Promotion

Vakantievilla

Met vrienden of familie samen een vakantievilla huren levert de leukste vakanties op. Terwijl de kindjes een duik in het zwembad nemen, steek jij alvast de barbecue aan. Als zij naar bed zijn, praat jij nog uren na. Intussen valt de nacht en klinken de krekels in de tuin van de vakantievilla.

Unieke vakantievilla voor een zalige zomer

Rond de hele Middellandse Zee ontdekte ik al een groot aantal luxe vakantiehuizen. Het zijn unieke plekjes, ver weg van de grote massa. In Spanje, langs de prachtige costa’s, hou ik van een kleinschalige vakantievilla. Ik wandel graag langs het strand om de dag later af te sluiten in een cafeetje in de buurt met een tafel vol tapas. Of waarom geen luxe vakantiehuis in Griekenland? Ik vind het heerlijk om een duik te nemen in het azuurblauwe water van de Ionische zee.

Tussen cosy en luxe vakantiehuis

Er is een unieke vakantievilla voor iedereen. Met drie vriendinnen ging ik afgelopen zomer naar een gezellige vakantievilla op het platteland van Portugal. De vriendelijke eigenaar heeft ons toen de hele streek laten zien. Als er ook kindjes meegaan, kies ik dan weer liever voor een vakantiehuis met privézwembad. Uren waterpret gegarandeerd! Op zoek naar een uniek vakantiehuis dat bij jou past? Ik heb hieronder een paar vakantieadresjes voor je op een rij gezet.

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials