Promotion

Winterzon vakantie

Winterzon bestemmingen

Voor mij kan de zomer niet lang genoeg duren en ik zoek dan ook graag de zon op. Daarom probeer ik ieder jaar ook tijdens de winter de zon op te zoeken, om te ontsnappen aan de donkere dagen in Vlaanderen. Want wat is er nu lekkerder dan in de winter nog even genieten van de warmte van de Mediterraanse zon? Ik droom weg als ik denk aan mijn favoriete zonnige adresjes voor een winterzon vakantie, waar het eigenlijk nooit écht koud wordt.

Met een grote glimlach op mijn gezicht denk ik terug aan de uitgestrekte zandstranden van Portugal, de temperamentvolle muziek in Spanje en aan hoe ik genoten heb van de lekkerste tapas en Spaanse wijnen op de Canarische Eilanden. Ook Cyprus vind ik een hele fijne plek om heen te reizen, bijvoorbeeld in de kerstvakantie.

Winterzon vakantie boeken

Een zonvakantie in november, december, januari, februari en maart? Er zijn in de Mediterranee zeker een aantal warme landen om te overwinteren. Op slechts een paar uur vliegen ben je al op een zonovergoten plekje weg van de massa. Om de koude winterdagen een beetje zonnig door te komen vind je hieronder mijn favoriete aanbod van unieke adresjes voor een winterzon vakantie in Europa!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials