke week gehad in Casa Campos met ons zoontje van 2,5j. Mooi en proper appartementje met eigen terras, we hadden genoeg privacy. Heel kindvriendelijk, er stonden fietsen met kinderstoeltjes klaar die je gratis kon gebruiken en ook allerlei speelgoed waar ons zoontje zich prima mee heeft vermaakt! Heel gastvrije en vriendelijke uitbaters die ons goede tips gaven ivm leuke, rustige strandjes. Wij kwamen helemaal uitgerust en ontspannen terug, een aanrader!

Quinta da Mesquita

Marianne
Marianne Toegevoegd op: 4/10/2019

Portugal Algarve

Ga en ontdek de Algarve - De Quinta da Mesquita ligt op een 20min rijden van de kust, maar dankzij het pakket logis-huurwagen ben je mobiel en kan je alle kanten uit. De quinta zelf is net, met een mooie tuin en schitterende boomgaard; de appartementen zijn fris ingericht en praktisch; het ontbijt is basis maar wel heel handig meegenomen vooral als je alleen reist - voor amper 6 euro kan je niet de moeite doen om boodschappen te doen, koffie te zetten, en de voetjes onder tafel te schuiven. De regio biedt alles voor een ontspannen vakantie: toeristische trekpleisters maar evengoed (en dus veel leuker) rustige, onontgonnen plekjes waar je de échte Portugese sfeer kan opsnuiven - ga ze vooral zelf ontdekken!

Le Buche Wine Resort & Spa

Danielle en Jeroen
Danielle en Jeroen Toegevoegd op: 3/10/2019

Italië Toscane

Verwennerij met een grote V - Ontzettend mooie accommodatie; makkelijk bereikbaar en direct tussen de heuvels. De Spa is superdeluxe onder het hotel met bubbelbad, sauna, turksbad, emotiedouche, buitenbad en massage mogelijkheden. Helaas niet eens tijd voor gehad. Het landschap was zo mooi. Maar de decadentie was het eten. Ontbijt prima, lekker, voldoende en variatie. Avondeten kan je 's ochtends bijboeken 40 euro p.p. 4-gangen Italiaans met bijvoorbeeld verse truffel van het eigen land...maar vooral de wijnen. Superlekkerre wijnen en daarna rol je zo je kamer in. Dit is Verwennerij met een grote V.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe