Promotion

Luxe vakantie

In een zomerbries ritselen de bladeren van de palmboom. Het water van het zwembad kabbelt zachtjes. Een vogel zingt zijn lied en wedijvert met de krekels uit de omringende struiken. Verder hoor ik helemaal niets. Ik ben in het paradijs, in de vorm van een luxe vakantie!

Luxe vakantie aan de Middellandse zee

Voor een zalige luxe vakantie hoef je niet verder te gaan dan de Middellandse Zee. Ik stelde er een lijst samen met unieke adresjes waar jij de koning te rijk bent. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis met privézwembad. Je kunt er met vrienden of familie ontsnappen aan de grote massa. Ik ga ook graag naar een kleinschalig hotel of een b&b in het groen. Met oog voor detail verzorgen de eigenaars mijn luxueuze vakantie tot in de puntjes! Ik moet me alleen met een boek aan de rand van het zwembad nestelen. Tot de tapas op tafel komen, natuurlijk!

Een authentieke ervaring

Voor mij is een luxe vakantie meer dan slechts een vakantie, het is een ervaring waar ik nog lang aan terug zal denken. Ik kies dan ook kleinschalige plekjes dicht bij de lokale gemeenschap. In Griekenland, bijvoorbeeld, geniet ik graag van alle comfort aan de prachtige Egeïsche zee. Naar Peleponnesos of Lefkas ontsnap ik voor een authentieke Griekse ervaring. Of waarom kies je niet eens voor Sardinië? Het leven is er zo goed dat mensen gemakkelijk honderd jaar worden. Hoog tijd om je in de watten te laten leggen tijdens een zalige luxueuze vakantie!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials