• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Pozzo di Mazza

Axel Meeusen
Axel Meeusen Toegevoegd op: 27/06/2017

Italië Sicilië

Vakantie Pozzo Di Mazza - We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Pozzo Di Mazza. De kamers waren proper en het poetspersoneel uitermate(!) vriendelijk. Ook de conciërge, een klein dametje, was heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was goed, maar zeer eentonig en na twee weken heb je het toch wel gehad. Spijtig dat één van de eigenaressen (grote blonde dame) niet zo positief staat tegenover jonge koppels (wij zijn twintgers). De tijd dat ze er was, heeft ze ons met moeite één keer begroet. De rest van de tijd heeft ze ons compleet genegeerd. Toen ze haar ronde deed tijdens het eten, sloeg ze met iedereen een babbeltje, behalve met ons. Als dit zich herhaalt, voel je je uiteraard minder welkom... Gelukkig was de andere eigenaresse wel heel lief, alsook de jonge vrouw van het ontbijt, zij gaf ons vele tips over bezienswaardigheden in de regio.

Hotel Rural C’as Pla

JF
JF Toegevoegd op: 8/06/2017

Spanje Ibiza

Zen! - Fantastische plek! Een Oase van rust te midden van de prachtige natuur en toch dichtbij de bruisende hotspots in Ibiza. Het feit dat er geen eetmogelijkheid is in het hotel (enkel ontbijt) stoort niet aangezien er op Ibiza meer dan voldoende mogelijkheid is om lekker te eten. Alles is ook heel dichtbij als je een wagen hebt. Die wagen is in mijn ogen echt wel noodzakelijk als je hier logeert. Wij gaan zeker terug!

Koules Estate

R
R Toegevoegd op: 5/06/2017

Griekenland Kreta

Geweldige locatie - Enkel voor diegene die rust en natuur waarderen. Gps een must! ALS het slecht weer is, is het koud in het huisje en moet je je behelpen met de open haard, warm water was er ook niet (2 dagen) geen zon= geen warm water... maar dat zal je enkel in het laagseizoen hebben vermoedelijk. Voor de rest, heel proper, elke dag werd er gepoetst, om de 2 dagen propere handdoeken en lakens.Er zijn 3 terassen aan het huisje en veel privacy, huisraad beperkt als je wil koken. Bij aankomst wel een fruitmandje, koffie en thee, suiker en andere basics. Wij hebben echt genoten van de prachtige locatie en de stilte!!!

Mounty Island

Raeymaeckers
Raeymaeckers Toegevoegd op: 2/06/2017

Griekenland Lefkas

Pareltje in de bergen - Mounty Island was een echt pareltje, het huisje leek recht uit een sprookjesboek te komen.
Een lekker flesje wijn en fruit bij aankomst is altijd leuk ! Normaal zijn we hele acieve mensen op
verlof( mt-biken, wandelen,watersporten) maar nu hebben we toch extra van het huisje ,zwembad en zalige privacy in de bergen genoten. De ligging en uitzicht waren onovertreffelijk. Ook de tuin was prachtig en prima onderhouden.
Zoals je kan lezen was onze eerste " Eliza" ervaring een schot in de roos!!
Restaurant Elena in Geni maakte dit verlof helemaal compleet :lekker eten, verse vis, supervriendelijke mensen en een prachtig uitzicht, de laatste dag kregen we nog een flesje wijn cadeau.

Erivolos

Peter & Annemie
Peter & Annemie Toegevoegd op: 30/05/2017

Griekenland Kreta

Ongelooflijk prachtige locatie - Prachtige locatie in Lygaria op Kreta. Kleinschalig en heel warme ontvangst van Liza en Vasil en hun dochters. Je ziet dat ze echt leven voor hun vakantiegangers. Heel goed onderhouden ,lekker eten en alles picco bello naar wens. Je voelt je er direct thuis; Zeker een aanrader. TOP !

Forte Sorgnano

katrien
katrien Toegevoegd op: 29/05/2017

Italië Umbrië

Klein stukje paradijs - Dit domein is echt ontzettend mooi, bovenop de heuvel zie je echt nergens anders huizen. Het is een lange kronkelweg ernaartoe, onverhard en hobbelig, op zich al een avontuur. Ons appartement was mooi, ruim genoeg en smaakvol ingericht. We hadden ons eigen kleine tuintje. Wel kregen we mieren op bezoek in de badkamer (blijkbaar enkel in de periode dat wij er waren een probleem) en was een en ander aan een update toe (toilet dat bleef doorlopen, weinig warm water soms en hier en daar wat spinnenwebben). Ook reikt de wifi niet tot in het huisje (wel aan de receptie). Wat zijn de troeven hier? De onovertroffen ligging, de vele faciliteiten (lekker ontbijt, mogelijkheid tot diner tegen 25€, volleybalveld en tafeltennistafel -helaas waren de paletten stuk na 3 dagen- hangmatten, zwembad -zonder kinderbadje wel-,...), de vriendelijke eigenaars, de vergezichten, de ligging vlakbij Perugia, het feit dat de kinderen elke dag mochten helpen om de dieren te voederen en mee te rijden op de traktor. Echt ideaal voor een gezinsvakantie.

Li Calizzi

Christophe
Christophe Toegevoegd op: 24/05/2017

Italië Puglia

Novoli - Li Calizzi - Zoals beschreven is alles verlopen. Het concept (verblijf, vlucht, huurauto) is voor ons heel geslaagd. Vertrek Schiphol naar Brindisi. Auto aan de afhaalbalie. Omdat we uitgebreide bagage hadden had de verhuurfirma geen probleem om ons een grotere wagen te voorzien (Citroen C4 cactus). Meer dan we verwacht hadden. Het was aanpassen aan de Italiaanse rijstijl en de slechte autobanen (we vinden zijn vergelijk niet bij ons), maar alles is uiteindelijk vlot verlopen. Een zeer aangename ontvangst op een zeer aangenaam domein. Spijtig dat het water in het zwembad nog iets te fris was, maar de temperaturen en het weer zaten ons zeer goed mee. 's Morgens ontbijt. Gelukkig voor ons gaven ze ook avondmaal waardoor wij na onze bezoeken telkens konden rekenen op een wisselende maaltijd. Zonder wagen is het onmogelijk (of moeilijk - wij hebben het openbaar vervoer niet bekeken) in die streek om iets te bezoeken. Wij hebben de wagen dan ook zeer intens gebruikt. Wij kijken zeker uit om in de toekomst terug met hetzelfde concept op vakantie te gaan.

Casa Leon

Y(Annick)2
Y(Annick)2 Toegevoegd op: 7/05/2017

Spanje Alicante

Geweldige B&B ! - Geweldige locatie, zeer mooie afgewerkte accommodatie, kamers zijn modern en goed uitgerust. Ontbijt is lekker en meer als voldoende, hygiëne wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Het zwembad is zalig, je kan genieten van een prachtig uitzicht ! Als dit al niet genoeg is, kan ik zeggen dat de Gastheer & Gastvrouw (Tom & Ilse) je een geweldig vakantiegevoel geven. Vanaf het 1ste contact voel je dat je juist zit. B&B Casa Leon = Voor net dat tikkeltje meer...

Casas de Montejaque

Boon David en De Greef Wendy
Boon David en De Greef Wendy Toegevoegd op: 22/04/2017

Spanje Andalusië

zalig genieten - We hebben echt genoten van onze reis en accomodatie in casas de montejaque. Veel te doen, maar ook zalig rusten en genieten van wandelen, eten en drinken. meer moet het niet zijn toch ??? zonsopgang en -ondergang vanuit je terrasje bekijken, prachtig gewoon !

Casas de Montejaque

Govaert
Govaert Toegevoegd op: 18/04/2017

Spanje Andalusië

Wat ons betreft een aanrader! - Idyllisch plekje, geweldig weer (25 graden in tweede week van april), fijn zwembad (wel koud, maar dat zorgde voor nog meer plagerij pret met onze twee kinderen), heerlijk rustig dorpje, mooi en ruim huisje (op aanvraag terras aan zwembad zijde), hele vriendelijke eigenaren waarvan de dochter prima engels spreekt, zeer behulpzaam is en goede uitstap tips geeft en zaken voor je regelt. Zeer ontspannen en gemoedelijk allemaal. Genoeg mogelijkheid om zelf te koken (prima plaatselijke kleine supermarkten). In de omgeving genoeg te doen voor wandelaren, grot bezoekers, cultuur snuivers maar ook heerlijk ontspannen om thuis te blijven! Geweldig mooie omgeving. Wat ons betreft een aanrader!

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen