Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie verblijf trulli

Vakantie in een trulli

Uniek voor de streek Puglia

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Trulli

Overnachten in een bijzondere trullo

Ervaar het authentieke Italiaanse leven

Even knipper ik met mijn ogen. Zie ik dit goed? Rijdend over de groene heuvels van Puglia zie ik overal om mij heen kleine, ronde huisjes met puntdakjes. Ik herken ze meteen: trulli! Deze sprookjesachtige huisjes staan zeker in mijn top vijf favoriete plekjes om te overnachten. Nieuwsgierig stap ik uit mijn huurauto en wandel over het stenen paadje. De lieflijke trulli zijn omringd door paarse bloemen en in de omgeving zie ik genoeg olijfbomen en citrussen.

Even twijfel ik of ik aan het dromen ben…

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn trulli in Italië

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

De magische trulli van Puglia

Niet veel later sta ik dan in mijn eigen trulli. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd, aan ieder detail is gedacht. Niet alleen is de trullo stijlvol en elegant ingericht, de lieve eigenaresse Silvana bood mij meteen een ontbijtje aan. Mijn ogen vielen meteen op de zelfgebakken broodjes, cake, hartige taart, vers fruit en zelfgemaakte jam… Zelfs het eten is hier magisch!

Unieke vakantie in trulli

Wanneer ik terug denk aan mijn verblijf in zo’n kegelvormig huisje, krijg ik meteen een glimlach op mijn gezicht. Zo was de trullo van Masseria Rosa een perfecte uitvalsbasis om het Italiaanse Puglia te verkennen. En, organiseerde de eigenaar van Leonardo Trulli Resort een speciale wijntour. Hier heb ik de beste wijnen uit diverse streken van Italië mogen bewonderen. Tijdens mijn reizen heb ik nog veel meer culinaire plekjes ontdekt waar je ook kan genieten van de lokale gerechten. Verblijven in een sfeervolle trullo met de meest vriendelijke eigenaren, zorgt gegarandeerd voor een unieke vakantie in Italië!