Als aanstaande bruid kun je veel genieten van alle voorbereidingen van de bruiloft. Je mag van jouw verloofde je gang gaan, behalve als het op één punt aankomt: de huwelijksreis! En dat kan ik mij helemaal voorstellen, want er is zoveel keuze voor mooie bestemmingen waar je samen nog naar toe wilt. Toch ben ik ook stiekem altijd benieuwd geweest wat er allemaal voor het bruidspaar bij komt kijken. En daar heb ik nu antwoord op!

De Grote Huwelijksenquête

Mijn vrienden van Salino waren net zo nieuwsgierig en besloten dat ze op onderzoek uit gingen onder de Vlamingen. In de Grote Huwelijksenquête hebben ze Vlaamse bruidsparen vragen gesteld over een bruiloft en natuurlijk kwam ook de huwelijksreis aan bod. Waar gaat de reis naar toe en wat mag het eigenlijk kosten? Zij vroegen, jullie antwoordden.

Wist je dat…

… 40% van de Vlaamse bruidsparen niet op huwelijksreis gaat!

… Maar liefst 60% van de Vlamingen wel aangeeft dat ze wel een mooie reis samen boeken.

… Gemiddeld besteden kersverse bruidsparen zo’n €3.944,-  aan een huwelijksreis (dat is aardig wat op het gemiddelde budget van €15.877,-).

… Om vervolgens samen 12,5 dag de wijde wereld in te trekken en te ontdekken.

… En 44 procent van deze bruidsparen blijft ook in Europa (gelukkig weet ik daar wel raad mee!)

… 43% gaat op strandvakantie en de rondreis daarna volgt met 26% aan populariteit, 17% gaat een actieve reis tegemoet, 6% gaat op citytrip en 5% een weekendje weg.

Hadden jullie deze uitkomst verwacht? Ik was in ieder geval positief verrast!

Ben je nieuwsgierig geworden naar unieke adresjes in Europa voor jullie eerste reis als newly weds? Bekijk dan snel mijn huwelijksreisbestemmingen of bekijk mijn 6 luxe adresjes voor een huwelijk in Europa en ga aan de slag met het plannen van jullie droomreis. Ik hoop dat er iets moois uitkomt!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

vlamingen-huwelijksreis-eten-vakantie-eliza-was-here

Als aanstaande bruid kun je veel genieten van alle voorbereidingen van de bruiloft. Je mag van jouw verloofde je gang gaan, behalve als het op één punt aankomt: de huwelijksreis! En dat kan ik mij helemaal voorstellen, want er is zoveel keuze voor mooie bestemmingen waar je samen nog naar toe wilt. Toch ben ik ook stiekem altijd benieuwd geweest wat er allemaal voor het bruidspaar bij komt kijken. En daar heb ik nu antwoord op!

De Grote Huwelijksenquête

Mijn vrienden van Salino waren net zo nieuwsgierig en besloten dat ze op onderzoek uit gingen onder de Vlamingen. In de Grote Huwelijksenquête hebben ze Vlaamse bruidsparen vragen gesteld over een bruiloft en natuurlijk kwam ook de huwelijksreis aan bod. Waar gaat de reis naar toe en wat mag het eigenlijk kosten? Zij vroegen, jullie antwoordden.

Wist je dat…

… 40% van de Vlaamse bruidsparen niet op huwelijksreis gaat!

… Maar liefst 60% van de Vlamingen wel aangeeft dat ze wel een mooie reis samen boeken.

… Gemiddeld besteden kersverse bruidsparen zo’n €3.944,-  aan een huwelijksreis (dat is aardig wat op het gemiddelde budget van €15.877,-).

… Om vervolgens samen 12,5 dag de wijde wereld in te trekken en te ontdekken.

… En 44 procent van deze bruidsparen blijft ook in Europa (gelukkig weet ik daar wel raad mee!)

… 43% gaat op strandvakantie en de rondreis daarna volgt met 26% aan populariteit, 17% gaat een actieve reis tegemoet, 6% gaat op citytrip en 5% een weekendje weg.

Hadden jullie deze uitkomst verwacht? Ik was in ieder geval positief verrast!

Ben je nieuwsgierig geworden naar unieke adresjes in Europa voor jullie eerste reis als newly weds? Bekijk dan snel mijn huwelijksreisbestemmingen of bekijk mijn 6 luxe adresjes voor een huwelijk in Europa en ga aan de slag met het plannen van jullie droomreis. Ik hoop dat er iets moois uitkomt!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

vlamingen-huwelijksreis-eten-vakantie-eliza-was-here
16 mei, 2019

Gerelateerde berichten