Promotion

Romantische vakantie

Wil je jouw partner verrassen met een romantische vakantie? Bij Eliza was here boek je unieke, kleinschalige vakantieadresjes in Zuid-Europa. Er is altijd een huurauto inbegrepen, zodat jullie er samen heerlijk op uit kunnen trekken.

Romantisch vakantie rondom de Middellandse Zee

De Mediterranée kan zo romantisch zijn. Een diner voor twee met uitzicht over de Ionische zee tijdens je vakantie in Giekenland, samen wandelen over een wijngaard in Portugal, of olijven plukken in Toscane bij een authentieke agriturismo. Een romantisch vakantieverblijf maakt je vakantie compleet. Of je nu verblijft in een charmehotel of kiest voor een verblijf in een stijlvol boetiekhotel, mijn vakantieadresjes hebben altijd een kleinschalig karakter en bevinden zich ver weg van de massa.

In de watten gelegd

De lieve eigenaren zullen er alles aan doen om het jou en je partner naar de zin te maken. Een flesje wijn op de kamer, een uitgebreid diner op jullie terras. Jullie krijgen de volle aandacht! Zijn jullie toe aan extra luxe? Veel van mijn adresjes hebben ook een spa, een privézwembad of jacuzzi. Even tijd helemaal voor jullie alleen.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials