Promotion

Agriturismo Toscane

  • Home
  • agriturismo-toscane

Agriturismo Toscane

Kronkelende weggetjes lopen sierlijk over de groene heuvels. Ik ben in Toscane! Ik rijd langs pittoreske dorpjes en eindeloze wijngaarden. Het is er echt net zo mooi als in de film. Wil je het authentieke Italië ervaren? Dan is een vakantie bij een authentieke agriturismo in Italië misschien wel de juiste keuze voor jou.

Wat is een agriturismo in Toscane precies?

Een agriturismo is een landelijk vakantieadresje waarbij je verblijft op een werkende boerderij. Je logeert bij een boer die een aantal kamers of appartementen beschikbaar heeft gesteld voor gasten. Elke regio kent zijn eigen kenmerken en specialiteiten. Zo vind je agriturismi in allerlei vormen, zoals een authentiek landhuis of een kleinschalig bed&breakfast. Ook in andere regio’s in Italië vind je agriturismi, zoals op de eilanden Sardinië of Sicilië, maar ook in het prachtige Puglia. Agriturismi zijn vaak omringd door natuur en weg van het massatoerisme.

Proef het authentieke Toscane tijdens een boerderijvakantie

Wat een vakantie op een agriturismo voor mij altijd zo bijzonder maakt, is dat je er in aanraking komt met het echte boerenleven. Zo is de boerderij waar je verblijft in Toscane bijvoorbeeld producent van wijn, olijfolie of kaas.. Dit betekent dat je ook mag genieten van al het lekkers en soms zelfs mee kunt helpen met de productie. Proef de huisgemaakte wijn, maak een wandeling over de groene heuvels of help mee bij de olijvenoogst. Bij een agriturismo in Toscane geniet je zoals een echte Italiaan.

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials