Promotion

Fly and drive Portugal

  • Home
  • fly-drive-portugal

Een fly and drive in Portugal is heerlijk! Het land heeft niet minder dan 1200 kilometer aan kustlijn en prachtige bergpassen. Daartussen liggen charmante stadjes, zoals Guimarães, Viseu of Coimbra. Elke keer als ik aan Portugal terugdenk, krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht.

Met een fly and drive in Portugal

Met een fly and drive in Portugal kan je gemakkelijk unieke plekjes ontdekken. In de Algarve hou ik ervan om te gaan ontspannen, in een kleinschalige bed and breakfast, weg van alle drukte. Ik deed ook al roadtrips door het hart van het land, van de Costa Verde in Porto naar de prachtige Costa de Lisboa. Het water komt me nog altijd in de mond als ik denk aan alle vinho verde, bacalao en pasteis de nata.

Overnachten op unieke plekken

Ook Madeira ontdekte ik al met een fly and drive in Portugal. Wanneer je een vliegreis bij mij boekt is de auto inbegrepen. Zo kun je zelf op pad om de omgeving te verkennen. Wat ik bovendien zo leuk vind aan Portugal zijn de unieke plekken waar ik heb verbleven. De mensen die ik hier ontmoette en die ik je met plezier aanraad tonen je met trots hun land! Vergeet niet dat je ook een offerte op maat kunt aanvragen. Dan combineer je verschillende bestemmingen of kleinschalige accommodaties.

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials