Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Fly & drive vakantie Italië

Fly & drive vakantie Italië

Rijden tussen de Italiaanse wijngaarden

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Fly drive
  4. Italie

Echt even weg in Italië

Ervaar de vrijheid van een huurauto

Bij een fly and drive in Italië denk ik meteen aan kleine bergweggetjes met hoge cypressen en middeleeuwse stadjes. In een klein restaurantje hoor ik de levendige gesprekken van de Italianen bij een bord dampende pasta. Ik installeer mezelf op een kleinschalig terras met een gigantische verse pizza en overweeg stiekem om te verhuizen.

Als ik terugdenk aan mijn vakanties in Italië, hoor ik in gedachte een ober met een zangerige stem weer ‘Ciao bella!’ naar me roepen. Al vaak bezocht ik dit mooie land, en steeds weer zijn de locals ontzettend warme mensen. Dankzij hen heb ik al veel unieke plekjes mogen ontdekken in Italië. Zo reed ik dankzij hun tips met mijn huurauto over de mooiste weggetjes van Toscane, kwam ik langs talloze witte trulli in Puglia en ontdekte ik de fijnste stranden van Sardinië. Een huurauto is eigenlijk onmisbaar tijdens een vakantie in Italië!

Wist je dat...

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn Italiaanse adresjes

De mooiste ontdekkingen tijdens een fly & drive in Italië

Op het platteland van Toscane werd ik verliefd. Ik reed over schitterende weggetjes, terwijl ik uitkeek over de glooiende heuvels van Toscane en naderde even later een laan van cipressen. Eenmaal aangekomen bij mijn adresje, was de stilte haast voelbaar. Dit is precies wat ik van een vakantie hoop: een plekje ver weg van de massa, in alle rust én op een schitterende locatie! Eigenlijk zou ik iedereen zo’n fly & drive naar Italië gunnen. Zo kom je pas écht op mooie plekjes… Italië heeft voor ieder wat wils: prachtige stranden en kusten, schitterende heuvels en mooie eeuwenoude steden. Daarom ben ik nog lang niet uitgekeken op Italië! De ene keer kies ik voor een bijzonder plekje aan de kust van Sicilië, een andere keer ga ik voor het ongerepte binnenland van Umbrië. Met mijn huurauto in Italië voel ik me helemaal in mijn element: ik kan alle kanten op en ontdek steeds weer nieuwe dingen in dit fijne land.

Met een fly and drive in Italië

Elk stukje Italië is uniek. Er is het prachtige Toscane, met golvende heuvels en fascinerende geschiedenis. In het zuiden is alles nog meer ontspannen. In Puglia, bijvoorbeeld, is er de prachtige mediterrane kustlijn en zijn er witte dorpjes. Natuurlijk zijn er ook nog de indrukwekkende eilanden Sardinië en Sicilië. Met een fly and drive in Italië ontdek je zelf in alle vrijheid elke uithoek van Italië. Als je boekt, is een huurauto meteen inbegrepen. Zo kun je gemakkelijk de omgeving verkennen.

Unieke adresjes

Bij een topvakantie horen uiteraard unieke adresjes. Daarom neem ik je in mijn fly and drive in Italië graag mee naar kleinschalige hotelletjes en B&B’s. Het zijn stuk voor stuk unieke plekjes. De eigenaren zijn fantastisch en doen er alles aan om jouw vakantie nog heerlijker te maken. Ik kom er dan ook elk jaar graag opnieuw langs. Ik vind ook een rondreis door heel Italië geweldig. Met een rondreis op maat kun je verschillende bestemmingen of adresjes vlot combineren. Andiamo! Laten we gaan!