Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie Costa Brava

Vakantie Costa Brava

Ontdek deze Spaanse costa

  1. Home
  2. Spaanse costas
  3. Costa Brava

Verken het authentieke Spanje

Vamos a la playa!

Ben je op zoek naar een vakantie aan de Costa Brava? Mijn hart gaat sneller kloppen van de Costa Brava. Deze Spaanse regio is natuurlijk bekend om haar langgerekte zandstanden, maar er is hier nog zoveel meer om te ontdekken. Ik wil je graag een andere kant van deze streek laten zien!

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn adresjes aan de Costa Brava

Unieke adresjes voor een vakantie aan de Costa Brava

De Costa Brava is een kuststrook in Catalonië. Net als de Costa del Sol en de Costa Blanca, vind je hier gouden stranden. Bij de Costa Brava denk je misschien aan toeristische badplaatsen als Blanes en Lloret de Mar, maar als je in deze steek linksaf gaat waar iedereen rechtsaf gaat, ontdek je zoveel moois. Zo kent het achterland van de Costa Brava een ongerepte, groene natuur. En wist je dat je er prachtige kastelen kunt bezichtigen? Boek je een vliegvakantie bij mij, dan is een huurauto altijd inbegrepen. Perfect om tijdens een vakantie aan de Costa Brava alle uithoeken van de streek te verkennen.

Tijdens mijn reizen door Catalonië stuitte ik op verschillende authentieke adresjes die ik graag met je deel. Deze bevinden zich altijd ver van de massa, maar dichtbij de locals en de natuur. Verblijf bijvoorbeeld bij een masia, een authentieke boerderij waar je kunt genieten van het Spaanse platteland. Of kies voor een rustig gelegen appartement in een Middeleeuws dorpje. De lieve Spaanse eigenaren leggen je maar al te graag in de watten!