• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Finca las Nuevas

Verheyden
Verheyden Toegevoegd op: 18/07/2019

Spanje Andalusië

Rust en prachtig uitzicht - Als je rust in combinatie met een mooi uitzicht zoekt is het hier ideaal. De weg naar de finca is op zich al wat avontuur want er zijn geen staatnamen maar het is ons perfect gelukt in het donker want onze vlucht had wat vertraging. Wij deden een upgrade van ons voertuig en dit was ideaal. Het is redelijk centraal gelegen dus wij deden volgende uitstappen: stadsbezoeken aan Antequera en wandeling El Torcal, stadsbezoek Granada en Alhambra, Ronda en frisse duik aan Cueva del Gato, 2 rivierwandelingen nl Rio Chilar en Barranco blanco en Caminito de Rey. Wij logeerden in casa Josefa. De inrichting is geweldig en alles (oven, kruiden, olie, koelelementen,…)is aanwezig om een zorgeloze vakantie te hebben. Er is altijd een privé terras met zon en schaduw en een gezellig gezamenlijk terras. Het zwembad mag je op elk uur van de dag betreden en was zeer proper. Er zijn voldoende ligbedden en indien gewenst bijhorende matrassen in je casa. De zoon heeft een gevulde frigo op het gezamenlijk terras waar je iets kan uithalen tegen zeer voordelige prijs (noteren en afrekenen op het einde) als je eens iets anders wil van drank/snack dan je eigen. Wij konden 2 maal genieten van Pascale haar keuken dus als je je planning er naar kan aanpassen echt lekker en gezellig. Naar de jeugd toe 4G werkt niet steeds optimaal in de bergen maar hun Wifi wel. Ja voor ons was het dik in orde.

Quinta do Tagus Village

Soetkin
Soetkin Toegevoegd op: 15/07/2019

Portugal Costa de Lisboa

1 of the 7 World Wonders - We stayed at Quinta do Tagus for 10 incredible days. And we loved every minute of it. The staff exists of the friendliest people you could wish for. They're all very kind and eager to help you and make your stay as wonderful as possible. When I told the pastry chef I loved lemon cakes, she even made a beautiful and delicious cake for the breakfast buffet. I'm adding a picture to this post, because it was a true beauty and it tasted amazing. It is a calm hotel with a lot of places to explore. There are three lovely dogs and some horses that like to be petted. The poolseats were wonderful to spend the earlier part of the day in with an occasional dive in the pool. Quinta do Tagus also is the perfect place to visit Lisbon, Sintra, Cascais, Setubal and other places from. Thank you so much for making our holiday the best we've ever had! We'll be returning!

Casas de Montejaque

Vince
Vince Toegevoegd op: 15/07/2019

Spanje Andalusië

Super locatie - Casas de Montejaque is zeer mooi gelegen aan de rand van het dorp met zicht op de bergen van Ronda. De accommodatie is wel wat verouderd. De keuken, badkamer en salon kunnen een renovatie wel gebruiken. De bedden en kussens zijn echter top.

Hotel Spa Las Orquideas

Sofie
Sofie Toegevoegd op: 14/07/2019

Spanje Andalusië

Absolute aanrader - Dit hotel (en deze reis in z'n geheel) is een absolute aanrader. 'Los Romanes' is een idyllisch plekje wat we op onszelf nooit hadden ontdekt en prima het authentieke Spanje belichaamt. Las Orquideas is prachtig gelegen tussen de heuvels in Andalusië, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de kamers zijn heel net en mooi ingericht. Jammer dat je in het hotel zelf niet kan lunchen of dineren, enkel ontbijt wordt aangeboden. Een absolute aanrader voor zij die eens echt tot rust willen komen en genieten van de Spaanse zon.

Thimonies Country Homes

Peter Vantieghem
Peter Vantieghem Toegevoegd op: 13/07/2019

Griekenland Kreta

Huis OK, ligging en huurauto p - Het huis zelf is absoluut in orde en proper. Niets op aan te merken. Het uitzicht is fabuleus. Bij aankomst was er niemand om om ons binnen te laten. Gesloten deur. Na het doorzoeken van de documenten van EWH uiteindelijk telefoonnummer gevonden van de eigenaars (denk ik). De sleutel zat in een omslag die verborgen was. Niet erg maar als je van 3h30 op bent en aankomt onder 35 gr. Van het huis moet je minstens een uur rijden om iets te bezichtigen. Ook de huurwagen viel onder de categorie "economy oldtimer".

Katalagari Suites

Veerle vandecauter
Veerle vandecauter Toegevoegd op: 13/07/2019

Griekenland Kreta

Eerste bezoek aan Griekenland - Prachtige locatie. Zeer gastvrij personeel. 4 sterren zeker waard. Ontbijt heel verzorgd en veel variatie. Minpuntje. Bij aankomst in heraklion en wou route naar verblijf. Nam link op app maar deze stuurde ons ergens anders heen in de bergen 😥😥 Na stop bij plaatselijk café toch na 2 uren onze bestemming gevonden. Na de vriendelijke ontvangst was dit vlug vergeten. Misschien toch eens iets om te checken. Hans en Veerle

Aldiola Country Resort

Dirk Belloy
Dirk Belloy Toegevoegd op: 13/07/2019

Italië Sardinië

Een heerlijke reis! - Wat een prachtige plek! Genieten van het eerste tot het laatste moment. Alles was er piekfijn geregeld. Een super vriendelijke bediening en service. Allemaal in goede banen geleid door een vrouwelijk top team! (er is maar 1 man aanwezig en dat is de kok). De kamer was piekfijn in orde en steeds netjes terug in orde gebracht door de service dienst. Fijn om zo terug te komen, na een fantastische uitstap. Sardinië is een plek om lief te hebben en het Aldiola Country Resort is de ideale plaats om er te verblijven. in één woord: PRACHTIG!

White Village

Simonne en Roger
Simonne en Roger Toegevoegd op: 10/07/2019

Griekenland Rhodos

We keren zeker nog eens terug - White Village was zeer, zeer goed, mooie villa, groot zwembad, comfortable bedden en goede airco de gevraagde privacy kon beter qua ligging tov andere villa's maar had nog wel veel privacy . Het onthaal was fantastisch , niets was teveel gevraagd het waren zeer lieve , behulpzame mensen. We kenden de streek gezien we er al eens 14 dagen logeerden op een boogscheut van de White Village. We keren zeker nog eens terug. De ligging van de villa's is super en rustig, geen lawaai van auto's en soms muisstil, alles hangt af van de buren en hoe die zich uiteraard gedragen. Een klein minpuntje was dat aan de achterkant van onze villa aanpalend beneden aan een slaapkamer een klein studiootje bijgebouwd is voor de poetsvrouwen en die waren nogal veel luidruchtig 's avonds en tijdens het middagdutje, je kon elk woord verstaan. Gezien we boven nog een slaapkamer hadden hebben we die gebruikt dus voor ons was dat probleem van de baan. Het management is zich hier duidelijk van bewust, gezien het bijgebouwd is en slecht geïsoleerd.

Quinta do Tagus Village

Liesbet
Liesbet Toegevoegd op: 7/07/2019

Portugal Costa de Lisboa

Zalig relaxen! - Als je graag naar een mooi, klein, rustig hotelletje wil gaan met een fantastisch uitzicht moet je hier zijn! We zijn enorm vriendelijk ontvangen geweest door de twee eigenaars. Heel onze vakantie lang zijn we door hen en hun fantastisch personeel verwend geweest! Het hotel is zeer proper en de grootste troef is de rustige ligging met een fantastisch uitzicht over het water. We hadden een mooie kamer aan de andere kant van het terrein (waar vier kamers apart in een blok te vinden zijn) met een eigen terrasje. Top! We hebben genoten van een zeer ontspannende massage van een lieve vrouw (€60 per uur). Wij hadden geen auto wat niet zo ideaal was om naar de stad te reizen. De metro naar de ferry (die naar Lissabon vaart) is op een klein half uurtje wandelen van het hotel. Onderwegen werd ons tweemaal een lift aangeboden naar de metro door de hoteluitbaters en buren van het hotel! Winkeltjes en restaurantjes zijn er in de buurt van het hotel niet echt. Maar het restaurant van het hotel zelf is zeker een aanrader! De prijzen liggen iets hoger dan algemeen in Lissabon, maar naar Belgische maatstaven is dit vrij normaal. Het ontbijt was voor ons ook puur genieten. Kortom hebben wij enorm genoten van ons verblijf in Quinta do Tagus Village! We zouden enkel een (huur)auto aanraden.

Lameriana Village

Nicky Merlo
Nicky Merlo Toegevoegd op: 5/07/2019

Griekenland Kreta

Griekenland - Kreta - Super vakantie in Kreta dankzij Eliza was Here. In Lameriana Village hebben we een huisje met zwembad gekregen en dit voldeed meer als voldoende aan de verwachtingen. Overigens ook een ideale uitvalsbasis voor bezoekjes aan Chania, Rethymnon, Prevelli, Heraklion enz enz. Kortom de eerste vakantie met onze 9 maanden oude dochter was top. Voor meer foto's en filmpjes zie insta: @belgian_wanderers

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe