Promotion

Charmehotels

Toen ik aankwam bij mijn nieuwe vakantieadresje stond de eigenaresse al op me te wachten met een mandje vers brood in haar hand. Wat een warm onthaal! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de goed verzorgde kamers en het heerlijke zwembad. Ja, ik verblijf toch het allerliefst in een charmehotel.

Logeren bij vriendelijke eigenaren

Charmehotels zijn kleinschalige accommodaties met vaak maar een aantal kamers. De eigenaren hebben dan ook de volle aandacht voor jou als gast en doen er vaak alles aan om het jou naar de zin te maken. Bij charmehotels krijg je altijd net een beetje meer dan je verwacht. Een flesje wijn op je kamer, een extra uitgebreid ontbijt, een uitnodiging voor een wijnproeverij. Tijdens een charmevakantie kun je even helemaal ontspannen.

Ieder charmehotel heeft een unieke sfeer

Charmehotels vind je op allerlei verschillende locaties, denk bijvoorbeeld aan een vakantie in Italië, een vakantie in Griekenland of een vakantie in Spanje. Ze zijn er dan ook in allerlei vormen en maten. Door de persoonlijke benadering van de eigenaar is ieder charmehotel uniek. Een tot in detail verzorgde inrichting, een warm onthaal of een bijzondere locatie. Een charmevakantie is echt iets om naar uit te kijken.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials