Flexibele omruilgarantie

  1. Home
  2. Corona
  3. Flexibele omruilgarantie

Flexibel en gratis omruilen tot 2 weken voor vertrek 

Boek bij twijfel jouw geboekte zonvakantie gratis om

Heb jij een zomervakantie geboekt? Dan kun je tot 14 dagen voor vertrek jouw vakantie gratis omboeken, om welke reden dan ook! 

We snappen heel goed dat het onzekere tijden zijn en we willen niet dat jij op vakantie gaat als jij je daar niet comfortabel bij voelt. Daarom biedt Eliza was here tijdelijk de mogelijkheid om jouw vakantie flexibel om te ruilen naar een ander moment/bestemming naar keuze. Deze mogelijkheid geldt tot en met 31 augustus 2020.

Heb jij bijvoorbeeld een vakantie geboekt met vertrek op 20 juli, dan kan je tot 6 juli wachten met omboeken/ wachten of jouw vakantie door ons wordt geannuleerd (je ontvangt dan een voucher), of je kunt nu direct al omboeken naar een vertrekdatum/bestemming naar keuze.

Heb je bijvoorbeeld een vakantie geboekt met vertrek op 20 september, dan kan je tot 31 augustus wachten met omboeken/ wachten of jouw vakantie door ons wordt geannuleerd (je ontvangt dan een voucher), of je kunt nu direct al omboeken naar een vertrekdatum/bestemming naa
keuze.

Voorwaarden

  • Flexibel omruilen betekent dat je vakantie zonder opgave van reden en zonder wijzigingskosten, eenmalig kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis met een andere accommodatie op dezelfde bestemming of een geheel andere bestemming. 
  • Flexibel omruilen kan tot 14 dagen voor vertrek worden ingeroepen, tot en met 31 augustus 2020.
  • Je betaalt de prijs die geldt op de dag van het omboeken. Als je nieuwe boeking duurder is dan je oorspronkelijke boeking, dan betaal je het verschil aan ons bij. Als je nieuwe boeking goedkoper is dan je oorspronkelijke boeking, dan storten wij het verschil binnen drie weken op je bankrekening terug.
  • Enkel de hoofdboeker van de vakantie kan de vakantie flexibel omruilen. Omboeken kan alleen door het omboekformulier in te vullen. We plaatsen dit formulier zo snel mogelijk op onze website. Tot die tijd kun je een mail sturen naar info@elizawashere.be.
  • Na het omboeken van jouw vakantie vervalt het recht op de bedenktijd.
  • Het is niet mogelijk om je reis om te zetten in een voucher. De vouchers die we verstrekken zijn alleen van toepassing op reizen die wij zelf annuleren om corona-redenen.
  • De vroegboekvoorwaarden vervallen bij het omboeken na de vroegboekperiode.