• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Casa Natura

Marcel en Anne
Marcel en Anne Toegevoegd op: 21/03/2019

Spanje Lanzarote

Casa Natura een prachtige plek - Aangekomen bij Casa Natura werden we door de gastvrouw Daniza uiterst vriendelijk ontvangen. De accommodatie is ons zeer goed bevallen. Inderdaad een goed ontbijt met hele goede koffie 😃 een fijn zwembad, een jacuzzi met een fantastisch uitzicht. Lanzarote is een prima wandelbestemming maar een tip is wel om het boekje 35 wandelingen van Rother wandelgidsen mee te nemen. We hadden de gehele week heerlijk weer en San Bartolome ligt mooi centraal, zodat vele plaatsjes binnen een 1/2 uur te bereiken waren. We hebben in veel verschillende plaatsen ‘s avonds gegeten (vooral verse vis).

La Posada del Angel

Fam.M.Harlaar
Fam.M.Harlaar Toegevoegd op: 21/03/2019

Spanje Andalusië

Wat wil je nog meer? - Wat verwacht je van een korte vakantie? In ons geval uitrusten, lekker eten, mooie locaties bezoeken en verwend worden. Welnu, dan ben je bij Alex en Esther aan het goede adres. Samen met Veerle en Richard runnen ze het hotel. Alex blijkt over Michelin waardige kooktalenten te beschikken en weet aan alle wensen van gasten zijn menu aan te passen. Tel hierbij op de dienstbaarheid van alle andere mensen bij La Posada en je hebt een fijne vakantie. Tip wat je zeker moet doen is om advies vragen m.b.t. het bezoeken van stadjes of locaties. De adviezen met bijbehorende routebeschrijvingen zijn fenomenaal goed. Samengevat: La Posada is the place to be! Alle ingrediënten die nodig zijn om de accu op te laden zijn in volle omvang aanwezig.

La Posada Morisca

J.van Gool
J.van Gool Toegevoegd op: 21/03/2019

Spanje Andalusië

Zon en historie - De aankomst in de posada was verrassend. We werden vriendelijk verwelkomd en naar ons verblijf gebracht. Via onze voordeur kwamen we in een landelijk ingerichte slaapkamer, erg gezellig en een praktische badkamer. Het terras was heel groot en erg privé met een schitterend uitzicht over het stadje Frigiliana en de Middellandse Zee. Bij aankomst was het somber weer maar de rest van de dagen werden we ‘s morgens direct verwelkomd door de stralende zon. Heerlijk om op het algemene terras te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. De reizen naar Granada en Malaga waren zeker de moeite waard. In de omgeving waren mogelijkheden genoeg om lekker te dineren. We gaan hier zeker naar terug met onze dank aan directie en personeel. Niets was te veel.

Quinta do Mel

Jaap Hijma en Tusitā de Klerk
Jaap Hijma en Tusitā de Klerk Toegevoegd op: 21/03/2019

Portugal Algarve

Quinta do Mel: een aanrader! - Terwijl het in ons kikkerlandje koud en nat was, vlogen wij voor een weekje naar de Algarve. Quinta do Mel is een aanrader!'s Morgens een heerlijk ontbijt op het terras met uitzicht over de vallei, een mooie kamer met balkon en een fijn bed, wat wil je nog meer. Dicht bij de oceaan, nog geen 2 km; voor een lekker diner ga je naar het dorp, of naar Albufeira, waar je allerlei restaurants hebt. 's Zomers kun je ook in de Quinta dineren, de chef bereidt heerlijke Portugese gerechten, smullen! En alles uit eigen tuin en biologisch.Onze complimenten voor het personeel van de Quinta, ze staan altijd voor je klaar!

Olival de Sao Filipe

René en Margot van Putten
René en Margot van Putten Toegevoegd op: 21/03/2019

Portugal Costa de Lisboa

Een verborgen parel - Wij zijn net terug van Olival de Sao Filipe een eerlijk gezegd: we wilden dat we langer hadden kunnen blijven. De foto's op de website laten niet zien hoe prachtig deze bestemming in werkelijkheid is! Helaas kreeg ik juist in deze week griep en en daardoor konden we niet de uitstapjes doen die we hadden gewild (w.o. 2x naar Lissabon met een Local Guide). Maar het 'thuis' blijven was helemaal geen straf! In de prachtige tuin en op de diverse terrasjes om ons huis konden we heerlijk in de zon liggen genieten van het uitzicht en van een goed boek. Het uitzicht over de baai is geweldig en op elk moment van de dag weer anders. Dat verveelde nooit. Jeanine en Jaap kwamen tweemaal langs met een tas vol verse sinaasappels uit eigen tuin. Voor sap, om beter van te worden, werd me gezegd. Lieve mensen zijn het en ze hadden aan ons een goed publiek om te vertellen over de boeiende historie van het gebied.De wijde omgeving is heel mooi om te verkennen (bezoek het nabij gelegen, prachtige fort en rij eens langs de kust om de mooie strandjes te verkennen). Setúbal zelf is ook een leuk stadje om te bekijken en in om te winkelen. Wij konden geen negatief punt vinden hier en vinden dit een verborgen pareltje omdat we bijzonder aangenaam verrast werden 'in het echt'. We gaan zeker terug voor een 2e ronde!

Casa do Papagaio Verde

Fam van den Heuvel
Fam van den Heuvel Toegevoegd op: 21/03/2019

Portugal Madeira

Heel gastvrij - Maart 2019 een week geweest. Een geweldig complex en alle kamers hebben uitzicht op zee. Alles is goed verzorgd en erg schoon. We kwamen door vertraging laat aan en werden zelfs om 23.00 uur nog ontvangen met Madeira wijn en cake. Deze gastvrijheid ervaarden we de hele vakantie.

Casas las Mayoralas

Fam. Hoogendoorn
Fam. Hoogendoorn Toegevoegd op: 21/03/2019

Spanje Andalusië

Top vakantie - Geweldige vakantie achter de rug in een van de huisjes van Las Moyaralas. Met een warm ontvangst begon onze vakantie al goed. Ontzettend vriendelijke mensen, het huisje was schoon en alles zag er netjes uit. De accommodaties en omgeving is niet perse voor kinderen ingericht, maar wij hebben het hier als gezin ontzettend naar ons zin gehad! Het personeel is erg lief en meedenkend. We hebben regelmatig gegeten op het terras van het restaurant, alles is daar mogelijk. Alles smaakte heerlijk! voor vegetariërs ook genoeg keuze, of geef het aan en de chef maakt een heerlijke veg. lasagne! de keuken in het huisje is wat primitief, maar met een beetje creativiteit lukt het wel om er een maaltijd te bereiden. omgeving is erg mooi, met wandelroutes vanuit de accommodatie. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Villas Los Pajeros

Erik Hormann
Erik Hormann Toegevoegd op: 15/03/2019

Spanje La Palma

Fantastisch huis en eiland - Wat is La Palma een fantastisch eiland. Prachtige natuur, overweldigend kraterlandschap waarin voortreffelijk gewandeld kan worden, zowel voor de geoefende wandelaar als voor de wat mindere klimmer. Villas Loa Pajeros zijn 4 ruime bungalows waar je met gemak met 5 personen (2 2-persoons slaapkamer en 1 1persoons) en al er iemand op de bank in de woonkamer wil slapen met 6 man kunt verblijven. Zeer nette woning, vriendelijke en goede schoonmaak, dichtbij het vliegveld en bij Santa CRuz, ideaal. Wij komen nog een keertje terug. Erik.

Quinta Verde Sintra

Kirstin
Kirstin Toegevoegd op: 15/03/2019

Portugal Costa de Lisboa

Een weekend Sintra - Quinta verde Sintra is een mooie plek. Heerlijk ontbijt in de groene oase. Tina was een lieve gastvrouw die ons erg gastvrij ontvangen heeft. Sintra is een aanrader, veel te zien cultuur en de prachtige stranden. Je kan elke dag een ander strand bezoeken en het is adembenemend. Een aanrader. Dan is Lissabon ook nog erg gemakkelijk te bereiken met de trein. Lekker genieten van het uitzicht onderweg en relaxt aankomen in de stad. Veel te zien, lekker eten en muziek in de straten.

Appartement Nymphes

Anoniem
Anoniem Toegevoegd op: 15/03/2019

Griekenland Kreta

Heerlijke vakantie - Het is een prachtige locatie, met een schitterend uitzicht. Je hebt wel een goede auto nodig anders kom je de berg niet op. Dit is echter het enigste minpunt. Als je naar het dorpje rijdt heb je een gezellige boulevard met een heerlijk strand. De restaurantjes zijn er zeker aan te raden. Zo heb je ook meerdere watersport faciliteiten . Zelf heb ik op een jetski gezeten het was erg leuk! Het water is er ook erg blauw en helder. Kortom een geweldige vakantie. Ook erg geschikt voor jonge gezinnen.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe