Promotion

Vakantie Griekse eilanden

  • Home
  • griekse-eilanden

Het vasteland van Griekeland is prachtig. Zo bezoek ik Peloponnesos en Chalkidiki maar al te graag. Maar mijn avontuurlijke hart maakt altijd een sprongetje wanneer ik denk aan de Griekse eilanden. Alle eilanden zijn mooi, met een azuurblauwe zee en gouden kuststrook. En de locals; die zijn op het ene eiland nog vrolijker dan op het andere eiland. Komt dat omdat de zon hier altijd zo fijn schijnt?

Van Kreta tot Ithaka

Op zoek naar een vakantieverblijf op de Griekse eilanden? Dan is het goed om te weten dat elk eiland een unieke sfeer en identiteit heeft. Lefkas heeft de groenste natuur, Zakynthos een indrukwekkend ruige kustlijn, en Santorini zwarte, vulkanische stranden. De ouzo smaakt nergens zo goed als op Lesbos, maar de lekkerste mezzes eet je op Kreta. Kiezen vind ik dan ook nooit makkelijk.

Unieke vakantieadresjes

Welke plek je ook kiest voor een vakantie naar de Griekse eilanden, ik vond voor jou de meest bijzondere vakantieadresjes. Geen toeristische hotels, maar kleinschalige plekjes gerund door gastvrije eigenaren. Ver weg van het massatoerisme en dichtbij het leven van de lokale bevolking. Of je nu zoekt naar een appartement, een charmehotel of villa met privézwembad, mijn adresjes zijn altijd sfeervol! Verder is een huurauto altijd inbegrepen. Zo kun je elke uithoek van jouw favoriete eiland verkennen.

Vakantie Kreta

Vakantie Kreta Ontdek Kreta

Vakantie Zakynthos

Vakantie Zakynthos Ontdek Zakynthos

Vakantie Kefalonia

Vakantie Kefalonia Ontdek Kefalonia
Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials