Wanneer ik op vakantie ben, vind ik het fijn om het land te ontdekken. De natuur in duiken, kerken van verschillende dorpjes binnen wandelen en diverse lokale gerechten proeven. Soms is het lastig om dit te doen vanuit één plek. Daarom kun je bij mij ook een rondreis kiezen. Zo ontdek je nog meer van je bestemming!

Waarom rondreizen?

Als je me een tijdje volgt, weet je dat ik niet het type ben dat langere tijd stil zit. Ik kan zo om de paar dagen in de auto stappen en op zoek gaan naar onontdekte plekjes. Toen bedacht ik me dat ik vast niet de enige ben die dit wilt! Bij een vakantie van 2 of 3 weken kan ik me voorstellen dat het kriebelt om eens een keer een ander adresje te ontdekken. Of misschien heb je op een bepaalde bestemming twee adresjes gezien die je leuk lijken, waaruit je gewoon niet kunt kiezen. Ik heb daar de oplossing voor gevonden en bied ook rondreizen aan!

Zo kun je bij mij een combinatiereis samenstellen of je kunt zelf een rondreis aanvragen bij de adresjes die je hebt gespot in een land. Ik kan het je zeker aanraden…

Tip: een rondreis door Griekenland

Een paar weken geleden stapte ik in het vliegtuig naar Zakynthos. Dit Griekse eiland maakt mij altijd zo blij door alle groene natuur en helderblauw water. Bij aankomst stond mijn huurauto al klaar. Snel stap ik in en reed naar Azzure Vista Villa. Ik werd warm ontvangen door eigenaar Petros. Samen drinken we een ouzo en genieten we van het uitzicht over de azuurblauwe zee en de groene gebergtes. Helaas moet ik na 4 dagen afscheid nemen van de lieve Petros, maar wel ga ik naar een ander mooi plekje op Zakynthos, namelijk Medows Luxury Villa. Na een korte rit van ongeveer 45 minuten kom ik aan. Dit plekje is een oase van rust. De dagen daarna touren we door de prachtige natuur. We stoppen bij dorpjes om het Griekse leven helemaal tot ons te nemen. Dit eiland heeft zoveel te bieden. Wil je liever één van de andere Griekse eilanden bezoeken? Denk dan ook eens aan een rondreis door Kreta.

Rondreis op vakantie
Azzure Vista Villa

Ook meerdere plekjes ontdekken met een rondreis?

Ik vind het zo enorm fijn om naar verschillende plekken te gaan. Telkens ontmoet ik nieuwe mensen en er is ook altijd weer wat anders te beleven dan op de plek waar ik daarvoor ben geweest. Ook kan ik op deze manier een heel gebied op een unieke manier ontdekken.

Naast Zakynthos bied ik ook rondreizen aan op andere Griekse eilanden, Sicilië, Toscane, Algarve en Andalusië. Maar je bent ook helemaal vrij om bij mij een verzoekje neer te leggen of iets mogelijk is! Lijkt zo’n rondreis jou wel wat? Kijk dan vooral op mijn rondreis pagina. Hier vind je meer informatie over het maken van een rondreis. Ik raad het je zeker aan!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Wanneer ik op vakantie ben, vind ik het fijn om het land te ontdekken. De natuur in duiken, kerken van verschillende dorpjes binnen wandelen en diverse lokale gerechten proeven. Soms is het lastig om dit te doen vanuit één plek. Daarom kun je bij mij ook een rondreis kiezen. Zo ontdek je nog meer van je bestemming!

Waarom rondreizen?

Als je me een tijdje volgt, weet je dat ik niet het type ben dat langere tijd stil zit. Ik kan zo om de paar dagen in de auto stappen en op zoek gaan naar onontdekte plekjes. Toen bedacht ik me dat ik vast niet de enige ben die dit wilt! Bij een vakantie van 2 of 3 weken kan ik me voorstellen dat het kriebelt om eens een keer een ander adresje te ontdekken. Of misschien heb je op een bepaalde bestemming twee adresjes gezien die je leuk lijken, waaruit je gewoon niet kunt kiezen. Ik heb daar de oplossing voor gevonden en bied ook rondreizen aan!

Zo kun je bij mij een combinatiereis samenstellen of je kunt zelf een rondreis aanvragen bij de adresjes die je hebt gespot in een land. Ik kan het je zeker aanraden…

Tip: een rondreis door Griekenland

Een paar weken geleden stapte ik in het vliegtuig naar Zakynthos. Dit Griekse eiland maakt mij altijd zo blij door alle groene natuur en helderblauw water. Bij aankomst stond mijn huurauto al klaar. Snel stap ik in en reed naar Azzure Vista Villa. Ik werd warm ontvangen door eigenaar Petros. Samen drinken we een ouzo en genieten we van het uitzicht over de azuurblauwe zee en de groene gebergtes. Helaas moet ik na 4 dagen afscheid nemen van de lieve Petros, maar wel ga ik naar een ander mooi plekje op Zakynthos, namelijk Medows Luxury Villa. Na een korte rit van ongeveer 45 minuten kom ik aan. Dit plekje is een oase van rust. De dagen daarna touren we door de prachtige natuur. We stoppen bij dorpjes om het Griekse leven helemaal tot ons te nemen. Dit eiland heeft zoveel te bieden. Wil je liever één van de andere Griekse eilanden bezoeken? Denk dan ook eens aan een rondreis door Kreta.

Rondreis op vakantie
Azzure Vista Villa

Ook meerdere plekjes ontdekken met een rondreis?

Ik vind het zo enorm fijn om naar verschillende plekken te gaan. Telkens ontmoet ik nieuwe mensen en er is ook altijd weer wat anders te beleven dan op de plek waar ik daarvoor ben geweest. Ook kan ik op deze manier een heel gebied op een unieke manier ontdekken.

Naast Zakynthos bied ik ook rondreizen aan op andere Griekse eilanden, Sicilië, Toscane, Algarve en Andalusië. Maar je bent ook helemaal vrij om bij mij een verzoekje neer te leggen of iets mogelijk is! Lijkt zo’n rondreis jou wel wat? Kijk dan vooral op mijn rondreis pagina. Hier vind je meer informatie over het maken van een rondreis. Ik raad het je zeker aan!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.