Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Zonvakantie in april 2023

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. April

Zoek de mediterrane zon op in april

Waar gaat de reis heen?

Eindelijk is de lente in volle gang, dat kan ik goed zijn aan alle mooie plekjes in de Mediterranée die prachtig in bloei staan. Ik vind het heerlijk om op reis te gaan tijdens april, omdat het dan nog niet te heet is én ook nog niet te druk.

Door op vakantie te gaan in het laagseizoen kun je je veel meer mengen met de lokale bevolking en heb je alle rust om ongerepte plekjes te ontdekken.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek zonnige adresjes in april 2023

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in april

Om de lente goed te beginnen, ga ik het liefst op zonvakantie naar de plekjes waar het in de zomer net iets te warm is. Daarom vertrek ik graag naar het Mediterrane eiland Cyprus. In het voor- en naseizoen is er een mild klimaat, waardoor ik op mijn gemak de cultuur en natuur kan ontdekken. Ook kies ik er voor om in april naar Zakynthos te reizen, omdat het in de zomervakantie daar heel warm en droog is. In april is het minder heet en zoek ik altijd een vakantieadresje uit met een privézwembad zodat ik af en toe een verkoelende duik kan nemen.

Zonvakantie april boeken

Ga jij genieten van een zonvakantie in april? Dan laat ik je hieronder alvast mijn favoriete adresjes van deze maand zien.