Promotion

Fly and drive

Roadtrips vind ik geweldig! Ik ga graag op verkenning langs groene heuvels en goudgele stranden. Voor het aperitief stop ik dan in een authentiek Zuid-Europees dorpje. ‘s Avonds ontspan ik in de zwoele zomerlucht in een uniek vakantieadresje. Mijn droomvakantie! Daarom kies ik altijd voor een fly and drive. Als je dan een vliegvakantie boekt, is de huurauto meteen inbegrepen. Zonder zorgen op vakantie, noem ik dat!

Een fly and drive: reizen op mijn tempo

Op reis kies ik graag mijn eigen tempo. Ook dat is voor mij een groot voordeel van een fly and drive. Op sommige dagen laat ik het strand achter mij en rijd ik in Italië de bergen van Umbrië of Toscane in. Of in Spanje langs de routes van de Moren, van het schitterende Alhambra in Granada tot de mezquita in Córdoba. Met mijn eigen auto doe ik wat ik wil!

Reizen en genieten in alle rust

Na zo een dag op stap installeer ik me graag op een terrasje. Terwijl de avond valt geniet ik graag met een glaasje frisse witte wijn en fijn gezelschap in alle rust, dat vind ik zalig. Eigenlijk zou je het gewoon zelf moeten ontdekken. Hieronder vind je veel meer tips voor een fly and drive. Of combineer verschillende kleinschalige vakantieadresjes of bestemmingen. Dat kan heel gemakkelijk met een offerte op maat!

Fly & drive Portugal

Fly & drive Portugal Ontdek Portugal

Fly & drive Italië

Fly & drive Italië Ontdek Italië

Fly & drive Griekenland

Fly & drive Griekenland Ontdek Griekenland

Fly & drive Spanje

Fly & drive Spanje Ontdek Spanje
Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials