• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Posada La Venteta

Agnes
Agnes Toegevoegd op: 20/05/2019

Spanje Alicante

heerlijke rust - Wij waren in april een week hier te gast. Een geweldige locatie, met zorg ingericht. Vooral omdat het niet zo groot is, straalt het veel rust uit. De kamer was een klein huisje met terras. Goede gastheren, die zich niet opdringen, maar op verzoek uitgebreid komen vertellen over de wandelmogelijkheden (zeker aan te bevelen!) en je voor de wandeling dan nog een flesje water meegeven. Heerlijk ontbijt op een gezellig terras. Veel te doen in de omgeving (auto wel nodig). We hebben genoten.

Cooking and Nature

Ellen
Ellen Toegevoegd op: 20/05/2019

Portugal Costa de Lisboa

Hospitality op en top ! - Wat word je in de watten gelegd in dit prachtige hotel. En wat een geweldig mooie omgeving met de vele uitstapjes die je kunt maken. Lissabon is het rijden van 1,5 uur meer dan waard. Een echte wereldstad waar men van het leven houdt. Rondom het hotel de authentieke restaurantjes. Bezoek even de grotten die de moeite waard zijn. Wandel uren in het natuurschoon. Ga naar Nazare om de inmense golven te zien of heerlijk op het strand te liggen (hangt van het seizoen af). En kom elke dag weer terug naar het fijne hotel waar elke kamer een verhaal apart is. Geniet rondom en in het zwembad en als het kouder in de binnenbaden. Pak de fietsen die je mag gebruiken. En voel je net zo vrij als wij ons voelen, het personeel doet daar in ieder geval alles aan. Voor een ieder die oog voor detail heeft en verwonderd wil raken!

Amousso Beach Villas

Luke & Gabriella
Luke & Gabriella Toegevoegd op: 20/05/2019

Griekenland Lefkas

Heerlijke vakantie! - Genoten van een heerlijk ontspannen vakantie. Het privé huis en zwembad zijn van alle gemakken voorzien, de zon was stralend en het lanfndschap adembenemend. Wij hebben veel rondgereisd en lokale culinaire hoogstandjes zijn de moeite waard. 'S avonds terugkeren in je eigen royale huis met een drankje genietende van de nazomerse zon de dag evaluerend is heerlijk. Gastheer Stathis staat dag en nacht voor je klaar en is een vriendelijke man. Aanrader!

Agua Green

Gert
Gert Toegevoegd op: 20/05/2019

Italië Sicilië

Mooie vakantie op Sicilie - Half mei hebben we samen met onze kinderen (1 en 3 jaar) genoten van een heerlijke vakantie op Sicilië. Dit is mede dankzij de accommodatie die ons erg goed is bevallen: moderne, nette huisjes op een zeer ruim opgezet en goed onderhouden terrein. Alle huisjes hebben een grote tuin waar we heerlijk op de grote zitzakken van de zon hebben kunnen genieten. Bedden slapen goed, lekkere douche en prima keuken! Er kan ook gebruik worden gemaakt van de faciliteiten bij Agua beach, daar bevindt zich een speeltuintje en kun je wat eten, drinken en natuurlijk heerlijk op het strand liggen. Water van zwembad en zee was nog wel te koud voor onze jongens, er kon dus eigenlijk niet gezwommen worden. Als er verbeterpunten/tips genoemd moeten worden: koffie / wijn pakketje voor nieuwe gasten klaarzetten en kinderbestek/-borden toevoegen. Het complex grenst aan een teelbedrijf voor planten/tomaten e.d. wij zaten met ons huisje aan de toegangsweg voor dit bedrijf. Af en toe kwam er dus wat werkverkeer langs en hadden we zicht op de opslag e.d., maar dat is te overzien wat ons betreft. Omgeving: Syracuse, Noto en Marzememi zeer de moeite waard, rest is niet zo heel bijzonder.

Quinta dos Raposeiros

Sandra
Sandra Toegevoegd op: 20/05/2019

Portugal Costa de Lisboa

Wat een toplocatie - ‘s Avonds laat aangekomen, maar dat was geen enkel probleem. Na ontvangst door Nicole meteen maar een ontbijt voor de volgende dag besteld (€ 8,-). Schitterend appartement van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is zo uitgebreid, daar kun je de hele dag op teren! Er zijn genoeg leuke en betaalbare restaurantjes om lekker te eten. Tip: Ericeira, leuke stad met winkeltjes en terrasjes waar je voor € 1,20 nog een biertje kan drinken. Ondanks het weer een topvakantie gehad!

Dreamland Villas

Marissa
Marissa Toegevoegd op: 20/05/2019

Griekenland Zakynthos

Heerlijk - Wij zijn 100% tevreden. Zijn er pas 4 dagen maar willen hier niet meer weg. Wat een rust en wat een prachtige huisjes. Kalamaki zelf heel klein en rustig win vinden dit fijn. Dachten gisteren de drukte op te zoeken in laganas maar zijn gauw weer omgekeerd. Dit was niet voor ons. Om de dag komen ze schoonmaken en elke ochtend de tuin. Wij komen zeker terug.

Theros Luxury Villas

Fam Hamers
Fam Hamers Toegevoegd op: 20/05/2019

Griekenland Karpathos

Super!!!!!!!!!! - Aangekomen van een paar minuten rijden vanaf het vliegveld zijn wij hartelijk ontvangen door Harisios en Evina.Wat een vriendelijke en behulpzame mensen.De villas zijn prachtig op een schitterende locatie.Wat een rustgevende plek.Dagelijks word de villa keurig schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken .Bij vragen aan Harisios of Evina kreeg je een duidelijke en vriendelijke uitleg ,niets was te veel voor die mensen.(Engelssprekend) Op zondagavond wordt er een pizza avond georganiseerd bij de overdekte receptie die stijlvol en gezellig is ingericht. Voor ons was dit een geweldige ervaring en zouden graag nog een keer teruggaan.Harisios en Evina ,bedankt voor deze vakantie !!!!!!!!!!!!!!!

Vertzamo Villas

H & S
H & S Toegevoegd op: 20/05/2019

Griekenland Lefkas

Pure verwennerij - Wat een heerlijk plekje. Dicht bij Lefkada, maar toch heel veel rust bij Vertzamo Villas. In een olijfboomgaard, maar ook citroenbomen, en een goed verzorgde tuin. De ontvangst door Alexandra was gezellig. Een goede uitleg over het huisje en de omgeving. En als verwennerij een flesje wijn, vers fruit, theezakjes en een fles water. Om de dag kregen we nieuwe handdoeken en het bed werd regelmatig verschoond. Ook de afwas werd weggewerkt. Alexandra en de housekeeper doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Ondanks het iets mindere weer hebben wij een fantastische tijd gehad. Het huisje is leuk ingericht, met een super goed bed. Het slapen ging prima daar. De westkust vonden wij fantastisch met prachtige azuurblauwe stranden, de oostkant is meer toeristisch en vonden wij minder mooi

Masseria Rosa

Frans
Frans Toegevoegd op: 20/05/2019

Italië Puglia

Prachtige trulli - Bij aankomst kregen wij info waar we de mooiste plekjes konden vinden en waar we de avond bij aankomst 500m verderop heerlijk konden eten. S 'ochtends kregen we een heerlijk zeer uitgebreid ontbijt gebracht op ons terras, en bij gebrek aan de haan op het erf werden we s ochtends verwelkomd met het gebalk van de ezel, wat ons elke ochtend een brede lach op het gezicht toverde. Na een dag mooie dorpjes bezoeken kwamen we terug in onze trulli om mee te maken dat ons bed weer was opgemaakt en dat we elke dag schone zachte handdoeken hadden, echt een luxe vakantie. Zeker een aanrader deze locatie.

Bons Cheiros

Michel en Wilma
Michel en Wilma Toegevoegd op: 20/05/2019

Portugal Costa de Lisboa

Perfect gelegen paradijsje - Eliza overdrijft niet. Bons Cheiros is een ten opzichte van strand, Lissabon, Sintra en het achterland een ideaal gelegen paradijsje in Portugal. Je kan de zee, het Paleis van Pena en het Paleis van Mafra zien liggen. We hebben 10 dagen mogen genieten van de warme gastvrijheid van Elisabeth en Catarina. Vanaf het eerste moment voelde we ons echt thuis. Welkom geheten met een flinke knuffel. Elisabeth weet welke restaurants je moet hebben en welke niet, wat de beste tijden zijn om de drukte te vermijden bij de vele bezienswaardigheden en weet de prachtigste onontdekte plekjes aan te geven. Iedere ochtend werden we getrakteerd om een zeer uitgebreid, met altijd weer een kleine extra verrassing. Een absolute aanrader: Laat je op luie dagen vooral ook trakteren op Elisabeth's gastronomische kookkunsten voor de lunch en/of diner. Daarbij heeft ze ook paar hele goede bijzondere wijnen van bevriende wijnboeren uit de regio voor je liggen. Kortom, alle zinnen worden geprikkeld bij Bons Cheiros. We gaan snel weer.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe