Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Vakantiehuis met jacuzzi

Bubbelend de vakantie door

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Jacuzzi

Genieten in een vakantiehuis met jacuzzi

Baden in luxe

De avond is gevallen en ik heb plaats genomen op een stoel op ons eigen terras. Samen met mijn goede vriendin Marissa geniet ik van een weekje weg in Zuid-Europa. We zijn net terug gekomen van een heerlijk diner bij een visrestaurant in een nabijgelegen dorpje. "Wat een heerlijk maal was dat, dat hebben we wel verdiend na vandaag", zegt Marissa als ze naast me komt zitten. Eerder vandaag wilden we de omgeving ontdekken en besloten we te voet op stap te gaan. Ik denk dat we wel een aantal kilometers achter de rug hebben. Dat voel ik wel in mijn voetjes. "We zitten bij een vakantiehuis met jacuzzi, laten we daarin bijkomen!" Het voorstel van mijn vriendin tovert meteen een glimlach op mijn gezicht, wat een goed idee.

We pakken de fles champagne die we cadeau hebben gekregen van de eigenaar en gaan richting de jacuzzi. Hij is heerlijk verwarmd en de bubbels doen mijn lijf goed. Dat we hier niet eerder aan hebben gedacht. Ons vakantiehuis is van alle moderne gemakken voorzien, daar is de jacuzzi het bewijs van. Ik denk dat wij ons de rest van de vakantie hier wel gaan vermaken.

Vakantiehuisje met jacuzzi huren

Rust en privacy, dat is wat je vind bij mijn vakantiehuizen met jacuzzi. Deze huisjes zijn vaak rustig gelegen, weg van de drukte. Of het nu midden in de natuur is of met uitzicht op zee, je zult het gevoel hebben dat je alleen op de wereld bent. De gepassioneerde eigenaren doen net het extra stapje voor jou om het jou helemaal naar de zin te maken. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje wijn dat voor je klaarstaat bij aankomst en een zachte badjas die klaar ligt zodra je uit de jacuzzi stapt. Met een beetje geluk tref je zelfs een vakantiehuis met sauna en jacuzzi.

Kun je niet wachten om je onder te dompelen in de bubbels? Hieronder heb ik mijn adresjes op een rij gezet, zodat jij eenvoudig jouw jacuzzi huisje kunt huren. Mocht je er niet uitkomen, mag je altijd even contact met mij opnemen, samen komen we vast op jouw droomvakantie uit.

Ontdek mijn vakantiehuizen met jacuzzi

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Bubbelen bij een luxe huisje met jacuzzi

Met uitzicht op zee of groen

In de ochtend, middag of avond; mij kun je op ieder moment van de dag wel in een jacuzzi vinden. Vaak vind ik het fijn om na een actief dagje even bij te komen tussen de bubbels. Maar het is in de avond romantisch om samen met jouw partner van de sterrenhemel te genieten, terwijl je in het bubbeldbad zit.

Ook is een vakantiehuis met jacuzzi geschikt voor ieder seizoen, in de koudere maanden kun je alsnog buiten zitten in het verwarmde bad. Met een paar vrienden stap je er op het begin van de avond in en voor je het weet zit je tot middernacht gezellig te kletsen.

Door heel Europa heb ik plekjes gevonden waar je op de mooiste locaties kunt genieten van een rustgevende vakantie. In Griekenland kijk je uit op de bergen en zie je in de verte de zee liggen. In Spanje en Portugal wordt je getrakteerd op de glooiende heuvels vol groen. In Italië en Cyprus zit je op een afgelegen plek met niemand om je heen. Ik kan in ieder geval niet wachten op mijn volgende vakantie bij een luxe huisje met jacuzzi!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease