Zonvakantie in september

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. September

Zoek de mediterrane zon op in september

Het liefst verleng ik mijn zomergevoel nog even in de maand september. Ik ga nog heel graag op zonvakantie in deze maand om te genieten van de nazomer. Het fijne is dat in deze periode de omgeving van mijn adresjes iets rustiger is én dat de plekjes al helemaal opgewarmd zijn door de zon.

Pak jij de laatste zonnestralen van het jaar nog mee?

Wist je dat?

Een vakantie bij mij is altijd inclusief verblijf, vlucht en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek zonnige adresjes in september

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in september

Tijdens mijn vakantie in september ga ik graag naar de Canarische Eilanden. Door de zuidelijke ligging en het subtropische klimaat maken deze Spaanse eilandengroep een ideale vakantiebestemming om te ontspannen aan de frisse nazomer in eigen land. Ook op Rhodos ben ik vaak te vinden in september. In de nazomer is het hier ook nog lekker warm, waardoor je makkelijk nog een zonvakantie hier kunt doorbrengen. De temperaturen van zee bij dit Griekse eiland behoren in de zomer zelfs tot de hoogste in de Egeïsche Zee! Gelukkig voel je wel een altijd een verkoelende zeewind.

Zonvakantie september boeken

Om aan het natte weer te ontspannen, kun je in september heerlijk genieten van een vakantie bij één van mijn bovenstaande adresjes. Wil je het breder bekijken? Ik heb genoeg inspiratie voor de hele nazomer.