• Home
 • Service & Contact
Service & Contact
 • Combinatiereis aanvragen

  Dit veld is verplicht Vul een geldige naam in
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht Vul een geldig telefoonnummer in

  Eliza was here vindt jouw privacy belangrijk en zorgt dat jouw gegevens worden verwerkt volgens de privacy verklaring. Als er problemen ontstaan bij het verzenden van de vraag, dan mag je de vraag mailen naar Eliza was here.

  Verstuur
 • Algemene vragen

  Dit veld is verplicht Vul een geldige naam in
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht Vul een geldig telefoonnummer in

  Eliza was here vindt jouw privacy belangrijk en zorgt dat jouw gegevens worden verwerkt volgens de privacy verklaring. Als er problemen ontstaan bij het verzenden van de vraag, dan mag je de vraag mailen naar Eliza was here.

  Verstuur

Als je al mijn ontdekkingen op mijn website hebt bekeken, ben je vast wel een plekje tegengekomen waar je zelf ook graag eens zou willen zijn. Ik ben benieuwd naar de bestemming van je keuze. Graag leg ik je uit hoe je kan boeken en betalen.

Ik wil boeken!

De door mij ontdekte plekjes kan je alleen bij mij boeken, niet via een reiskantoor. Je kan online via de website boeken of telefonisch contact met me opnemen. Het snelst gaat het via de website. Daar vind je alle bestemmingen en accommodaties duidelijk naast elkaar met de juiste prijzen. Je ziet exact dezelfde beschikbaarheid als mijn collega's op kantoor en boekt de reis van je keuze direct in mijn systeem. Na het vastleggen van je boeking ontvang je van mij een bevestiging per mail.

Waarom is mijn boeking op aanvraag?

Wanneer je een boeking op aanvraag maakt, betekent dit dat ik bij de eigenaar ga navragen of er nog beschikbaarheid is. Ik ga mijn best doen om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven of jouw vakantie definitief door kan gaan, dit doe ik uiterlijk binnen 5 werkdagen. Als de eigenaar aangeeft dat er nog plek is, gaat de vakantie door en ontvang je automatisch een bevestiging van mij. Mocht het zo zijn dat er helaas geen plekje meer vrij is, dan zal ik je een passend alternatief bieden. Uiteraard neem ik dan contact met je op!

Handig! Mijn Eliza was here

Speciaal voor jou heb ik op mijn website een plekje ingericht, waar al jouw persoonlijke gegevens staan opgeslagen. In 'Mijn Eliza was here' kan je allerlei details met betrekking tot jouw boeking bekijken, zoals de status van je betaling en de voorlopige vluchttijden, zodra die bekend zijn. Ook kan je hier gemakkelijk de informatie over je bestemming en accommodatie nalezen en betalingen online in orde maken. Het is jouw persoonlijke portal op mijn website, zodat we daar alle informatie over jouw aankomende vakantie kunnen verzamelen. Zodra je mij je e-mailadres laat weten, ontvang je binnen 24 uur na je boeking een e-mail met je persoonlijke inlognaam en wachtwoord. Hiermee kan je direct inloggen op 'Mijn Eliza was here'.
Klik hier om naar Mijn Eliza te gaan

Betaling algemeen

De aanbetaling dient binnen 7 dagen na boeken op onze rekening te staan en bestaat uit:

 • • kosten voor de eventueel afgesloten annuleringsverzekering (100%)
 • • eventuele poliskosten bij afgesloten verzekering (100%)
 • • 30% over de overige reisonderdelen

Let op: Boek je een vliegvakantie naar Toscane, Lazio, Umbrië, Sardinië, Puglia, Costa de Lisboa of Noord-Portugal?, Dan betaal je naast de standaard aanbetaling ook de kosten voor de vluchten en ruimbagage. Dit geldt ook voor de bestemming Cyprus wanneer je vakantie een reisperiode heeft tussen 1/11/2019 en 31/03/2020. In dit geval dient de aanbetaling direct na ontvangst van de factuur voldaan te worden .

Extra uitzondering

 • • Voor vliegreizen naar Alicante gelden deze voorwaarden bij een vakantie met reisperiode van 1 april – 31 oktober 2019.

De kosten voor de vlucht vind je terug op de factuur die je ontvangt na de boeking.

De hoogte van de aanbetaling van jouw vakantie kun je terugvinden op jouw factuur.

Het restbedrag dient zes weken voor vertrek aan Eliza was here betaald te zijn. Vertrek je binnen 6 weken? Dan dien je na ontvangst van de factuur direct de gehele reissom over te maken.

Extra snel of vanuit het buitenland betalen

Soms wil je er ineens heel snel even tussenuit en boek je misschien een last minute of een mooie aanbieding. Als je binnen twee weken na je boeking vertrekt, kan je de reissom via een spoedbetaling of met je kredietkaart betalen.

Als je over een bankrekening beschikt, kan via internetbankieren een spoedbetaling regelen met melding naar onze bank. Vermeld hierbij altijd je dossiernummer.

Bankrekening KBC: BE45 7310 2464 9489
BIC-code: KREDBEBB

Betaal je je reis vanuit het buitenland, dan kan je dit door middel van de BIC-code ook daar prima in orde maken.

Vertrek je al binnen een week na je boeking? Dan raad ik het gebruik van internetbankieren af. Betalingen zijn soms langer onderweg dan je denkt en ik kan helaas geen 'printscreen' als betalingsbewijs accepteren. Je loopt hierdoor het risico dat je je reisdocumenten niet op tijd in huis hebt of dat je de reissom nogmaals, op een andere manier, moet voldoen. Stel nu dat ik je reissom voor de tweede keer ontvang, dan stort ik deze uiteraard direct terug op je rekening.

Je kan er ook voor kiezen via mijn website of in je persoonlijke portal 'Mijn Eliza was here' met kredietkaart (Mastercard of Visa) te betalen. Nadat je boeking compleet is, ontvang je een bevestigingsmail met daarin je inloggegevens voor 'Mijn Eliza was here'. Hier kan je met je kredietkaart de eventuele restbetaling in orde maken. Lukt het niet via de website, dan kan je me natuurlijk ook altijd even bellen: tel. 03 808 10 67. We maken dan samen je betaling met kredietkaart telefonisch in orde.

Annuleren

Heb je een leuk vakantieadresje gevonden, maar wil je er nog even over nadenken of thuis overleggen? Als je een boeking maakt kan je deze in veel gevallen binnen 3 dagen kosteloos annuleren. De aanbetaling wordt dan teruggestort.

De mogelijkheid om jouw boeking kosteloos te annuleren geldt niet voor de volgende situaties:

 • Vliegreizen naar Toscane, Lazio, Umbrië, Sardinië, Puglia, Costa de Lisboa en Noord-Portugal kunnen niet kosteloos worden geannuleerd. Al deze vliegreizen worden bij annulering 100% doorbelast. Dit geldt ook voor de bestemming Cyprus wanneer je vakantie een reisperiode heeft tussen 1/11/2019 en 31/03/2020. Deze vliegreizen kunnen enkel geannuleerd worden volgens de voorwaarden van Transavia.
 • Vakanties met vertrek binnen 6 weken of boekingen op aanvraag kunnen niet kosteloos worden geannuleerd.

De vakantie kan op de volgende manieren geannuleerd worden:

 • Online: Login op Mijn Eliza. De logingegevens heb je per mail ontvangen. Links vind je een menu item "Boeking annuleren".
 • Per mail: Stuur een e-mail onder vermelding van je boekingsnummer naar annulering@elizawashere.be. Let op dat de annulering vanuit het e-mailadres van de hoofdboeker moeten worden verstuurd.

Let op! Wanneer je een boeking annuleert gelden de Bijzondere voorwaarden van Eliza was here.