Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Resort Bosco de Medici

Wanneer ik wandel langs de mysterieuze overblijfselen van Pompeï, de stad die volledig verwoest werd door een vulkaanuitbarsting, kijk ik mijn ogen uit. Wat is het hier toch bijzonder mooi! Ik verblijf op slechts 15 minuutjes lopen hier vandaan bij Resort Bosco de Medici. Bij dit bijzondere adresje met eigen wijnmakerij, kreeg ik veel leuke tips voor activiteiten en uitstapjes in de buurt. Van een uitgebreide wandeling door Pompeï, tot een typisch Italiaans diner tussen de fruitbomen die nu net zo mooi in bloei staan. 

De kamers en suites van Resort Bosco de Medici zijn charmant ingericht en voorzien van een heerlijk terras met uitzicht op de tuin of de wijngaard. Vanaf hier kun je de veelzijdige regio Campania gaan ontdekken. Toer langs de beroemde Amalfi kust, ga paardrijden in het binnenland of neem deel aan een van de fantastische kookcursussen. Bezoek Napels, slenter door de nauwe en steile straatjes van deze bruisende stad en geniet van een welverdiende gelato op een van de gezellige pleinen. Na een dag op pad te zijn geweest, is het heerlijk om af te koelen in het mooie zwembad met betoverend uitzicht op de Vesuvius.

Wat kun je bij dit adresje verwachten?

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Een oase van rust
  • Bijzondere historische omgeving
  • De wijn is tiptop in orde

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging

Halfpension

In de omgeving

Campania volgens Eliza

  • Schilderachtige dorpjes en unieke eilanden
  • Ontdek de beroemde Amalfi kust
  • Proef de authentieke Italiaanse keuken

Beoordeling(en)

Groepsamenstelling
Toon alleen beoordelingen in mijn taal

100% echte klantervaringen

Richtlijnen voor beoordelingen van gasten
Om de beoordelingsscore en de inhoud van de beoordeling relevant te houden voor jouw komende reis, archiveren wij beoordelingen die ouder zijn dan 36 maanden.

Alleen klanten die via Eliza was here hebben geboekt en in de betreffende accommodatie hebben verbleven, kunnen een beoordeling schrijven. Wij nodigen deze klanten na thuiskomst van hun vakantie via e-mail uit om een beoordeling te schrijven. Indien een klant anoniem een review wil plaatsen, worden gegevens gecontroleerd (zoals boekingsnummer, boekingsgegevens) en zijn deze bekend bij Eliza was here. 

Of het nu negatief of positief is, we plaatsen elke reactie volledig, zo snel mogelijk, nadat deze is gecontroleerd om te voldoen aan de richtlijnen van Eliza was here. 

Richtlijnen voor beoordelingen
Deze richtlijnen hebben het doel de inhoud van Eliza was here relevant en gezinsvriendelijk te houden, zonder de verwoording van de uitgesproken mening te beperken. Elke review is van toepassing, ongeacht de aard van de opmerking. Beoordelingen waarin scheldwoorden voorkomen of die bewezen onwaarheden bevatten worden niet geplaatst.

Beoordelingen moeten betrekking hebben op de accommodatie
De meest nuttige bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen betere beslissingen te nemen. Gelieve geen politiek, ethisch of religieus commentaar te leveren. Promotionele inhoud zal niet worden geplaatst.

Alle inhoud moet echt en uniek zijn voor andere gasten
Beoordelingen zijn het meest waardevol als ze origineel en onbevooroordeeld zijn. Deze moet van echt van jou zijn.

Respecteer de privacy van anderen
Eliza was here zal haar best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, website-adressen, social media accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.

De meningen die worden geuit in reviews zijn van klanten van Eliza was here.
Eliza was here aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor recensies of reacties.

Jij ontdekt jouw bestemming het beste met de auto!

Alle vliegvakanties inclusief verblijf en huurauto

Bij alle vliegvakanties van Eliza was here* is een huurauto van de laagste categorie (Klasse Small) standaard bij de prijs inbegrepen, inclusief allrisk verzekering.

De huurauto brengt je niet alleen bij jouw authentieke vakantieadresje, maar je kunt ook veel meer zien van je bestemming!

In boekingstap 1 kun je je auto upgraden en accessoires kiezen. Wil je na het boeken nog iets aanpassen? Ga dan naar Mijn Eliza om de huurauto upgraden of een kinderzitje of andere accessoires toe te voegen. Tip: indien je met 4 of meer personen op vakantie gaat, raden we je aan om een grotere klasse of extra auto te boeken. Neem voor een extra auto contact met ons op.

Met uitzondering van Formentera. Hierbij is een fiets inbegrepen om het eiland te verkennen.

De hoofdbestuurder dient:

  • Te voldoen aan de minimum of maximum leeftijd die vermeld staat in de autohuur voorwaarden
  • In het bezit te zijn van een creditcard (inclusief pincode);
  • Een geldig rijbewijs te hebben. 

Indien je een huurauto kiest die op aanvraag is, controleren wij na boeking de beschikbaarheid. Als de auto niet beschikbaar is, geven wij je een passend alternatief 

Bij vakanties met eigen vervoer, is geen huurauto inbegrepen. Op elizawashere.be/huurauto vind je meer informatie.

Helaas...

Dit adresje heeft geen beschikbaarheid.

Bekijk mijn andere unieke adresjes