Geld Terug Garantie

Geen zorgen over een negatief reisadvies

  1. Home
  2. Corona
  3. Geld Terug Garantie

Onze Geld Terug Garantie voor jouw vakantie

Geld terug in het geval van een negatief reisadvies door COVID-19

Wij begrijpen heel goed dat er bij jou onzekerheid bestaat om een vakantie te boeken. Niemand weet hoe Covid-19 zich ontwikkeld en wat de gevolgen zijn voor het reisadvies naar de verschillende landen en regio’s. De overheid kan namelijk heel abrupt beslissen wanneer het niet meer geoorloofd is om een bepaald land of regio te bezoeken wanneer dit niet noodzakelijk is. Dat maakt het lastig om vooruit te plannen. Daar hebben we een oplossing voor gevonden.

Van voucher naar geld terug

Wanneer jouw reis wordt geannuleerd vanwege dit negatieve reisadvies geven wij tot nu toe klanten een voucher. Wij weten dat dit niet de ideale oplossing is maar waren hiertoe genoodzaakt. We zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om een Geld Terug Garantie op te zetten. Dat betekent dat als jouw vakantie vanwege een negatief reisadvies wordt geannuleerd jij gegarandeerd jouw geld terugkrijgt. Voor nu kunnen we dit aanbieden voor vakanties die je vanaf 24 september boekt met een vertrek tussen 15 december 2020 en 31 oktober 2021.

Hoe dit werkt, leggen wij jou op deze pagina uit.

Hoe werkt het en vanaf wanneer?

Het antwoord op jouw vragen

Ik ga een vakantie boeken met een vertrek tussen 15 december 2020 en 31 oktober 2021

In dit geval kun je gebruik maken van onze Geld Terug Garantie. Wanneer er 14 dagen voor jouw vertrek een negatief reisadvies geldt vanwege Covid-19, en wij dus genoodzaakt zijn de boeking te annuleren, dan geven wij je geld terug.  Óók wanneer jij jouw vakantie betaald (hebt) met een voucher. Dit zal gaan gelden voor alle vakanties die geboekt zijn vanaf 24 september 2020 met een vertrek tussen 15 december 2020 en 31 oktober 2021. Het bedrag zal binnen twee weken nadat jouw vakantie is geannuleerd worden teruggestort.  

Ik ga een vakantie boeken met een vertrek binnen 6 weken en er geldt een negatief reisadvies

Helaas geldt deze regeling niet voor vakanties die worden geboekt binnen 6 weken voor vertrek waarbij de bestemming op het moment van boeken een negatief reisadvies heeft. Wellicht kan de omruilservice die wij aanbieden wel uitkomst bieden. Wanneer de reis toch wordt geannuleerd dan ontvang je een corona-voucher die financieel gedekt is door de SGR.

Ik heb al een vakantie geboekt voor 24 september

Helaas geldt deze regeling niet voor vakanties die reeds geboekt zijn. Wij beseffen ons dat dit vervelend is maar kunnen helaas de Geld Terug Garantie hier niet meer op toepassen. Wellicht kan de omruilservice die wij aanbieden wel uitkomst bieden. Wanneer de reis toch wordt geannuleerd dan ontvang je een corona-voucher die financieel gedekt is door de SGR. 

Voorwaarden van de Geld Terug Garantie

Lees hier de voorwaarden van de Geld Terug Garantie van Eliza was here.

  • Eliza was here volgt het reisadvies van Diplomatie Belgium. Voor jouw vakantie moet een negatief reisadvies van toepassing zijn binnen twee weken voor vertrek. Zodra dit voor jouw boeking geldt zullen wij jou hier per e-mail over informeren.
  • Geldig voor vakanties geboekt op of na 24 september 2020 met vertrekdatum tussen 15 december 2020 en 15 mei 2021.
  • De hoofdboeker kan de terugbetaling aanvragen via Mijn Eliza vanaf twee weken voor de oorspronkelijke vertrekdatum.
  • Eliza was here zal het volledig betaalde bedrag terugstorten binnen twee weken na het ontvangen van de bankgegevens van de hoofdboeker.
  • Voor last minute boekingen (minder dan 6 weken voor vertrek), die op het moment van boeken een negatief reisadvies hebben, geldt de Geld Terug Garantie niet. In die gevallen kan jij indien van toepassing gebruik maken van de omruilservice of je hebt recht op een corona voucher voor het reeds betaalde bedrag.