• Home
 • Service & Contact
Service & Contact
 • Combinatiereis aanvragen

  Dit veld is verplicht Vul een geldige naam in
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht Vul een geldig telefoonnummer in

  Eliza was here vindt jouw privacy belangrijk en zorgt dat jouw gegevens worden verwerkt volgens de privacy verklaring. Als er problemen ontstaan bij het verzenden van de vraag, dan mag je de vraag mailen naar Eliza was here.

  Verstuur
 • Algemene vragen

  Dit veld is verplicht Vul een geldige naam in
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht Vul een geldig telefoonnummer in

  Eliza was here vindt jouw privacy belangrijk en zorgt dat jouw gegevens worden verwerkt volgens de privacy verklaring. Als er problemen ontstaan bij het verzenden van de vraag, dan mag je de vraag mailen naar Eliza was here.

  Verstuur

Vragen over mijn ontdekkingen

Ieder vakantieadresje heb ik met de grootste zorg uitgezocht. Zo hebben ze allemaal een mooie ligging, zijn ze kleinschalig, weg van het massatoerisme en proef je er de colour locale.

Wie ben ik?

De meest unieke plekjes rondom de Middellandse Zee, ongerept en écht. Daar ben ik altijd naar op zoek. Ik blijf bij voorkeur weg van de massa, houd van gastvrije mensen en snuif graag de couleur locale op. Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf. Zo ontdek ik de meest bijzondere bestemmingen en accommodaties..

Hoe selecteer ik mijn accommodaties?

De plekjes die ik graag met jou wil delen, heb ik uitgezocht op basis van gastvrijheid, een persoonlijke benadering en atmosfeer. Vaak gaat het om kleinschalige accommodaties, waar je in alle rust kunt genieten. Ik vind het belangrijk dat er een zwembad is, of dat de zee in de buurt is.

Wat kan ik verwachten van de sterren classificatie?

Al mijn ontdekkingen zijn mooie, rustige, historische, authentieke en veelal romantische plekjes. Aan de hand van de faciliteiten, de sfeer, de ligging, het gastheerschap van de eigenaren en andere criteria, geef ik een eigen beoordeling aan mijn ontdekking. Mijn beoordeling is vaak gelijk aan de officiële classificatie, maar kan afwijken.

Hoe zijn de afstanden gemeten?

De genoemde afstanden naar bijvoorbeeld het strand, dorp, restaurant, supermarkt en vanaf de luchthaven zijn hemelsbreed gemeten. In sommige gevallen loont het om met de auto net een stukje verder door te rijden voor een mooier stukje strand. Ga dus vooral op ontdekkingstocht met je huurauto!

Welke faciliteiten zijn er bij de accommodatie?

Bij mijn beschrijvingen van de verschillende accommodaties vind je een opsomming van de faciliteiten. Het is mogelijk dat faciliteiten in het voor- en naseizoen of bij gebrek aan belangstelling gesloten zijn. Ook kan het zo zijn dat winkels en uitgaansmogelijkheden buiten het hoogseizoen minder vaak open zijn.

Wat zeggen de foto's over de accommodatie?

Mijn foto's geven een indruk van de accommodatie. Sommige accommodaties veranderen echter wel eens van interieur, exterieur, etc. waardoor deze dus (iets) verschillen van de werkelijkheid. Vanwege het kleinschalige en authentieke karakter van de accommodaties, kan het zo zijn dat de kamers/appartementen en zowel het interieur iets afwijkt van wat je op de foto's ziet. Ik hecht er veel waarde aan om een eerlijk en realistisch beeld te geven van de accommodatie.

Is er een transfer bij de reis inbegrepen?

Als je bij mij een vliegvakantie boekt, is een huurauto altijd inclusief. Dat betekent dat je op de luchthaven je eigen auto oppikt en zelf naar je vakantieadres rijdt. Voor vertrek ontvang je van mij een routebeschrijving met adres, contactgegevens van de eigenaar en een telefoonnummer voor noodgevallen.

Moet ik bed- en badlinnen meenemen?

Bij al mijn accommodaties zijn bed- en badlinnen aanwezig. Zo blijft er in je koffer meer ruimte over voor een goed boek of een extra zomerjurkje. Wel raad ik je aan om een paar theedoeken en keukenhanddoeken mee te nemen als je naar een appartement gaat.

Hoe laat kan ik inchecken?

Bij de meeste accommodaties kun je op de dag van aankomst aan het einde van de middag in je kamer of appartement terecht. Mocht je eerder op de plaats van bestemming zijn, dan kun je in overleg met de eigenaar soms al wat eerder inchecken. Dit is afhankelijk van de bezetting van de accommodatie en de vertrektijd van de vorige gasten. Natuurlijk kun je altijd alvast de omgeving verkennen!

Hoe laat moet ik vertrekken?

Je kunt meestal tot 10.00 uur van je accommodatie gebruikmaken. Zo heeft de eigenaar genoeg tijd om de accommodatie schoon te maken voor de volgende gasten. Vlieg je pas aan het einde van de dag naar huis? Dan kun je misschien in overleg van de eigenaar wat langer blijven. Een late check-out brengt vaak wel extra kosten met zich mee.

Is er reisleiding aanwezig?

Er is geen reisleiding aanwezig, maar in geval van nood is er altijd een contactpersoon ter plaatse aanwezig om je te helpen. Ook kan je in noodgevallen altijd mijn noodnummer bellen.

Is er een babybedje aanwezig in de accommodatie?

De eventuele kosten voor het babybedje moeten ter plaatse betaald worden bij de accommodatie.

Welke accommodaties zijn geschikt voor kinderen?

De meeste accommodaties die ik heb uitgezocht, zijn geschikt voor kinderen maar bieden meestal geen speciale kinderfaciliteiten. Als je met een gezin reist, zou ik je graag een appartement willen aanbevelen. Dan heb je over het algemeen de meeste ruimte tot je beschikking. Op zoek naar kinderfaciliteiten? Neem dan een kijkje bij mijn kindvriendelijke vakantieadresjes.

Wist je dat Eliza was here CO2 neutraal is?

Als Eliza was here (onderdeel van Sunweb Group B.V.) proberen we continu onze impact op sociaal, economisch en milieugebied te verbeteren, in alles wat we doen. Daarom is je vakantie als je met ons reist CO2-neutraal. Wanneer je via een van onze merken een vakantie boekt, berekenen we de CO2-uitstoot van je reis en financieren we projecten die dezelfde hoeveelheid CO2-uitstoot compenseren. Dat doen we bij iedere vakantie van Eliza was here. De projecten die we financieren, zijn door onafhankelijke partijen gecontroleerd en voldoen aan internationaal afgesproken standaarden. Daardoor weten we zeker dat ze net zo veel CO2 compenseren als ze beloven. We weten dat CO2-compensatie niet dé oplossing is voor klimaatverandering, maar we vinden dat we nu onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze uitstoot. We zijn er trots op dat we een van de eerste reisorganisaties zijn die standaard CO2-neutrale vakanties aanbiedt en dat we klanten helpen om duurzamer te kunnen reizen. Lees hier meer over Eliza's CO2 compensatie.