Promotion

Vakantie Costa Blanca

Ik ben gek op de zoete geur van amandelbloesem! Als ik deze geur ruik, denk ik aan de Costa Blanca. Deze kuststrook van de Spaanse regio Alicante dankt zijn naam niet alleen aan de parelwitte stranden, maar ook aan de witte bloemen van de amandelbomen die je daar veel ziet.

Wuivende palmen en authentieke dorpen

Vrijwel overal in deze regio schittert het witte zand in de warme zon en wuiven er groene palmen. Maar deze streek kent ook een bijzonder achterland, met rotsachtige bergen en idyllische plaatsjes. Houd je net als ik van architectuur? Bezoek Murcia en maak een stadswandeling. In deze stad vol Moorse bouwwerken kijk je je ogen uit. Boek je een vliegvakantie bij mij? Dan is een huurauto altijd inclusief. Zo kun je gemakkelijk van strand tot stad rijden en de hele streek verkennen.

Authentieke adresjes voor een vakantie aan de Costa Blanca

Op ontdekkingstocht in Alicante, vond ik authentieke vakantieadresjes die ik graag met je deel. Geen massahotels of lopend buffet, maar kleinschalige accommodaties waar de eigenaar je in de watten legt. Van authentieke casa’s tot sfeervolle boetiekhotels; Alicante heeft het allemaal. Beleef het authentieke Spanje tijdens een vakantie aan de Costa Blanca!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials