Promotion

Vakantie aan de Costa Blanca

Als ik aan een vakantie aan de Costa Blanca denk, dan zie ik gelijk de prachtig witte stranden voor me. De naam van deze kuststrook van de Spaanse regio Alicante betekent dan ook “witte stranden”. Daarnaast heeft Costa Blanca zijn naam ook te danken aan de witte bloemen van de amandelbomen die je daar veel ziet.

Witte stranden en authentieke architectuur

Aan de Costa Blanca geniet ik volop van de schitterende witte stranden, de warme zon en de wuivende palmen. Deze witte kust heeft maar liefst 244 kilometer aan zandstranden. Mijn doel is om alle 74 stranden af te gaan. Ik kom graag op Costa Blanca vanwege de rotsachtige bergen en de idyllische plaatsjes. Bovendien kun je hier ook bijzondere architectuur bekijken. Bezoek bijvoorbeeld Murcia en maak er een stadswandeling. Hier vind je indrukwekkende Moorse bouwwerken. Ga je een vliegvakantie bij mij boeken? Een huurauto is dan altijd inclusief. Zo fijn dat je dan nog makkelijker van strand tot stad kunt rijden om de hele streek te verkennen.

Authentieke adresjes voor een vakantie aan de Costa Blanca

Op ontdekkingstocht in Alicante, vond ik authentieke vakantieadresjes die ik graag met je deel. Geen massahotels of lopend buffet, maar kleinschalige adresjes waar de eigenaar je in de watten legt. Van authentieke casa’s tot sfeervolle boetiekhotels; Alicante heeft het allemaal. Beleef het authentieke Spanje tijdens een vakantie aan de Costa Blanca!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials