Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Baglio Donna Franca

Een oase van rust. Zo kan ik Baglio Donna Franca het beste omschrijven. Drie eeuwen geleden werd hier al wijn verbouwd en tegenwoordig kun je tussen de wijngaarden vakantie vieren. Het uitzicht vanaf mijn balkon is dan ook adembenemend!

Je vindt Baglio Donna Franca op het platteland van Marsala in het westen van Sicilië. Het is een prachtig gerestaureerd pand uit de negentiende eeuw met vijftien ruime kamers, ieder met een unieke inrichting. En dat is alleen nog maar de binnenkant. Stap je balkon op en droom weg bij het uitzicht op de wijngaarden of zelfs de Middellandse Zee. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, dus niets staat een fijne nachtrust hier in de weg. Is het tijd om op te staan? Schuif dan gezellig aan in het restaurant voor een verrukkelijk ontbijt. Ze hanteren hier de ‘nul kilometer filosofie’ wat betekent dat alle ingrediënten in de buurt zijn geplant, geteeld en verwerkt. Proef daarom zeker van de vruchtenjam uit eigen tuin en de zelf geproduceerde honing. Wil jij net zo goed leren koken als de chefs in dit restaurant? Geef je dan op voor een kookles, hoewel een wijnproeverij in deze wijnstreek natuurlijk ook een uitstekend idee is. Is dat niet helemaal jouw manier van ontspannen? Ga dan lekker aan het zwembad liggen of stap op de fiets om de omgeving te verkennen. Het kan hier allemaal en het is tenslotte jouw vakantie!

Wat kun je bij dit adresje verwachten?

 • De wijn is tiptop in orde
 • Laat je verrassen door de lokale producten
 • Een hart voor duurzaamheid
 • Prachtig gerenoveerd
 • Volg een kookworkshop

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging

Logies/ontbijt

In de omgeving

Sicilië volgens Eliza

 • Breng een bezoekje aan de vulkaan Etna
 • Wandel langs een vallei van tempels en fascinerende steden
 • Heerlijke bestemming voor een strandvakantie
 • Lees meer op mijn blog

Beoordeling(en)

Groepsamenstelling
Toon alleen beoordelingen in mijn taal

100% echte klantervaringen

Richtlijnen voor beoordelingen van gasten
Om de beoordelingsscore en de inhoud van de beoordeling relevant te houden voor jouw komende reis, archiveren wij beoordelingen die ouder zijn dan 36 maanden.

Alleen klanten die via Eliza was here hebben geboekt en in de betreffende accommodatie hebben verbleven, kunnen een beoordeling schrijven. Wij nodigen deze klanten na thuiskomst van hun vakantie via e-mail uit om een beoordeling te schrijven. Indien een klant anoniem een review wil plaatsen, worden gegevens gecontroleerd (zoals boekingsnummer, boekingsgegevens) en zijn deze bekend bij Eliza was here. 

Of het nu negatief of positief is, we plaatsen elke reactie volledig, zo snel mogelijk, nadat deze is gecontroleerd om te voldoen aan de richtlijnen van Eliza was here. 

Richtlijnen voor beoordelingen
Deze richtlijnen hebben het doel de inhoud van Eliza was here relevant en gezinsvriendelijk te houden, zonder de verwoording van de uitgesproken mening te beperken. Elke review is van toepassing, ongeacht de aard van de opmerking. Beoordelingen waarin scheldwoorden voorkomen of die bewezen onwaarheden bevatten worden niet geplaatst.

Beoordelingen moeten betrekking hebben op de accommodatie
De meest nuttige bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen betere beslissingen te nemen. Gelieve geen politiek, ethisch of religieus commentaar te leveren. Promotionele inhoud zal niet worden geplaatst.

Alle inhoud moet echt en uniek zijn voor andere gasten
Beoordelingen zijn het meest waardevol als ze origineel en onbevooroordeeld zijn. Deze moet van echt van jou zijn.

Respecteer de privacy van anderen
Eliza was here zal haar best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, website-adressen, social media accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.

De meningen die worden geuit in reviews zijn van klanten van Eliza was here.
Eliza was here aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor recensies of reacties.

Jij ontdekt jouw bestemming het beste met de auto!

Alle vliegvakanties inclusief verblijf en huurauto

Bij alle vliegvakanties van Eliza was here* is een huurauto van de laagste categorie (Klasse Small) standaard bij de prijs inbegrepen, inclusief allrisk verzekering.

De huurauto brengt je niet alleen bij jouw authentieke vakantieadresje, maar je kunt ook veel meer zien van je bestemming!

In boekingstap 1 kun je je auto upgraden en accessoires kiezen. Wil je na het boeken nog iets aanpassen? Ga dan naar Mijn Eliza om de huurauto upgraden of een kinderzitje of andere accessoires toe te voegen. Tip: indien je met 4 of meer personen op vakantie gaat, raden we je aan om een grotere klasse of extra auto te boeken. Neem voor een extra auto contact met ons op.

Met uitzondering van Formentera. Hierbij is een fiets inbegrepen om het eiland te verkennen.

De hoofdbestuurder dient:

 • Te voldoen aan de minimum of maximum leeftijd die vermeld staat in de autohuur voorwaarden
 • In het bezit te zijn van een creditcard (inclusief pincode);
 • Een geldig rijbewijs te hebben. 

Indien je een huurauto kiest die op aanvraag is, controleren wij na boeking de beschikbaarheid. Als de auto niet beschikbaar is, geven wij je een passend alternatief 

Bij vakanties met eigen vervoer, is geen huurauto inbegrepen. Op elizawashere.be/huurauto vind je meer informatie.

Helaas...

Dit adresje heeft geen beschikbaarheid.

Bekijk mijn andere unieke adresjes