Een onvergetelijke ervaring

Jeanneau 53
Jeanneau 53
Jeanneau 53
Jeanneau 53
Jeanneau 53
Jeanneau 479
Jeanneau 479
Jeanneau 479
Jeanneau 479
Jeanneau 479
Jeanneau 409
Jeanneau 409
Vorige
Volgende
Jeanneau 53
Jeanneau 53
Jeanneau 53

Zeilvakantie Lefkas

Griekenland Lefkas Lefkas stad

 • vlucht inbegrepen
 • Transfer inbegrepen
 • accommodatie inbegrepen
Vanaf p.p.
 • Met of zonder schipper
 • Kies je eigen route
 • Ionische eilandengroep
 • Inclusief transfer
 • Inclusief all-risk bootverzekering
 • Verschillende boten
 • Luchthaven: 20 km
 • Wi-Fi: Ja, tegen betaling
 • Logies
Faciliteiten

Onderstaande faciliteiten zijn aanwezig bij de accommodatie

 • Schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf
 • Wi-Fi in openbare ruimte (tegen betaling circa 90,00 € per week, contant te betalen)

Verplichte bijkomende kosten

 • Eindschoonmaak: circa 40,00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen, verplicht)

Faciliteiten met bijkomende kosten

 • Boodschappenpakket: op aanvraag (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Wi-fi op de kamer: circa 70,00 € per set per week (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)

Kamers & Meer

Vanaf de luchthaven van Lefkas brengt een privétransfer je naar de haven van Lefkas stad. Je wordt opgevangen door één van de verhuurders en vanaf dan kan het echte avontuur beginnen. Ben jij een zeilliefhebber en kun je goed zeilen? Dan kun je een zeilboot huren zonder schipper. Als je voor deze optie kiest, dan moet er minimaal één persoon van het gezelschap een vaarbewijs hebben. Ook moet er een tweede persoon zijn met zeilervaring. Een vaarbewijs is voor diegene niet verplicht, maar de kennis moet wel schriftelijk bevestigd worden. Het contract moet bij aankomst op de boot worden getekend. De zeilboten zijn geschikt voor maximaal 6, 8 of 10 personen. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een zeilboot te boeken met een schipper. Wanneer je een zeilboot inclusief schipper boekt, is dit maximaal 5, 6 of 8 personen.

Check-in: is op zaterdag om 17:00. Arriveer je later dan 17:00 bij de haven, dan kun je nog steeds inchecken. Maar het is mogelijk dat je deze avond dan niet meer uitvaart en de nacht op de boot in de haven van Lefkas stad doorbrengt.

Check-out: is op zaterdag om 09:00. De boot moet op de vrijdag om 18:00 uur terug zijn in de haven, waar je op de boot in de haven zal overnachten. Dit is een mooi moment om Lefkas-stad te ontdekken! Tijdens een wandeling over de promenade kom je gezellige restaurantjes en traditionele winkels tegen.

Eten & drinken: dit is niet inclusief. Je moet dit zelf regelen inclusief dat voor de schipper. Het is mogelijk om van te voren een boodschappenlijstje door te geven en dit reken je dan bij aankomst contant af.

Internet: tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van internet (Wi-Fi). Voor €90,- per week, kunnen maximaal 10 personen tot 2GB per dag gebruikmaken van internet.

Haventoeslag: bij aankomst in de haven dien je dit contant te betalen. Deze toeslag ligt tussen de vijf en vijftien euro.

Netstroom: 12V als je aan het varen bent en 220 V als je in de haven ligt.

Brandstof: niet inbegrepen. Dit moet ter plekke worden betaald en wordt uiteraard gebaseerd op het verbruik.

Eindschoonmaak: dit bedraagt €40 per eenheid per verblijf.

De boot is all-in verzekerd en hiervoor worden geen bijkomende kosten voor gerekend.

10-persoons zeilboot type A zonder schipper

1-10 personen

Deze 10-persoons zeilboot type A is de Sun Odyssey 479 uit 2016 van het merk Jeanneau. De 14,4 meter lange zeilboot is 4,5 meter breed. Met twee hutten achterin, twee hutten voorin de zeilboot en één slaapbank is deze zeilboot geschikt voor 10 personen. Er zijn vier aparte badkamers, met een douche, toilet en wastafel. In het woongedeelte vind je de kitchenette met koelkast, een kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast is er een dvd-speler en docking station voor mp3 en iPod. Verder is er een dinghy (bijbootje) en zijn er reddingsvesten.

10-persoons zeilboot type A met schipper

1-8 personen

Deze zeilboot type A is de Sun Odyssey 479 uit 2016 van het merk Jeanneau. De 14,4 meter lange zeilboot is 4,5 meter breed. Hij beschikt over vier hutten met tweepersoonsbedden en één tweepersoonsslaapbank, waardoor deze zeilboot geschikt is voor 10 personen. Echter, wanneer je boekt inclusief schipper, is één van de slaaphutten voor de schipper bestemd. Er zijn vier aparte badkamers, met een douche, toilet en wastafel. In het woongedeelte vind je de kitchenette met koelkast, een kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast is er een dvd-speler en docking station voor mp3 en iPod. Ook is er een dinghy (bijbootje) en zijn er reddingsvesten.

10-persoons zeilboot type B zonder schipper

1-10 personen

De 10-persoons zeilboot type B is de Sun Odyssey 53 uit 2011 van het merk Jeanneau. Hij is zo’n 16 meter lang en 4,8 meter breed. Zowel voorin de boot als achterin de boot vind je twee aparte hutten met tweepersoonsbedden. Ook is er een bedbank in het woongedeelte aanwezig waardoor deze zeilboot slaapplek voor 10 personen heeft. Bij de aparte hutten zit elk een aparte badkamer. Hier vind je een toilet, wastafel en douche. De keuken beschikt over een koelkast, vriezer, magnetron en een kookplaat. Daarnaast is er een televisie met dvd-speler en een cd-speler aanwezig. Ook is er een dinghy (bijbootje) en zijn er reddingsvesten.

10-persoons zeilboot type B met schipper

1-9 personen

De 10-persoons zeilboot type B is de Sun Odyssey 53 uit 2011 van het merk Jeanneau. Hij is zo’n 16 meter lang en 4,8 meter breed. In totaal zijn hier vier aparte slaaphutten met tweepersoonsbedden. In het woongedeelte staat een bedbank voor twee personen. Er is een apart slaapgedeelte speciaal voor de schipper. Bij de aparte hutten zit elk een aparte badkamer. Hier vind je een toilet, wastafel en douche. De keuken beschikt over een koelkast, vriezer, magnetron en een kookplaat. Daarnaast is er een televisie met dvd-speler en een cd-speler aanwezig. Ook is er een dinghy (bijbootje) en zijn er reddingsvesten.

10-persoons zeilboot type C zonder schipper

1-10 personen

Zeilboot type C is de Sun Odyssey 45 uit 2006 van het merk Jeanneau. Hij is zo’n 13,7 meter lang en 4,4 meter breed. Deze boot beschikt tijdens het varen over 220V. Daarnaast is er ook airco aanwezig. Voorin vind je twee slaaphutten met tweepersoonsbedden, evenals achterin de boot. Voor de 9e en 10e persoon is er in het woongedeelte een bedbank. Er zijn twee badkamers met wastafel, toilet en douche. Daarnaast is de keuken uitgerust met koelkast, kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. Er is een cd-speler met mp3 mogelijkheden. Ook zijn er reddingsvesten en heb je een eigen dinghy (bijbootje).

10-persoons zeilboot type C met schipper

1-8 personen

Deze zeilboot type C is de Sun Odyssey 45 uit 2006 van het merk Jeanneau. Hij is zo’n 13,7 meter lang en 4,4 meter breed. Deze boot beschikt tijdens het varen over 220V. Daarnaast is er ook airco aanwezig. Zowel voorin als achterin zijn twee slaaphutten met tweepersoonsbedden. Wanneer je inclusief een schipper boekt, is één van de slaaphutten voor de schipper. Verder staat er in het woongedeelte een bedbank. Er zijn twee badkamers met wastafel, toilet en douche. Daarnaast is de keuken uitgerust met koelkast, kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. Er is een cd-speler met mp3 mogelijkheden. Ook zijn er reddingsvesten en heb je een eigen dinghy (bijbootje).

6-persoons zeilboot type C zonder schipper

1-6 personen

De 6-persoons zeilboot type C is de Sun Odyssey 35 uit 2005 van het merk Jeanneau. De zeilboot is ongeveer 11 meter lang en bijna 4 meter breed. Deze zeilboot beschikt over drie hutten, met tweepersoonsbedden. Daarnaast is er een badkamer met een wastafel, toilet en douche. De kitchenette beschikt over een koelkast, een 2-pits kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. Ook is er een cd-speler aanwezig. Verder is er een dinghy (bijbootje) en zijn er reddingsvesten.

6-persoons zeilboot type C met schipper

1-5 personen

De 6-persoons zeilboot type C is de Sun Odyssey 35 uit 2005 van het merk Jeanneau. Deze zeilboot is ongeveer 11 meter lang en bijna 4 meter breed. Hij beschikt over drie hutten, met tweepersoonsbedden. Wanneer je boekt met een schipper, is één van deze drie hutten voor de schipper bestemd. De vijfde persoon slaapt op de bedbank die in het woongedeelte van de boot staat. Verder is er een badkamer met een wastafel, toilet en douche. De kitchenette beschikt over een koelkast, een 2-pits kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. Ook is er een cd-speler aanwezig in de boot. Ook is er een dinghy (bijbootje) en zijn er reddingsvesten.

8-persoons zeilboot type A zonder schipper

1-8 personen

De 8-persoons zeilboot type A is de Sun Odyssey 409 uit 2015 van het merk Jeanneau. De zeilboot is 12,5 meter lang en 4 meter breed. Deze zeilboot beschikt over drie hutten, met tweepersoonsbedden. In het woongedeelte staat een bedbank die voor twee personen geschikt is. Daarnaast is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook is er, bij de voorste hut, een apart toilet met wastafel. De kitchenette is uitgerust met een koelkast, een kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. Ook is er een cd-speler aanwezig in de boot. Verder is er een dinghy (bijbootje) en zijn er reddingsvesten.

8-persoons zeilboot type A met schipper

1-6 personen

De 8-persoons zeilboot type A is de Sun Odyssey 409 uit 2015 van het merk Jeanneau. Dit type is 12,5 meter lang en 4 meter breed. Deze zeilboot beschikt over drie aparte hutten, met tweepersoonsbedden. Wanneer je boekt met een schipper, is één van deze drie hutten voor de schipper bestemd. In het woongedeelte staat een bedbank die voor twee personen geschikt is. Daarnaast is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook is er, bij de voorste hut, een apart toilet met wastafel te vinden. De kitchenette is uitgerust met een koelkast, een kookplaat en koffie- en theefaciliteiten. Ook is er een cd-speler aanwezig in de boot. Verder is er een dinghy (bijbootje) en zijn er reddingsvesten.