Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Zonvakantie april

Zonvakantie in april 2024

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. April

In april op reis in Europa

Waar gaat de reis heen?

Eindelijk is de lente in volle gang. Dat kan ik goed zien aan alle mooie plekjes in de Mediterranée die prachtig in bloei staan. Ik vind het heerlijk om op reis te gaan in april, omdat het dan nog niet te heet én nog niet te druk is. Ook kun je je in het laagseizoen veel meer mengen met de lokale bevolking en heb je alle rust om ongerepte plekjes te ontdekken.

Een vakantie in april boeken

Ga jij genieten van een zonvakantie in april? Dan laat ik je hieronder alvast mijn favoriete adresjes voor deze maand zien. Vervolgens boek je eenvoudig een vakantie bij een van deze kleinschalige adresjes. Het is een populaire maand, dus boek op tijd. 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek zonnige adresjes in april 2024

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in april

Om de lente goed te beginnen, ga ik het liefst op zonvakantie naar de plekjes waar het in de zomer erg warm is. Denk bijvoorbeeld aan het Mediterrane eiland Cyprus. In het voor- en naseizoen is er een mild klimaat, waardoor ik op mijn gemak de cultuur en natuur kan ontdekken.

Ook kies ik er voor om in april naar Zakynthos te reizen, omdat het in de zomervakantie daar heel warm en droog is. In april is het minder heet en zoek ik altijd een vakantiehuis met een privézwembad zodat ik af en toe een verkoelende duik kan nemen.