Vakantiehuis & villa met privézwembad

In alle rust dobberen

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Privezwembad

Waar staat jouw villa met privézwembad?

Luxe, ruimte en rust

Ik lig aan het zwembad, genietend van de Mediterrane zon. Het enige wat ik hoor zijn wat vogeltjes die fluiten op de achtergrond. Langzaam open ik mijn ogen vanachter mijn zonnebril en kijk ik naar het zwembad. Er is helemaal niemand. Wat is een vakantiehuis met privézwembad toch heerlijk!

Tijdens mijn reizen door de Méditerranée vond ik de meest unieke vakantiehuizen met privézwembad. Zo vond ik op Kreta authentieke natuurstenen villa’s middenin de natuur en op Lanzarote vond ik unieke opgeknapte finca’s. Waar lig jij straks languit in de zon?

Wist je dat?

Een vakantie is bij mij altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek mijn vakantiehuizen met privézwembad

Vakantiewoningen in de Mediterranée ver van de massa

Mijn vakantiehuizen met privézwembad zijn altijd rustig gelegen, ver weg van het massatoerisme. Je vindt ze middenin de natuur of dicht bij de locals. Deze adresjes worden veelal gerund door gepassioneerde eigenaren. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje wijn dat voor je klaarstaat bij aankomst, een extra zachte badjas of misschien is er zelfs een jacuzzi of sauna. Wanneer je bij mij een vliegvakantie boekt, is een huurauto altijd inclusief. Dus zelfs wanneer jouw vakantiehuis heerlijk rustig gelegen is, kun je altijd zelf de drukte opzoeken.

Een Spaans vakantiehuis met eigen zwembad

Geurige rook stijgt op van mijn barbecue. Vanavond staan er Gambas al ajillo op het menu. Ik zou wat Spaanse locals kunnen uitnodigen die ik gisteren heb ontmoet. Ik kijk om me heen en lach; in dit ruime vakantiehuis met privézwembad is genoeg ruimte voor het hele dorp. Maar ik houd dit unieke vakantiehuis en het zwembad nog even lekker voor mijzelf alleen. Een vakantiehuis in Spanje met privézwembad is echt genieten!

Mijn vakantiehuizen bevinden zich altijd ver van het massatoerisme, op een rustige locatie. Ze zijn omgeven door de natuur of liggen bij een authentiek dorpje. Mijn adresjes worden gerund door gepassioneerde eigenaren die hun unieke adresje met liefde hebben ingericht. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje olijfolie dat voor je klaarstaat bij aankomst, een extra zachte badjas of misschien is er zelfs een jacuzzi of sauna. Wanneer je bij mij een vliegvakantie boekt, is een huurauto altijd inclusief. Dus zelfs wanneer jouw vakantiehuis in Spanje met privézwembad heerlijk rustig gelegen is, kun je gemakkelijk zelf de omgeving verkennen.

Ik vond heel wat unieke vakantiehuizen in Spanje met privézwembad. Wat dacht je van een villa ten midden van een bananenplantage op Tenerife of authentieke witte vakantiehuisjes op Ibiza. Waar dobber jij straks in je eigen zwembad?