Promotion

Bed and Breakfast

  • Home
  • bed-and-breakfast

Rustige locaties, stijlvol gedecoreerde kamers en een warm ontvangst; dat vind ik zo heerlijk aan een bed and breakfast. Tel daar een uitgebreid ontbijt bij op en mijn vakantie kan niet meer stuk. Van Griekenland tot Italië; ik heb in de Méditerannée allerlei unieke adresjes gevonden. Ik kan de geur van versgebakken brood al bijna ruiken…

Chambre d’hôte

Wanneer je net als ik graag ver weg blijft van het massatoerisme, dan is een bed and breakfast echt iets voor jou. Een bed and breakfast is een kleinschalige accommodatie, vaak opgezet door gepassioneerde eigenaren. Het wordt ook weleens een chambre d’hôte genoemd. De eigenaren houden ervan om hun gasten in de watten te leggen. Kijk dus niet gek op wanneer je een flesje wijn ontvangt of wordt uitgenodigd voor het diner. Hier krijg je nog steeds alle aandacht! Wat ik ook vaak kan waarderen aan bed and breakfasts is de inrichting. De eigenaren richten hun plekje vaak met veel oog voor detail in. Bij een bed and breakfast vind je alle ingrediënten voor een sfeervol en warm verblijf!

Welke bed and breakfast kies jij?

Tijdens mijn ontdekkingsreizen door het Middellandse-Zeegebied ben ik een hoop leuke bed and breakfast tegengekomen. Deze verborgen pareltjes deel ik graag met jou! Ik waarschuw je; het kan misschien wat moeilijk kiezen zijn. Kies jij voor een chambre d’hôte in een authentiek en gezellig dorpje of kies je er juist voor een romantisch verblijf in een bed and breakfast tussen de wijngaarden? Fiets jij straks op je gehuurde fiets door het vulkanische landschap van Tenerife of eet jij samen met je nieuwe Spaanse vrienden tapas aan het strand op Ibiza?

Bed & Breakfast Kreta

Bed & Breakfast Kreta Ontdek Kreta

Bed & Breakfast Algarve

Bed & Breakfast Algarve Ontdek Algarve

Bed & Breakfast Ibiza

Bed & Breakfast Ibiza Ontdek Ibiza

Bed & Breakfast Andalusië

Bed & Breakfast Andalusië Ontdek Andalusië

Bed & Breakfast Tenerife

Bed & Breakfast Tenerife Ontdek Tenerife
Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials