Promotion

Vakantieadresjes met restaurant

Tijdens mijn vakantie ga ik maar al te graag uit eten. En hoe lekker is het, wanneer je voor een goed diner niet de deur uit hoeft! Op deze pagina heb ik al mijn vakantieadresjes met een restaurant voor je verzameld.

Proef de streek bij mij vakantieadresjes met restaurant

Wat ik geweldig vind is dat veel van deze restaurants gebruik maken van verse, lokale producten. Geniet van een Griekse salade met tomaten rechtstreeks uit de tuin, Chianti uit eigen wijngaard of honing met liefde gemaakt door de bevriende imker. Vraag de eigenaar vooral ook eens naar waar al zijn producten vandaan komen. Je hoort de mooiste verhalen. Het diner zal nog lekkerder smaken.

Van authentiek tot experimenteel

Ieder restaurant heeft haar eigen, unieke stijl. Bij veel adresjes kun je genieten van authentieke, huiselijke gerechten, kenmerkend voor de streek waar je op vakantie bent. Er wordt gekookt met familierecepten die soms al generaties lang bestaan. Andere restaurants zijn meer experimenteel en geven een moderne draai aan traditionele gerechten. Wat je voorkeur ook is, bij ieder van onderstaande accommodaties proef je van de lekkerste lokale gerechten. Eén van mijn adresjes heeft zelfs een restaurant met een Michelinster!.

Is enkel een restaurant bij jouw vakantieadresje niet genoeg en wil je je volledig onderdompelen in de lokale keuken? Bekijk dan mijn culinaire vakanties!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials