Promotion

Romantische b&b

  • Home
  • romantische-b-en-b

De ideale plek om als koppel heen te gaan, is een romantische b&b. Je wordt er wakker in zachte, witte lakens. De ochtendzon verlicht de smaakvol ingerichte kamer. Door het open raam komt een lichte wind, terwijl op het terras het gerinkel van kopjes en bordjes klinkt. Zalig!

Samen ontspannen in een romantische b&b

Het ontbijt is voor mij een van de hoogtepunten van een romantische b&b. Kraakverse koffiekoeken, heerlijk zoet fruit, ongelofelijke kazen, knapperig brood en natuurlijk heel wat lokale specialiteiten. Geweldig om al bij het ontbijt nieuwe dingen te leren kennen. De unieke plekjes die ik het liefst bezoek worden uitgebaat door mensen boordevol passie. Ze staan voor je klaar in hun kleinschalige, romantische b&b. Je krijgt ongetwijfeld nog extra attenties, van originele tips om de streek te verkennen tot een lekker glaasje champagne bij je aankomst.

Romantiek aan de Middellandse zee

Mijn romantische b&b’s bevinden zich weg van de massa. Je hebt er gewoon even tijd voor jezelf. In Andalusië trek ik er dan ook graag op uit, langs oude stadjes en in de majestueuze bergen zoals de Sierra Nevada. Ook Sicilië is geweldig! Je dompelt je er onder in de Zuid-Italiaanse gastvrijheid. Maar eigenlijk heb ik al langs de hele Middellandse Zee een hoop kleinschalige paradijzen. Authentieke plekjes, waar de rust en de passie voor het goede leven regeren!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials