Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantiehuis villa aan zee

Vakantiehuis aan zee

Plekje aan de kust

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Aan zee

Reis naar een vakantiehuis aan de kust

De magie Altijd kleinschalig en weg van de massade Griekse eilanden

In mijn huurauto rijd ik vanaf de luchthaven over idyllische wegen naar mijn bestemming. De route naar het huisje is langs de kust waardoor ik ieder moment op de zee uit kan kijken. Het mooiste is dat ik weet dat ik straks iedere dag van dit uitzicht mag genieten. Ik kan dan ook niet wachten tot ik gearriveerd ben bij mijn vakantiehuis aan zee. Er is niets fijner dan iedere dag wakker worden met het ruisen van de zee op de achtergrond. Als je de deuren van het terras opent, ruik je de zilte zeelucht al. Met een paar stappen ben ik al op het strand en sta ik met mijn voetjes in het zand. Een beter begin van de dag is er niet.

Of het nu in Griekenland, Portugal, Spanje of Cyprus is, de zee ligt er altijd prachtig bij vanaf een vakantiewoning aan de kust. Naast de bijzondere vergezichten brengt het ook een oase van rust met zich mee. Met een beetje geluk tref je ook nog een vakantiehuis met jacuzzi waar je al bubbelend uitkijkt op het water! Mijn adresjes zijn kleinschalig en dat betekent dat je maar een paar buren om je heen hebt. In jouw vrijstaande vakantiehuis heb je verder veel privacy. Ongestoord genieten staat hier dus voorop. Ik heb mijn vakantiehuizen aan zee op een rij gezet die op minder dan 1 kilometer afstand van het strand liggen. Ideaal voor een zonnige vakantie in Europa! Authentiek, luxe, comfortabel: in welke villa aan het water ga jij de zomer doorbrengen?

Een vakantiehuisje huren aan zee 

Heb je een vakantiehuis in Europa gevonden met een prachtig uitzicht op zee? En kan je niet wachten om hier naar toe te reizen? Boek dan eenvoudig jouw vakantiewoning aan zee, voordat iemand anders je voor is. Het zijn geliefde adresjes met beperkte beschikbaarheid, ze zitten dus snel vol!

Ontdek mijn vakantiehuizen aan zee

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Europese vakantiewoning met ligging aan zee

Op welke bestemming breng jij de vakantie door?

De kust van Griekenland is oneindig lang, zeker als je de stranden van alle Griekse eilanden hierbij optelt. Geen wonder dat er ook veel unieke vakantiehuizen te vinden met een uitzicht op zee. Het is hier heerlijk vertoeven aan het privézwembad met een briesje wind in de haren. En als je het zwembad zat bent, loop je gewoon richting het strand om daar een duik te nemen!

Aan de goudgele stranden van Spanje breng ik graag mijn vakanties door en dan het liefst zo dicht mogelijk bij het water. Ik had een beetje geluk met een aantal tips van de locals, maar dat vakantiehuis aan de kust had ik zo gevonden! Het mooiste was dat ik bijna niemand om mij heen had. Het was alsof ik alleen op de wereld was!

Ook in Portugal heb ik al een huisje aan zee kunnen toevoegen aan mijn aanbod. In Costa de Lisboa stuitte ik op een kleurrijke vakantievilla die aan al mijn wensen voldeed. Vanaf het water van het zwembad keek ik zo naar de glinstering van de zon op de zee. Hier heb ik aardig wat avonden doorgebracht op het terras met niks anders dan het geruis van de zee op de achtergrond.

Tot slot vond ik nog een pracht van een villa aan het strand van Cyprus en dan wel heel letterlijk! De vakantiehuizen kijken uit op een privéstrand die jij samen met maar een handje vol andere gasten mag delen. Een keer in de week hebben ze ook een filmavond op dit strand, zo kom je de vakantie heerlijk door!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease