Promotion

Vakantiehuis Spanje met privézwembad

  • Home
  • vakantiehuis-spanje-met-privezwembad

Geurige rook stijgt op van mijn barbecue. Vanavond staan er Gambas al ajillo op het menu. Ik zou wat Spaanse locals kunnen uitnodigen die ik gisteren heb ontmoet. Ik kijk om me heen en lach; in dit ruime vakantiehuis met privézwembad is genoeg ruimte voor het hele dorp. Maar ik houd dit unieke vakantiehuis en het zwembad nog even lekker voor mijzelf alleen. Een vakantiehuis in Spanje met privézwembad is echt genieten!

Luxe, rust en ruimte

Mijn vakantiehuizen bevinden zich altijd ver van het massatoerisme, op een rustige locatie. Ze zijn omgeven door de natuur of liggen bij een authentiek dorpje. Mijn adresjes worden gerund door gepassioneerde eigenaren die hun unieke adresje met liefde hebben ingericht. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje olijfolie dat voor je klaarstaat bij aankomst, een extra zachte badjas of misschien is er zelfs een jacuzzi of sauna. Wanneer je bij mij een vliegvakantie boekt, is een huurauto altijd inclusief. Dus zelfs wanneer jouw vakantiehuis in Spanje met privézwembad heerlijk rustig gelegen is, kun je gemakkelijk zelf de omgeving verkennen.

Welk vakantiehuis in Spanje met privézwembad kies jij?

Ik vond heel wat unieke vakantiehuizen in Spanje met privézwembad. Wat dacht je van een villa ten midden van een bananenplantage op Tenerife of authentieke witte vakantiehuisjes op Ibiza. Waar dobber jij straks in je eigen zwembad?

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials