Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Kleinschalige vakantie

Kleinschalige vakantie

Ga op ontdekking in de Mediterranée

  1. Home
  2. Kleinschalige vakantie

Kleinschalige vakantie bij een authentiek adresje

Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf

Een vakantie weg van de massa bij een vriendelijke eigenaar waar jij in alle rust en ruimte kan genieten. Dat is waar ik voor sta.

Zelf blijf ik het liefste ver weg van het massatoerisme en ben daarom altijd op zoek naar ongerepte plekjes rondom de Middellandse Zee of ik zoek het dichterbij huis in eigen land. Op kleinschalige vakantie in Eurpoa ga jij echt op in het lokale leven en proef jij van de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Daar kan jij genieten van de stilte en écht contact met mensen.

Voor mij inmiddels dus geen vakantie tussen de massa. Met de huurauto die inclusief is bij een vliegvakantie, kan jij zelf de omgeving gaan verkennen en ben je nergens afhankelijk van. Zo vind ik het heerlijk om te rijden door het magische landschap van Toscane of op zoek te gaan naar verlaten strandjes op Cyprus. Bij een kleinschalige vakantie met huurauto is een authentieke ervaring gegarandeerd!

Maar ook op een paar uurtjes rijden kan jij met eigen auto de mooiste kleinschalige hotels, apparatementen en vakantiehuizen vinden. En omdat ik weet dat ik niet de enige ben die graag de rust en ruimte op zoekt, deel ik deze plekjes graag met jou!

Vliegvakantie

Met het vliegtuig

Autovakantie Europa

Met de auto

Unieke vakantiebestemmingen weg van de massa

Rustzoekers moeten hier zijn

Of het nu op een fijn eiland in de Middellandse zee is of in het binnenland tussen de bergen; stuk voor stuk zijn mijn adresjes bijzonder gelegen. In ieder land ben ik op zoek gegaan naar adresjes waar jij helemaal in de sferen van de bestemming komt.

Vriendelijke eigenaren

Mijn adresjes onderscheiden zich niet alleen door kleinschaligheid, ook een vriendelijke eigenaar en een bijzonder locatie maken het verblijf bijzonder. Een zwembad of een strand in de buurt vind ik ook zeer belangrijk. Daarnaast zijn al mijn vakantieverblijven gelegen rondom de Middellandse Zee, daar heb ik de mooiste plekjes voor je ontdekt.

Om al deze bijzondere vakanties te selecteren ga ik persoonlijk langs bij elk adresje, praat ik met de eigenaren en met locals die ik tegenkom. Zo ontdek ik de plekjes waarvan ik weet dat jij een unieke beleving zal ervaren. Genietend van de omgeving en ver weg van de massa. Dat maakt een kleinschalige vakantie bijzonder.

Ontdek meer kleinschalige ontdekkingen

Veelgestelde vragen over kleinschalige vakanties

Wat jij moet weten als echte levensgenieter

Wat is een kleinschalige vakantie?

Bij een kleinschalige vakantie verblijf jij bij een adresje waar een eigenaar jou vriendelijk verwelkomt. Vaak heeft hij niet meer dan 20 kamers beschikbaar en voel jij je dus de koning te rijk. Ieder adresje heeft ook zijn eigen charme, van authentiek tot modern, allen hebben ze iets unieks waardoor jij een onvervalste ervaring op vakantie tegemoet gaat. De bijzondere gastvrijheid en persoonlijke service van mijn eigenaren dragen hier ook zeker aan bij! Tussen mijn pareltjes speur jij tussen adresjes die jij nergens anders dan bij mij kan vinden.

Waar vind jij kleinschalige hotels en appartementen?

Bij alle bestemmingen die ik aanbied, ben ik op zoek gegaan naar unieke en authentieke vakantieadresjes. Op ieder plekje vind jij de rust en ruimte waar jij naar op zoek bent voor een kleinschalige vakantie.

Is een kleinschalig verblijf geschikt voor kinderen?

De meeste adresjes zijn geschikt voor kinderen, maar let op dat deze meestal geen speciale kinderfaciliteiten hebben. Als jij met een gezin reist, is een appartement of villa aan te bevelen. Dan heb je over het algemeen de meeste ruimte tot jouw beschikking. Wil jij het zeker weten? Neem dan eens een kijkje tussen mijn kindvriendelijke adresjes.

Hoe kan jij reizen naar kleinschalige bestemmingen?

Ik bied zowel vliegvakanties als autovakanties aan, voor ieder wat wils!