Promotion

Huisje aan zee

‘s Ochtends word ik wakker en hoor ik het geruis van de golven. De zon valt de kamer binnen. Vanop het terras kijk ik uit over het water. Als de avond valt, sluit ik de dag af met een wandeling op het strand. Stiekem wil nooit meer weg uit mijn huisje aan zee.

Weg van de wereld in een huisje aan zee

Van de machtige Atlantische oceaan in Portugal tot aan de heldere Egeïsche zee in Griekenland, de Middellandse Zee is een paradijs voor een uniek huisje aan zee. De mooiste plekjes deel ik graag met jou. De eigenaars zijn intussen mijn vrienden. Allemaal zijn ze gepassioneerd en stellen ze met plezier hun vakantiehuis aan het water open. Je wordt er helemaal in de watten gelegd, terwijl je toch geniet van de privacy van je eigen huisje aan zee.

Wegdromen langs het water

Zelf verkies ik steeds een kleinschalig adresje, ver weg van de massa. Ik verblijf graag in mijn eigen vakantiehuis aan het water. Met een duik in de zee neem ik de nodige verkoeling. Bij zonsondergang is het dan tijd om ons terug te trekken in mijn huisje aan zee. In Spanje, bijvoorbeeld, doe ik een echte Spaanse sobremesa: ik geniet graag van een heerlijk diner en blijf daarna nog uren aan tafel napraten. Een vakantiehuis aan het water is de ideale plek voor een vakantie die je zult blijven koesteren!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials