Vakantie in een posada

Voel je herboren na de vakantie

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Posada

Wat is een posada?

Het authentieke leven van Spanje

Wil je Spanje eens op een unieke manier leren kennen? Kies dan voor een vakantie in een posada! Je wordt er bijna teruggestuurd in de tijd, terwijl je toch van een geweldige vakantie vol comfort geniet. Het Spaanse woord ‘posada’ vertaal je letterlijk als ‘herberg’. Oorspronkelijk werden deze herbergen gesticht in kleine dorpjes of langs oude wegen in heel Spanje. Reizigers konden er rustig overnachten.

Vandaag de dag zijn posada’s kleinschalige, gezellige plekjes, weg van de grote massa. Ze liggen verscholen tussen olijfgaarden en velden vol geurige sinaasappelbomen. Aan de rand van het zwembad met enkel het geluid van kabbelend water en fluitende vogels kom je helemaal tot rust!

Wist je dat?

Een vakantie is bij mij altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek mijn posada's in de Mediterranée

Unieke zonvakantie in een posada

Andalusië barst van de gezellige, kleinschalige posada’s. De gastvrije eigenaars zijn steevast erg trots op hun stukje Spanje. Ze verwennen je met de lekkerste lokale gerechten en zullen je met plezier unieke plekjes tonen waar de massatoeristen nooit komt. Zo ontdek je Zuid-Spanje eens als een local. Als je bij mij boekt, is een huurauto ook steeds inbegrepen. Dat maakt het voor jou veel gemakkelijker om de streek te ontdekken. Kies nu jouw posada en begin alvast te dromen!