Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie Costa de la Luz

Vakantie Costa de la Luz

Waar Spanje en Portugal samenkomen

  1. Home
  2. Spaanse costas
  3. Costa de la Luz

Stralend witte stranden

En langgerekte kuststroken

De kust van het licht; alleen de naam klinkt al mooi, vind je niet? De kust van het licht is precies zo mooi als de naam doet vermoeden. Met ruim 3000 zonuren per jaar is het bijna altijd lekker warm in deze Spaanse streek en kun je in bijna elk seizoen haar beste kant zien.

Op zoek naar een vakantie aan de Costa de la Luz? Ik laat je de ongerepte kant van de streek zien…

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn adresjes aan de Costa de la Luz

Unieke adresjes voor een vakantie aan de Costa de la Luz

De Costa de la Luz is het stuk kust van de regio Andalusië en reikt van Tarifa tot aan de grens van Portugal. Houd je van een relaxte sfeer? Ten zuiden van Cádiz zijn er gezellige hippie plaatsjes. Je vindt in deze streek ook veel dorpjes met enkel witte huisjes, die schitteren in de zon. Mijn favoriet is Vejer de la Frontera, waar ik uren door de straatjes kan struinen. Begeef je je liever in de natuur? Er zijn veel natuurparken die de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens een vakantie aan de Costa de la Luz.

Tijdens mijn reizen door Spanje heb ik unieke adresjes voor een vakantie aan de Costa de la Luz gevonden. Ver weg van de massa, maar met volop couleur locale! Zo vond ik gezellige appartementen in het groen, maar ook villa’s met privézwembad. Ga je met het vliegtuig? Dan is een huurauto bij mij altijd inbegrepen. Zo kun je tijdens je vakantie naar de Costa de la Luz alle uithoeken van de streek verkennen.